Mazda6 GY RF-7J '06 kombi /18"/Eibach/Xenon MPS/Skóry/A-Spec/2x Lip/ Phantom Blue by Nightfall
Vasat napisał(a):Bartek,łączymy się z Tobą w bólu i rozpaczy [*]
Mam nadzieje ze jak nie na tych zlotach to w przyszłości będę miał okazję spotkać się z każdym osobiście
Nightfallówna
Vasat napisał(a):Bartek,łączymy się z Tobą w bólu i rozpaczy [*]
My z Vasatem i żoną będziemy na 100 % w Czaplinku bo dzisiaj dostałem info z Germanii że zmienili mi termin urlopu na sprzyjający Czaplinkowi także do zobaczenia

No to zajeb. ......cie ze się widzimy w Czaplinku

Dopisano 30 sty 2015, 20:15:
Przymiarka lotki z nałożonym podkładem

Ostatnio edytowano 24 cze 2015, 14:36 przez Nightfall, łącznie edytowano 1 raz
Nightfallówna
Nightfall napisał(a):No to zajeb. ......cie ze się widzimy w Czaplinku![]()
Łukasz, a może tak zostaw, nikt tak nie będzie miał

em_dzej napisał(a):No Lotka piękniusia i ma przyciemniony stop podobno![]()
Teraz też widzę Twój znaczek ( batman )
No co mamy 2 batmany i git malinka

Tak lotke przyciemnilem ta folia co przyciemnilem lampy.Super świeci a wygląda jeszcze lepiej

No biała lotka pasuje do mojego projektu
Ale gdybym do lotki w takim stanie przykrecil ten przyciemniony stop to nie jednemu by się spodobało
Nightfallówna
Nightfall napisał(a):No to zajeb. ......cie ze się widzimy w Czaplinku
Też się cieszę że się udało chociaż było ciężko i też musiałem iść na ustępstwo z tego powodu z urlopem w marcu bo to oni potrzebowali zmienić mi marcowy termin no ale co się nie robi dla Czaplinka i wszystkich Was którzy tam będziecie

A co do lotki to jest git-dopiąłeś swego

matthies napisał(a):za dużo ich będzie :p
Polifta niech zakłada, miazga jest
Nightfall napisał(a):Przymiarka lotki z nałożonym podkładem
A co się stało z tym długim bolcem. Na środku lotki powinien być. No chyba że już sobie dziury nawierciłeś
Bolce zostaly obcięte
będzie się 3mac na 4 śrubach po bokach a na środku na klej pójdzie bo to juz sprawdzony sposób poprzedników i trzyma się solidnie 
Nightfallówna
No niby tak ale do przymiarki to tylko przeszkadzało. A tak przymierzone odrysowane teraz tylko ładnie rozstaw śrub pomierzyć i będzie git malina 

Nightfallówna
Nightfall napisał(a):Bolce zostaly obciętebędzie się 3mac na 4 śrubach po bokach a na środku na klej pójdzie bo to juz sprawdzony sposób poprzedników i trzyma się solidnie
Good Job

A tak prezentuje się przyciemniony stop
Ostatnio edytowano 24 cze 2015, 14:37 przez Nightfall, łącznie edytowano 1 raz
Nightfallówna
Nightfall napisał(a):A tak prezentuje się przyciemniony stop
A sprawdzałeś czy się cały pali, często diody padają. Nieraz widziałem 6 z dziurami w lotce.
A tak jak już leży na stole, to może warto sprawdzić.

Tymczasem już dzisiaj ruszyły prace nad resztą. Robota jest w połowie wiec jak juz wszystko skończę to udokumentuje
Nightfallówna