Honda Accord Tourer 2.0 i-VTEC '05 by mln
Swift fajna fura – zwłaszcza jako Subaru Justy...  Kiedyś mi się nawet marzyło takie małe 4x4!
 Kiedyś mi się nawet marzyło takie małe 4x4!  

Zauważyłem, że zmienia mi się styl jazdy – tak bardziej stateczny i spokojny, a ostry ogień tylko po uprzednim rozważeniu wszelkich za i przeciw. Są dwie opcje: albo się starzeję, albo do rozsądku przemówiło mi spalanie... Trzecia opcja: jedno i drugie

Zauważyłem, że zmienia mi się styl jazdy – tak bardziej stateczny i spokojny, a ostry ogień tylko po uprzednim rozważeniu wszelkich za i przeciw. Są dwie opcje: albo się starzeję, albo do rozsądku przemówiło mi spalanie... Trzecia opcja: jedno i drugie

- Od: 29 cze 2012, 11:06
- Auto: była:
 Mazda 6
 Honda Accord
 jest: Subaru Outback
mln napisał(a):są dwie opcje: albo się starzeję, albo do rozsądku przemówiło mi spalanie...
obstawiam to pierwsze
Arkana  , Captur  , Mii 
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
		byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
Wojtek, całkiem możliwe... trudno, ale i tak w przypływie emocji już kilku cwaniaków mój karawan zawstydził 
Jutro przede mną trasa Warszawa – Muszyna, czyli nieco ponad 400 km niebrzydkiej trasy. W piątek powrót – zobaczymy ile toto pali wyłącznie w trasie Ale raczej na jednym baku nie przejadę
 Ale raczej na jednym baku nie przejadę 

Jutro przede mną trasa Warszawa – Muszyna, czyli nieco ponad 400 km niebrzydkiej trasy. W piątek powrót – zobaczymy ile toto pali wyłącznie w trasie

Mazda 6
 Honda Accord
True 
Jeden mod mi nie daje spokoju i chyba go zrealizuję: tempomat. Brakuje mi go, choć w Maździochu początkowo długo nie mogłem się z tym ustrojstwem oswoić. Patrzyłem na alledrogo, niedrogo... no chyba że sobie przy tej okazji bym kierę na skórę zmienił

Jeden mod mi nie daje spokoju i chyba go zrealizuję: tempomat. Brakuje mi go, choć w Maździochu początkowo długo nie mogłem się z tym ustrojstwem oswoić. Patrzyłem na alledrogo, niedrogo... no chyba że sobie przy tej okazji bym kierę na skórę zmienił

Mazda 6
 Honda Accord
mln napisał(a):alledrogo, niedrogo
 to się zdecyduj
 to się zdecyduj 
Właśnie dla takich czepialskich się wstawia tego rodzaju haczyki – i wątek rośnie 
Ale do rzeczy: chyba to nie jest straszna filozofia dołożyć moduł tempomatu + przyciski na kierę? Moduł kosztuje ok. 80 zł, same przyciski ok. 40 zł, więc "grosze"...

Ale do rzeczy: chyba to nie jest straszna filozofia dołożyć moduł tempomatu + przyciski na kierę? Moduł kosztuje ok. 80 zł, same przyciski ok. 40 zł, więc "grosze"...
Ostatnio edytowano 24 lut 2015, 00:44 przez mln, łącznie edytowano 1 raz

Mazda 6
 Honda Accord
wiesz że na mnie możesz liczyć 

mln napisał(a):Miałem wrażenie, żeś początkowo nie wiedział z jakiej okazji jakiś kombi accord Ci miga...
Dobre miałeś wrażenie ,na początku myślałem a temu co
Proste są dla szybkich samochodów,zakręty dla szybkich kierowców. CMc.
		mln napisał(a):no chyba że sobie przy tej okazji bym kierę na skórę zmienił
To ja bym już zmienił kierownicę na skórzaną, pewnie coś koło 150 zł by kosztowała o o wiele ładniej wygląda

- 

Daniel

- Od: 21 paź 2009, 20:04
- Auto: Mazda 6 GG 2.0 163km/191Nm 2007 rok
 Mazda 626 GE FP 1,8 90 km 1996 rok
 Opel Omega 2,6 V6 180 km 2002 rok
danmazda, wygląda na pewno lepiej i milej się zapewne trzyma, choć na moje plastikowe kółko wcale nie narzekam – może tylko nieco za cienkie jest, ale to jak już bym koniecznie miał się czegoś czepnąć (co nie leży w mojej naturze)... 
Trasę zrobiłem i prawdę mówiąc rewelacja... Nie gorzej niż Maździochem
 Nie gorzej niż Maździochem  Dalej się nie rozpisuję, bo kto wie, czy bym na bana nie zarobił
 Dalej się nie rozpisuję, bo kto wie, czy bym na bana nie zarobił  A tak serio, to tylko tempomat dodać i będzie bajeczka
 A tak serio, to tylko tempomat dodać i będzie bajeczka 
O, jeszcze a propos tej nieszczęsnej kiery: wymiana na skórę to wcale nie jest większa robota niż do obecnej dodać przyciski z prawej strony, co?

Trasę zrobiłem i prawdę mówiąc rewelacja...
 Nie gorzej niż Maździochem
 Nie gorzej niż Maździochem  Dalej się nie rozpisuję, bo kto wie, czy bym na bana nie zarobił
 Dalej się nie rozpisuję, bo kto wie, czy bym na bana nie zarobił  A tak serio, to tylko tempomat dodać i będzie bajeczka
 A tak serio, to tylko tempomat dodać i będzie bajeczka O, jeszcze a propos tej nieszczęsnej kiery: wymiana na skórę to wcale nie jest większa robota niż do obecnej dodać przyciski z prawej strony, co?

Mazda 6
 Honda Accord
Kurcze, badam ciągle temat założenia tempomatu i wygląda na to, że to grubsza robota w dwulitrówce... 
Za to z weselszych info: spalanie sprawdzone na niemal równo tysiącu kilometrów (dokładnie 1008,4 km) 100% trasa to 7.45438318127727 l/100km

Za to z weselszych info: spalanie sprawdzone na niemal równo tysiącu kilometrów (dokładnie 1008,4 km) 100% trasa to 7.45438318127727 l/100km

Mazda 6
 Honda Accord
Pewnie z tempomatem takie same komplikacje jak w 626gf, czyli rzezby sporo.. kuzwa a w niektorych samochodach wystarczy manetke zmienic i wsio.. Spalanie ladne, ale dosc rozsadnie jezdziles 

Takiego spalania to ja chyba nigdy nie osiągnę 

- 

Daniel

- Od: 21 paź 2009, 20:04
- Auto: Mazda 6 GG 2.0 163km/191Nm 2007 rok
 Mazda 626 GE FP 1,8 90 km 1996 rok
 Opel Omega 2,6 V6 180 km 2002 rok