Skradziona: Mazda6 GH o numerze rejestracyjnym: WM5984E
Strona 1 z 1
Kolejna GH poszła....
"Wiem, że pewnie jest już rozebrana przez specjalistów najwyższego stopnia lub czeka na swoją kolejkę ale w razie co...
skradziona w Dębem Wielkim z parkingu (plebania) przy kościele w godz 10:30 – 11:30, ostatni raz widziana w WOŁOMINIE, więc możliwe, że jest tam do tej pory, małe wgniecenie z przodu a z tyłu widoczna przez szybę była duża brązowa parasolka (podobno rzuca się w oczy bo ktoś także po tym rozpoznał samochód). Prośba o udostępnianie dalej postu."
"Wiem, że pewnie jest już rozebrana przez specjalistów najwyższego stopnia lub czeka na swoją kolejkę ale w razie co...
skradziona w Dębem Wielkim z parkingu (plebania) przy kościele w godz 10:30 – 11:30, ostatni raz widziana w WOŁOMINIE, więc możliwe, że jest tam do tej pory, małe wgniecenie z przodu a z tyłu widoczna przez szybę była duża brązowa parasolka (podobno rzuca się w oczy bo ktoś także po tym rozpoznał samochód). Prośba o udostępnianie dalej postu."
Ostatnio edytowano 4 lut 2015, 00:13 przez Wojtek, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Wydzielenie tematu
Powód: Wydzielenie tematu
No nie wytrzymam. Przecież to jest pojechane po bandzie na maxa-zajumać z parkingu na plebanii auto w trakcie zawierania związku przez młodą parę
Co za
bez skrupułów 
Oczywiście łączę się w bólu z właścicielem auta ale tak na marginesie czy GH są naprawdę tak kiepsko zabezpieczone przed niepożądaną zmianą właściciela

Oczywiście łączę się w bólu z właścicielem auta ale tak na marginesie czy GH są naprawdę tak kiepsko zabezpieczone przed niepożądaną zmianą właściciela

wątpię by auto zniknęło podczas ślubu. zdjęcia z letniej pory roku. raczej podczas ostatniej niedzieli, kiedy właściciel był na mszy. Ciekawe czy upatrzona zgodnie ze zwyczajem co niedzielnym czy przypadkowo napotkana.
-
Moderator "3BK" -Paweł
- Od: 26 paź 2008, 10:23
- Auto: Mazda3 BK
była: 1,6 Y6 109KM 12.2006
jest: 2.0 LF 150KM 06.2008
Współczuje, oby AC było bo ból inaczej większy. Inaczej mówiąc jak gwarancja się kończy warto montować niestandardowe zabezpieczenia.
"Życie jest jak badziewie na kole – raz na górze, a raz na dole."
Sprzedam, Ford Fokus tytanium 2013, PB.klik w link
Sprzedam, Ford Fokus tytanium 2013, PB.klik w link
-
Zoom -Zoom from Belgium
- Od: 26 mar 2010, 14:31
- Auto: Było CP,
Była M6 GH
Jest MX-5NBfl
Jest M3 BM Sport 2.2 Diesel Sedan.
Skoro tyle Mazd ginie, to jak złodzieje są w stanie upłynnić te wszystkie części ?
Gdzieś musi być jakiś konkretny kanał powrotu skradzionych części na rynek. Niedawno sobie sprawiłem GH, jak czytam, że w Warszawie sporo ich ginie, to coraz mniej zaczyna mi się podobać ta decyzja
Gdzieś musi być jakiś konkretny kanał powrotu skradzionych części na rynek. Niedawno sobie sprawiłem GH, jak czytam, że w Warszawie sporo ich ginie, to coraz mniej zaczyna mi się podobać ta decyzja
- Od: 10 cze 2014, 09:51
- Auto: M6 GH 2.0 MZR DISI
Nie tylko u Was, u nas to samo, w ubiegłym roku w takiej malutkiej Łomży ginęły same Japończyki, sporadycznie koreańskie auta.
-
makmarc
W dzisiejszym Raporcie Turbo na TVN TURBO podali,że w Anglii złodzieje wyspecjalizowali się w kradzieży aut z systemem bez kluczykowym,ciekawe czy ,,nasi specjaliści"wyjechali na szkolenie do Wielkiej Brytanii by się doszkolić .I jak tu spać spokojnie 
- Od: 17 lut 2014, 20:50
- Auto: CX-5 2.5 AT 2023 r.
Sport line.
Wspolczuje kolego,wiem jak to jest isc po auto i go nie znalezc 
Udostepnilem,tyle moge zrobic..A tym ,ktorzy wyciagaja lapy po czyjes..sami wiecie
Udostepnilem,tyle moge zrobic..A tym ,ktorzy wyciagaja lapy po czyjes..sami wiecie

- Od: 31 sie 2012, 22:41
- Auto: Jest:
M3 BP Sky Cruise ,19'
Byla:
M3 BM Sky Passion 14'
M3 BL Navigator 12'
M3 BL Active 09'
Strona 1 z 1