Mazda6 GY RF-7J '06 kombi /18"/Eibach/Xenon MPS/Skóry/A-Spec/2x Lip/ Phantom Blue by Nightfall
deejay27 napisał(a):a pewnie na komforcie za dużo nie straciłeś
Przemo, na komforcie nie stacił w ogóle nic, jeździłem więc wiem co mówię

-
Keeper of the Art
- Od: 22 kwi 2012, 18:06
- Auto: Xedos 6 KF 98' – Sprzedany
Xedos 9 KJ 97' – Sprzedany
200SX SR20DET 89'
Tak myślałem przecież u Ciebie na samych springach też było dobrze. A autko bardziej sztywniejsze , na pewno jest lepsze niż poduszkowiec,wykładający się na zakrętach:)

- Od: 6 gru 2009, 12:35
- Auto: Mazda Xedos 9 TA Kl 95 r. +LPG
Xedos 9 TA KL 99 r. LPG :)
No właśnie zanim założę odnowione felgi to kolor zmienię.
Jest już wybrany ale jak sprawdzę czy do końca mi się widzi to zobaczycie jaki.
Musze coś na próbę psiknac. Chciałem w tym samym kolorze zrobić zaciski i np dla nawiązania rozporke
Jest już wybrany ale jak sprawdzę czy do końca mi się widzi to zobaczycie jaki.
Musze coś na próbę psiknac. Chciałem w tym samym kolorze zrobić zaciski i np dla nawiązania rozporke
Nightfallówna
Na zdjęciach wygląda ok, siadła tak w sam raz, chociaż bardziej czepialscy powiedzieliby, że zbyt mało
ciekawe jak z rexami się skomponuje
mnie czeka teraz to samo, jeszcze polakierować Rexy, złożyć z oponkami i zamówić Eibachy
-
makmarc
Jak na moje pierwsze obniżenie jest ok. Wizualnie super. Wiem ze ktoś kto jeździ np na gwincie będzie miał niedosyt
Jak dla mnie póki co jest git
A z Rexami napewno będzie wyglądał super
Jak dla mnie póki co jest git

A z Rexami napewno będzie wyglądał super
Nightfallówna
Cierpliwość napewno zostanie nagrodzona
Ja aktualnie w Szczecinie na spocie. Frekwencja dopisuje – Ja i Zdravko

Ja aktualnie w Szczecinie na spocie. Frekwencja dopisuje – Ja i Zdravko

Nightfallówna
Aliszja napisał(a):Panowie, nie moge znalezc odpowiedniego dzialu, zeby umowic sie na piwko z Wroclawskimi Madziami.
Gdzie jest odpowiedni dzial rejonowy ;>
viewtopic.php?f=514&t=93087&view=unread#unread

-
Keeper of the Art
- Od: 22 kwi 2012, 18:06
- Auto: Xedos 6 KF 98' – Sprzedany
Xedos 9 KJ 97' – Sprzedany
200SX SR20DET 89'
Mamy w takim razie sezon na Rexy w tym roku
I na Eibachy, ja w poniedziałek oddaje swoje do malowania w końcu, nie mogę się doczekać efektu końcowego. Znając życie jeszcze w tym tygodniu pojadę do wulkanizacji, żeby złożyć felgi z oponami i niech czekają lepszych dni 
Jakie wrażenia z jazdy po obniżce?
Jakie wrażenia z jazdy po obniżce?
-
makmarc
Musze ci przyznać rację co do Rexow i eibach ów ze wysyp normalnie
Fajnie ze większą ilość osób przekonuje się do tego.
Co do wrażeń po obniżce to jak dla mnie rewelacja
Nie tłucze po dziurach nie odbijam się od sufitu a pokonywanie zakrętów i reakcja kierownicy to czysta przyjemność
Jestem ciekawy na ile poprawia się jeszcze właściwości jezdne po założeniu rozporki.
Wtedy to wogole bajecznie będzie się pokonywać zakręty
Dopisano 8 lut 2015, 18:32:
Something new

Fajnie ze większą ilość osób przekonuje się do tego.
Co do wrażeń po obniżce to jak dla mnie rewelacja

Nie tłucze po dziurach nie odbijam się od sufitu a pokonywanie zakrętów i reakcja kierownicy to czysta przyjemność

Jestem ciekawy na ile poprawia się jeszcze właściwości jezdne po założeniu rozporki.
Wtedy to wogole bajecznie będzie się pokonywać zakręty
Dopisano 8 lut 2015, 18:32:
Something new
Ostatnio edytowano 24 cze 2015, 14:51 przez Nightfall, łącznie edytowano 1 raz
Nightfallówna
Co do wrażeń po obniżce to jak dla mnie rewelacja![]()
Nie tłucze po dziurach nie odbijam się od sufitu a pokonywanie zakrętów i reakcja kierownicy to czysta przyjemność![]()
Wtedy to w ogóle bajecznie będzie się pokonywać zakręty
Mówisz polecasz takie obniżenie? Sam się zastanawiam nad zestawem eibach+18" od RX'a ale nie wiem czy to nie będzie za dużo. Autko służy mi rodzinnie więc mam na razie mieszane uczucia.
Rozpórka na pewno dużo zmieni. Sam montowałem co prawda w aucie sportowym ale zmiana była kolosalna.
P.S. Niezłe fotki, ładnie się prezentuje na tle tej wiosny u was
Na 18 w zasadzie tylko bardziej dziury czuć ale to przez profil opony. Co do sprezyn to nie mam żadnych zastrzeżeń.
Na 16 napewno inaczej to odczuwam ale jezdzi się super. Mysle ze taki zestaw nie powinien zaszkodzić komfortowej jeździe rodzinnej
No u nas wiosna na całego
Na 16 napewno inaczej to odczuwam ale jezdzi się super. Mysle ze taki zestaw nie powinien zaszkodzić komfortowej jeździe rodzinnej
No u nas wiosna na całego
Nightfallówna
Kurcze jakoś te światła do mnie jeszcze nie przemawiają
Ale to jest jak że wszystkim. Obniżać tez nigdy nie chciałem a tu proszę
Do wszystkiego trzeba dorosnąć
Może i w przyszłości przerobie bo przecież modów nigdy dość
Jak tylko zrobi się cieplej to zaopatrze się w różnego rodzaju kosmetyki i popracuje nad lakierem żeby jeszcze bardziej przyciągał uwagę
Ale to jest jak że wszystkim. Obniżać tez nigdy nie chciałem a tu proszę
Do wszystkiego trzeba dorosnąć
Może i w przyszłości przerobie bo przecież modów nigdy dość

Jak tylko zrobi się cieplej to zaopatrze się w różnego rodzaju kosmetyki i popracuje nad lakierem żeby jeszcze bardziej przyciągał uwagę
Nightfallówna