Moja mała Mistrzyni

Warunki już typowo "wiosenne" , ponoć jak Warszawa skończy ferie to wróci zima :roll:

Tapniete z Jeziowego HTC
www.mazdaspeed.pl
loockas napisał(a):No ok... musiałem jeszcze doinwestować 10zł w wypożyczenie gogli, bo zapomniałem o tym na śmierć. Z drugiej strony nie spodziewałem się, że w ciągu dnia będą armatkami napierdzielać. No i pytanie do fachowców jakie gogle kupić, bo ceny zaczynają się od 12zł do nawet kilkuset
slisman napisał(a):kask to konieczność!
slisman napisał(a):P.S. przeglądaj OLX – ja rok temu znalazłem tam dobre google scotta (cena sklepowa – 400 zł) i dogadałem się ze sprzedającym na 120 zł. Dwie szybki w komplecie, nówki sztuki. Więc można coś fajnego ogarnąć.
loockas napisał(a):Tak wiem... w przyszłym miesiącu kupuję.
loockas napisał(a):Znalazłem niedaleko Uvex Cevron po jednym sezonie za 35zł... Patrząc na to, że cena sklepowa to 180-200zł, to chyba warto. Szybka pomarańczowa więc na moje potrzeby ok.
loockas napisał(a):Buty od Myjka są po prostu uszyte na moją nogę. Po odbiorze wyciągnąłem kapcie, namoczyłem w sodzie, następnie potraktowałem je środkami Tenzi od Grzyba i pachną pięknie cytrusami. Myślę, że prześlizgnę na nich nie tylko obecny sezon. A jeżeli będę kupował nowe, to Nordica będzie faworytem. Zaje... wygodne są w porównaniu z tym, co miałem z wypożyczalni. Jeszcze raz wielkie dzięki.
em_dzej napisał(a):AloHaW Beskidach powrót prawdziwej zimy :mrgreen:. Super warunki zwłaszcza na SNB .
Bartosz_Mx6 napisał(a):A ja w niedziele powróciłem z Les 2 Alpes z Francji. Pogoda nie najgorsza, 3 dni słonecznie a 3 dni mgła i zero widoczności, ale ogólnie wyjazd uważam z jak najbardziej udany
Myjk napisał(a):Aha, lookas, fajnie że z butami wszystko w porządku i się udało wywabić 3 letni pobyt w garażu. Nie skręcaj się w przyszłości tylko na Nordice. One są co prawda wygodne (i w zasadzie jedyne jakie bezbólowo pasują na mnie), ale to się odbywa kosztem trzymania stopy.
Myjk napisał(a): Więcej tutaj:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości