bieski napisał(a):Ja tam w razie czego polecam mobiusa.
Pytanie – da się ustawić tą kamerę żeby rozpoczynała nagrywanie po włączeniu zasilania i kończyła po wyłączeniu? Jest opcja nagrywania w pętli o zdefiniowanej długości?
www.mazdaspeed.pl
bieski napisał(a):Ja tam w razie czego polecam mobiusa.
brii napisał(a):da się ustawić tą kamerę żeby rozpoczynała nagrywanie po włączeniu zasilania i kończyła po wyłączeniu?
brii napisał(a):Jest opcja nagrywania w pętli o zdefiniowanej długości?
bieski napisał(a):Tak, 3, 5 ,10, 15 min.
bieski napisał(a):zuć okiem na program do ustawiania kamery:
http://www.mytempfiles.info/mobius/
brii napisał(a):Fajnie by było móc ustawić 2 godziny...
KMBak napisał(a):Choć jak mówię – mocno zależy od algorytmów i wydajności chipu (ale przy małej rozdzielczości obrazu jest i mniej pracy do kodowania i kompresji).
brii napisał(a):KMBak napisał(a):Choć jak mówię – mocno zależy od algorytmów i wydajności chipu (ale przy małej rozdzielczości obrazu jest i mniej pracy do kodowania i kompresji).
Najczęściej się spotykałem przy tej rozdzielczości z bitrate 1,2Mbit/s (tyle dawał nawet stary DIVX przy znośnej jakości – film na płycie CD), H264 potrafi nawet nieco lepiej upychać
bieski napisał(a):brii napisał(a):Fajnie by było móc ustawić 2 godziny...
W razie czego połączysz pliki bez problemu virualdubem.
slisman napisał(a):Najlepsze byłoby rozwiązanie "na stałe"
Bimbak napisał(a): wybierając się do Austrii, zostawić swój wideo-rejestrator w domu.
Bimbak napisał(a):EDIT: Ahaa ... pamiętajcie, wybierając się do Austrii, zostawić swój wideo-rejestrator w domu.
Bimbak napisał(a):a policjanci wiedzą jak odróżnić rejestrator jazdy od kamery sportowej czy innej służącej do celów "rekreacyjnych" kamery.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości