Mazda 323F BA Z5 '95 turkusowy pocisk LPG Stag 300 SPRZEDAM
Duzo zalezy od tego tez jak sue guma trzyma i sie to sprawdza, ja sam jeden gsp czy jakos , chyba najtansze. Drugi rok albo juz trzeci leci i nic mu nie jest. Jedeb mam wlasnir jakis drozszy jemu tez nic nie dolega. Wiadome smaru trzeba nawalic ile sir da i pilnowac gumy ,jesli sie wymieni jak przegub nie "szczeka" to bedzie dalej jezdzil.
Ja Ci moge Pascal, tani i w miare ok.
Ja Ci moge Pascal, tani i w miare ok.
- Od: 8 mar 2010, 19:20
- Auto: Mazda BA 323f 97' Z5 PB+LPG
Ford Focus 11' 1.6 tdci Titanium
Misio19 napisał(a):Ja również mam przeguby do wymiany 75 zł jeden + wymiana jednego 50 zł wiec tak jak napisałeś 250 zł
ale ja wymieniłem jeden przegub,przegub kosztował 150zł i 50wymiana czyli 200uczyniło
Dopisano 13 lut 2015, 20:04:
mała awaria.Miał ktoś w swojej madzi problemy z el zamkiem?ja nie miałem do wczorajszego dnia.Pojechałem na myjkę umyć ją i od tamtej pory chcąc ją otworzyć zaraz się automatycznie zamyka,małpa nie chce mnie wpuścić do środka

Dokładnie. U mnie w drzwiach kierowcy się nie raz zawiesza z tym że w pozycji otwartej (wtedy np. zamkniecie kluczykiem drzwi pasażera nie powoduje zamknięcia drzwi kierowcy)

pawcio1017 napisał(a):Dokładnie. U mnie w drzwiach kierowcy się nie raz zawiesza z tym że w pozycji otwartej (wtedy np. zamkniecie kluczykiem drzwi pasażera nie powoduje zamknięcia drzwi kierowcy)
no też tak miałem z tylnymi drzwiami,też w pozycji otwartej.ale tym razem nie to bo są wszystkie w pozycji otwartej
wilusjdm napisał(a):Chyba każda BA ma taką małą usterkę
Powaznie to tak czesto sie przycina? Mam jakiegos farta chyba bo odkad mam mazde (3 lata) to jeszcze ani razu mi sie to nie przytrafilo, nawet zimą
- Od: 22 sty 2012, 16:09
- Auto: Jest: 6 MPS L3-VDT
Była: 323F BA KL
czarek1991 napisał(a):wilusjdm napisał(a):Chyba każda BA ma taką małą usterkę
Powaznie to tak czesto sie przycina? Mam jakiegos farta chyba bo odkad mam mazde (3 lata) to jeszcze ani razu mi sie to nie przytrafilo, nawet zimą
może dla tego że macie młodsze magdleny żartuję oczywiście
-siłowniki tylnej klapy wprawdzie używane ale ładnie trzymają
-lotka tylnej szyby ze stopem brak tylko ją założyć i podłączyć
To sobie wykrakalem, dzisiaj padl mi calkowicie centralny podczas zamykania
mam nadzieje ze to tylko bezpiecznik 
Mi sie tez to cholestwo przycina , ale po zmianie drzwi, w ori co mialem centralka leciutko chodzila, a tych nomalnie reka ciezko ruszyc
A jak przymrozi wcale nie otworzy auta..
U mnie bezpiecznik wywala. Gdzies mi zwafcie musialem zrobic jak grzebalem w sobote przy aucie 
czarek1991 napisał(a):U mnie bezpiecznik wywala. Gdzies mi zwafcie musialem zrobic jak grzebalem w sobote przy aucie
no pewnie tak,moja na razie się uspokoiła.Najgorzej centralka w moim przypadku dokucza po myjni
za dwa tygodnie madzia jedzie na zabieg blacharsko-lakierniczy,do pomalowania znowu progi.Najgorsze w tym że w lipcu miała malowane progi żekomo zabezpieczone środkiem od korozji i pomalowane.A co się okazało że lakiernik spartaczył robotę i farba zjechała,w jednym miejscu od kierowcy robił się miękawy próg.Miał go wyspawać.A gdy farba zjechała na progu okazał się szpachel
kasa rzucona w tamtym roku w błoto
jak bendę miał chwilkę wrzucę fotki madzi i jak paskudnie owe progi wyglądaja
ale zobaczę jak następny lakiernik to zrobi
mam nadzieję że niespartaczy roboty bo 

Bo tak hu..ów nie brakuje.. Kase wziasc , zaciapac zalepic i za pol roku albo po roku to samo.. Partacze, powinno sie brac rachunek za taka impreze, robic zdjecia. Ile zaplciles za ta impreze??
arafal21 napisał(a):Bo tak hu..ów nie brakuje.. Kase wziasc , zaciapac zalepic i za pol roku albo po roku to samo.. Partacze, powinno sie brac rachunek za taka impreze, robic zdjecia. Ile zaplciles za ta impreze??
malował mi tak zderzak bo lakier mi w 1 miejscu zeszedł,progi,maskę przednią bo miała parę odprysków od kamieni,i zderzak [jaki?] bo miała przychaczony ale był taki jak kupiłem.Wzioł 1500zł,faktury niedał bo mówił że nie daje.
Dopisano 19 lut 2015, 11:21:
a teraz inny chce za pomalowanie progów,ewentualnie wyspawanie tam gdzie był ten kawałek mięki 500 za dwa
Wez sobie lepiej auto sam do gory/ na bok i wyczysc sam do golej blachy podklad kupisz w spray'u , preparat z boll do konserwacji tez sa w spray;'aach. CHyba , ze byly, albo bede dziury no to spawanie..
1500zl za malowanie dosyc cena... i a zyebanie progow... To jak nie daje to sie do takich pajacow nie jezdzi i koniec. Sa rzetelni ale to trzeba ze swieczka szukac..
1500zl za malowanie dosyc cena... i a zyebanie progow... To jak nie daje to sie do takich pajacow nie jezdzi i koniec. Sa rzetelni ale to trzeba ze swieczka szukac..
właśnie mądry człowiek po szkodzie
ten kawałek progu co był w tamtym roku miękawy a miał zrobić a niezrobił to trzeba będzie napewno wyspawać.Sam bym progi zabezpieczył ale wyspawać nie wyspawam bo nie mam czym.