Mazda Xedos 9 TA KL-DE '00
Seria to opony 15 cali z profilem 65
czyli 3-4 centy plus mniejszy profil to bedzie mega twardo, pomijam zawieche ktora szybciej siada, nurrkowanie podwoziem po spiacym policjancie
x9 bierze zakrety wystarczajaco dobrze, nie wiem po co psuc komfort, to ile za regeneracje?kayby po 350 zl
dadan napisał(a):X9 trzyma sie calkiem dobrze zakretow.
No właśnie całkiem

A intencje? ma być niżej bo "stoi jak koza", w zakrętach ma być przyklejony na maxa, a same sprężyny wystarczająco utwardzą auto, amorki mają być tylko dostosowane do sprężyn aby wszystko było na tip top
Czas aby coś znów napisać
wczoraj przeprowadziłem bardzo ważny zabieg który ukoił trochę uszy. Mianowicie jedno małe łożysko kółka krzyczało o wymianę. Niewiele zrobione, ale zawsze coś dziubnięte

Napiszę coś co by tu tak cicho w temacie nie było 
Umyłem dzisiaj auto i w słońcu czyste felgi wyglądają na prawdę przyzwoicie, nie sądzicie
no i trzeba powalczyć z maską bo się nie chce otworzyć... 
Umyłem dzisiaj auto i w słońcu czyste felgi wyglądają na prawdę przyzwoicie, nie sądzicie

![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
chyba jeb*a Ci uszczelka pod gofrem... pa jak się dymi...
Dziś działałem z maską. Co ciekawe nad ranem gdy był jeszcze mróz, zszedłem do auta, pociągnąłem za fabryczną łapkę do otwierania maski w którą wyposażył producent.... i się otworzyła nadzwyczaj normalnie
Przejrzałem wszystko, dokładnie obadałem i wszyściuteńko jest na swoim miejscu
Pozostało mi w takim razie wszystko wyczyścić nasmarowałem na nowo, naoliwiłem linki, no i działa za każdym razem. Przy okazji wypolerowałem chrom na grillu i skleiłem osłonę pasa przedniego bo była leciutko nadpęknięta. Może pucharu za estetykę bym nie wygrał, ale ważne że się trzyma i nie ma już takiej szpary

Pozostało mi w takim razie wszystko wyczyścić nasmarowałem na nowo, naoliwiłem linki, no i działa za każdym razem. Przy okazji wypolerowałem chrom na grillu i skleiłem osłonę pasa przedniego bo była leciutko nadpęknięta. Może pucharu za estetykę bym nie wygrał, ale ważne że się trzyma i nie ma już takiej szpary
No powiem Ci że ta polerka to kawał dobrej roboty.A czym tak ladnie wypolerowałeś bo mój się tak nie błyszczy
-
tygrys36
A taką emulsją Amway, mama kiedyś kupiła i mi się o tym przypomniało
a to ręcznie szmateczką leciałem. Musiałbym dremelkiem z filcem porządnie machnąć, byłoby gładsze 
Coraz piękniejsza Twoja maździna
gratuluję 
A co z tą gleba
Jakie sprężyny będziesz kupował
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
Siwus napisał(a):Coraz piękniejsza Twoja maździnagratuluję
Dzięki za komplement

szkodnik_byd napisał(a):A co z tą gleba
Wiesz co sprężyny muszą wjechać, lecz jedyne jakie znalazłem już dostępne to H&R'y za 1200 polskich nowych złotych
PS: wolałbym gwint założyć ale to już totalnie poza zasięgiem...
fkautomotive na alle są za ok 500zl nowe,(albo były)a używek nie chcesz? Pytales Kamila?Majk500 napisał(a):Może komuś rzuciły się w oczy jakieś inne sprężyny w cenie takiej bardziej dla ludzi?
H&R miał kiedyś kolega sim60 do sprzedania ze swojej mazdy,w jego temacie możesz zobaczyć jak siedziała na nich.
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Na allegro są fk i to niby dwa komplety ale nie dzwoniłem do gościa
A co do fk ktoś to używał dają radę
A co do fk ktoś to używał dają radę
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–