kalesoon napisał(a):Bardzo prawdopodobne jest, że mnie nie będzie w obecną niedzielę na zlocie, ponieważ remont Madzi się przedłuży :/. Jest bardzo małe prawdopodobieństwo, że skończy się w piątek....
A to coś robimy w niedziele? Może za tydzień?
www.mazdaspeed.pl
kalesoon napisał(a):Bardzo prawdopodobne jest, że mnie nie będzie w obecną niedzielę na zlocie, ponieważ remont Madzi się przedłuży :/. Jest bardzo małe prawdopodobieństwo, że skończy się w piątek....
buczos napisał(a):kalesoon napisał(a):Bardzo prawdopodobne jest, że mnie nie będzie w obecną niedzielę na zlocie, ponieważ remont Madzi się przedłuży :/. Jest bardzo małe prawdopodobieństwo, że skończy się w piątek....
A to coś robimy w niedziele? Może za tydzień?
Piotr89 napisał(a):Może i ja bym koledzy do was do Resovii zajrzał z żoną w tą niedzielę
Dawno nie byłem w Biesach
buczos napisał(a):Piotr89 napisał(a):Może i ja bym koledzy do was do Resovii zajrzał z żoną w tą niedzielę
Dawno nie byłem w Biesach
Piotrek a za tydzień nie dasz rady?
Mi szczerze mówiąc bardziej pasuje następna niedziela czyli 22.02
Ewentualnie Piotrek jak masz już zaplanowany weekend i wiesz na 100% że będziesz w tą niedzielę w Rzeszowie to zawsze można się na przysłowiowym spontanie spotkać, wypić kawę i pogadać
Piotr89 napisał(a):Pragnę dodać że jeżeli to nie problem to odpowiadają mi najbardziej godziny południowe 12-13 bo później muszę jeszcze do Lbn wrócić.
Piotr89 napisał(a):A jakie godziny wam pasują? Może lepiej jakbyśmy w piątek późnym popołudniem się spotkali
Piotr89 napisał(a):Panowie ja miałem na myśli przyszły tydzień tj piątek godziny popołudniowe nie wiem 18, lub niedziela godziny popołudniowe tj 13-14.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd