Tutaj się witamy
Witam,
Jestem Mikołaj, 21 lat wcześniej miałem BMW e46, i teraz zamierzam się przesiąść na Mazde 3 2.0 benzynka, jestem w trakcie poszukiwań:)
Jestem Mikołaj, 21 lat wcześniej miałem BMW e46, i teraz zamierzam się przesiąść na Mazde 3 2.0 benzynka, jestem w trakcie poszukiwań:)
-
Michu32
Witam.
Mam na imię Jacek i od jutra mam nadzieję będę szczęśliwym posiadaczem Mazdy Premacy 2.0 DiTD.
Mam na imię Jacek i od jutra mam nadzieję będę szczęśliwym posiadaczem Mazdy Premacy 2.0 DiTD.
-
jankes71
Witam serdecznie. Z tej strony Karol z Bristolu. Jestem szczęśliwym posiadaczem mazdy 6 od września, i z tego powodu jestem mega zadowolony.
Mam nadzieję że będę mógł pomóc swoją wiedzą, lub zdobytym doświadczeniem przy japońskich samochodach
Szerokości wszystkim 
GROCH30 napisał(a):Witam
Michu32 napisał(a):Witam
jankes71 napisał(a):Witam.
Charlie Sneer napisał(a):Witam serdecznie
Witamy, pozdrawiamy, życzymy aktywności na forum
edit...
- Od: 27 lip 2014, 20:41
- Auto: Mazda3 BK Y6 2006 140KM/330Nm Winning Blue
Dżem dobry.
Jacek z Poznania, od ubiegłego piątku posiadacz ztruposzałej i poheniowanej 626 GD hatchback z wolnossącym dieslem. Trochę nie mam jeszcze pomysłu, po co mi to auto, ale ważne, żeby się nie nudzić.
Poza tym na stanie ładny 125p z 1981 roku i jeszcze ładniejsza Felicia z LPG.
Jacek z Poznania, od ubiegłego piątku posiadacz ztruposzałej i poheniowanej 626 GD hatchback z wolnossącym dieslem. Trochę nie mam jeszcze pomysłu, po co mi to auto, ale ważne, żeby się nie nudzić.
Poza tym na stanie ładny 125p z 1981 roku i jeszcze ładniejsza Felicia z LPG.
- Od: 10 lut 2015, 14:03
- Auto: '88 626 GD 2.0D HB
'81 125p
'97 Felicia
Cześć Wszystkim.
Jestem od kilku tygodni ojcem trójki dzieci a od tygodnia zatem pośuadaczem Mazdy 5.
Pozdrawiam z południowo-wschodniej części Irlandii, z Waterford.
Jestem od kilku tygodni ojcem trójki dzieci a od tygodnia zatem pośuadaczem Mazdy 5.
Pozdrawiam z południowo-wschodniej części Irlandii, z Waterford.
-
pq1
dejneks napisał(a):Witam.
Od 3 tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 6 GG L8, którą zaprezentowałem w dziale Nasze Mazdy
pozdrawiam z Wrocławia dejneks
Witam i zapraszam na spoty
- Od: 27 lip 2014, 20:41
- Auto: Mazda3 BK Y6 2006 140KM/330Nm Winning Blue
Witam Wszystkich serdecznie.
Jak można się zorientować mam na imię Michał, jestem z okolic Kielc, mam 29 lat.
Od niedawna jestem posiadaczem Mazdy 323f BA z 1997 roku 1.8 16V, lecz moja przygoda z motoryzacją zaczęła się dawno
Mazdę kupiłem z ciekawości bo słyszałem na jej temat wiele pozytywnych opinii i jak na razie się potwierdzają, co mnie bardzo cieszy
. Mam nadzieję, że uda się wraz z innymi użytkownikami z okolicy, i nie tylko
, "rozkręcić" działanie klubu na terytorium woj. świętokrzyskiego 
To tyle o mnie, jeszcze raz witam i pozdrawiam Wszystkich serdecznie.
Jak można się zorientować mam na imię Michał, jestem z okolic Kielc, mam 29 lat.
Od niedawna jestem posiadaczem Mazdy 323f BA z 1997 roku 1.8 16V, lecz moja przygoda z motoryzacją zaczęła się dawno
To tyle o mnie, jeszcze raz witam i pozdrawiam Wszystkich serdecznie.
-
michalrami
Witam z Sierpca i pozdrawiam wszystkich miłosników samochodów Mazda. Ja jeszcze nie mam swojej Mazdy ale interesują mnie modele MX5 i RX8
Chętnie wysłucham podpowiedzi dotyczących zakupu RX8 na co w szczególności trzeba zerknać przed kupnem tego samochodu 
-
janusz1970
jacekes napisał(a):Dżem dobry
pq1 napisał(a):Cześć Wszystkim.
dejneks napisał(a):Witam
kristina20 napisał(a):Witam Wszystkich
michalrami napisał(a):Witam Wszystkich serdecznie.
janusz1970 napisał(a):Witam

Uprzejmie prosimy o uzupełnienie wszystkich danych w profilach

- Od: 21 wrz 2006, 17:09
- Auto: Mazda6 GH 2.0 LF-DE
Cześć klubowicze.
Jestem Bartek, mam 28 lat i od około 2 miesięcy ujeżdżam Mazdę 6.
Generalnie mieszkam w małej wsi niedaleko Kcyni.
Dość długo obserwuję forum bez rejestracji i już nie raz mi pomogliście
Mam kilka innych pytań/problemów na które szukam odpowiedzi i myślę że je od was otrzymam.
Pozdrawiam.
Jestem Bartek, mam 28 lat i od około 2 miesięcy ujeżdżam Mazdę 6.
Generalnie mieszkam w małej wsi niedaleko Kcyni.
Dość długo obserwuję forum bez rejestracji i już nie raz mi pomogliście
Mam kilka innych pytań/problemów na które szukam odpowiedzi i myślę że je od was otrzymam.
Pozdrawiam.
- Od: 13 lut 2015, 13:48
- Auto: Mazda 6. RF5C. 2003. 2.0 (CiTD) 136kM.
witam ...
Mam na imię Klaudia i mam 26 lat .... jestem z dolnegośląska jeżdżę Mazdą MX 3 1,6 z 95 o mocy 107 KM. Autko mam już prawie 3 lata. Jest koloru Noble Green. Szukam ludzi pełnych pasji i możliwości spotykania się i wspólnych konwersacji. Mam nadzieje że znajdę tu tak samo zwariowanych ludzi jak ja 
Witam wszystkim. Zarejestrowałem sie kilka dni temu lecz dopiero teraz znalazłem chwile na napisanie wiecej o sobie. Mam na imię Piotr, mieszkam w Mielcu woj. podkarpackie. Moja przygoda z Madzią zaczęła sie ponad 2 lata temu kiedy to szukając w miare przyzwoitego autka do codziennej jazdy trafiłem na model GW 2.0 DITD w bardzo atrakcyjnej cenie. Autko spełniło sie w swojej roli w 100% jeśli chodzi o ekonomie i praktyczność. Wiadomo silnik nie jest demonem zwłaszcza że wcześniej użytkowałem Honde Civic z 95r którą poddałem wielu modyfikacjom i była "szybka". Na codzień jestem mechanikiem maszyn przemysłowych jednak z zamiłowania od najmłodszych lat lubie "grzebać" przy samochodzikach. Napisałem dosyć długą litanie ale kończąc : Bardzo spodobało mi sie forum gdzie znajduje dużo ciekawych informacji i jeśli będe mógł komuś w czymś pomóc to służe uprzejmie
Pozdrawiam SimonKG
Pozdrawiam SimonKG
Witam
Marcin 25l Gliwice
Na forum pojawiłem się już jakiś czas temu, ale postanowiłem się w końcu przedstawić, tak jak i moją małą ślicznotkę
Postanowiłem trochę powalczyć z moją Panią M.
w planach mam poprawić jej estetykę jak i brzmienie ( wymiana zawieszenia na jakiś lepszy gwint + koła, lakierowanie, wydech, dolot itp ) marzy mi się jakaś ładna M JDM <3 zobaczymy co z tego wyjdzie.
Pozdrawiam
Imię: Madzia
Serduszko: 1,5 16v 95km benzyna
Rok 1995
" Chcę być szybsza i ładniejsza "

Marcin 25l Gliwice
Na forum pojawiłem się już jakiś czas temu, ale postanowiłem się w końcu przedstawić, tak jak i moją małą ślicznotkę
Postanowiłem trochę powalczyć z moją Panią M.
w planach mam poprawić jej estetykę jak i brzmienie ( wymiana zawieszenia na jakiś lepszy gwint + koła, lakierowanie, wydech, dolot itp ) marzy mi się jakaś ładna M JDM <3 zobaczymy co z tego wyjdzie.
Pozdrawiam
Imię: Madzia
Serduszko: 1,5 16v 95km benzyna
Rok 1995
" Chcę być szybsza i ładniejsza "

Witam serdecznie
Mam na imię Sebastian, studiuję dziennie na czwartym roku Informatykę, w między czasie dorabiam sobie jako software-developer w jednej z Łódzkich korporacji.
Poza tym interesuje się auto-detailingiem, bardzo lubię filmy – dramaty, thrillery, czasem kryminały. Lubię też dobre imprezy i ładne dziewczyny.
Zarejestrowałem się na forum, gdyż szukam nieco informacji o M3. Rozglądam się za jakąś dwulitrową benzyną i chciałbym w ciągu najbliższego miesiąca-dwóch nabyć jakiś egzemplarz... jednocześnie rozstając się z dotychczasowym samochodem, którym jeżdżę już 6 lat
Pozdrawiam!
Mam na imię Sebastian, studiuję dziennie na czwartym roku Informatykę, w między czasie dorabiam sobie jako software-developer w jednej z Łódzkich korporacji.
Poza tym interesuje się auto-detailingiem, bardzo lubię filmy – dramaty, thrillery, czasem kryminały. Lubię też dobre imprezy i ładne dziewczyny.
Zarejestrowałem się na forum, gdyż szukam nieco informacji o M3. Rozglądam się za jakąś dwulitrową benzyną i chciałbym w ciągu najbliższego miesiąca-dwóch nabyć jakiś egzemplarz... jednocześnie rozstając się z dotychczasowym samochodem, którym jeżdżę już 6 lat
Pozdrawiam!
witam,
mam na imie Mirek
od 2 tygodni jestem w połowie szczęśliwym posiadaczem Mazdy 3 2.0 w benzynie. Jestem w połowie szcżęśliwy, gdyż okazało się, że czeka mnie remont silnika (ciśnienie na czwartym cylindrze – 6) mam nadzieje, że po naprawie będzie już wszystko ok.
Pozdrawiam!
mam na imie Mirek
od 2 tygodni jestem w połowie szczęśliwym posiadaczem Mazdy 3 2.0 w benzynie. Jestem w połowie szcżęśliwy, gdyż okazało się, że czeka mnie remont silnika (ciśnienie na czwartym cylindrze – 6) mam nadzieje, że po naprawie będzie już wszystko ok.
Pozdrawiam!
- Od: 15 lut 2015, 14:18
- Auto: Mazda 3, 2.0 150 KM, 2005 r.