W sumie to powtórzę się za innymi użytkownikami, ale gorąco polecam Bananmina z Buska Zdroju.
Przesympatyczny człowiek i porządny fachowiec. Szczęśliwie udało mi się wcisnąć w napięty terminarz i instalacja została założona ponad miesiąc wcześniej przed planowanym wstępnie terminem.
Na miejsce dotarłem przed 9, pojeździliśmy chwilę moją GY z podpiętym kompem w celu wykrycia ewentualnych błędów. Ja z rodziną dostałem autko zastępcze, a Mazda poszła w obroty. Zwiedziliśmy sobie przepiękną okolicę kierując się wskazówkami jakie uzyskaliśmy na miejscu od Bananmina
O 16:30 telefon, że wszystko gotowe.
Chwilę pogadaliśmy, Bananmin zabrał mnie jeszcze na przejażdżkę swoim nowym nabytkiem Volvo V50 z 220 KM silnikiem i napędem AWD. Całe szczęście, że nie trwało to długo bo nie chciałbym wsiadać w swoją GY z powrotem

Jednak te 147 KM to takie skromne wozidełko...
W drodze powrotnej samochód nie wykazywał żadnych różnic pomiędzy LPG a wcześniejszą jazdą na Pb.
Przed założeniem gazu w Busku wielu znajomych i rodzina pukało się w głowę gdy mówiłem im, że jadę 200km zakładać gaz w samochodzie, ale ja jestem bardzo zadowolony i wiem, że na przeglądy i wymiany filterków też będę tam jeździł.
Jeszcze raz serdecznie polecam!