Witam
Jak w temacie. Mam okazję kupić taką nawigację NVA-SD8110EU. Prawie wszystko do niej jest, jednak brakuje wiązki zasilającej, tzn przejściówki z kostki oryginalnej radia które posiadam do tej nawigacji. Po prostu nie zdemontowali jej a resztę sprzedali na przekładkę.
Może ktoś z kolegów pomorze rozpiską takiej wiązki, dokładnymi zdjęciami lub opisem takiej przejściówki.
Moje radio w wersji poliftowej z BOSE.
Z góry bardzo dziękuję.
Pozdrawiam
Marcin
Przejsciowka z radia do nawigacji NVA-SD8110EU
Strona 1 z 1
Witam
Nie chce zakladac nowego tematu, juz mi sie oberwalo.
Ale nie o to chodzi, prosze o pomoc jak podpiac radio z nawigacja NVA-SD8110 do mojego auta gzie mam radio z BOSE.
Kupilem tez przejsciowke od tej nawigacji do podpiecia pod fabryczna wiazke, jednak kilka pinow z oryginalnej wiazki auta rozni sie miejscami w stosunku do tej przejsciowki.
Wydaje mi sie ze ta wiazka byla do radia z mazdy 5 lub 3.
Ta nawigacja gra po podpieciu bezposrednio glosnika.
Czy trzeba tez cos w niej przekodowac??
Proszę o pomoc jak to ogarnąć. Nie chcę nic za darmo.
Dopisano 1 lut 2015, 17:39:
Witam
Znalazlem rozpiske tej istalacji do NVA-SD8110.
Czy da sie to podpiac pod moje radio z BOSE??
Nie chce zakladac nowego tematu, juz mi sie oberwalo.
Ale nie o to chodzi, prosze o pomoc jak podpiac radio z nawigacja NVA-SD8110 do mojego auta gzie mam radio z BOSE.
Kupilem tez przejsciowke od tej nawigacji do podpiecia pod fabryczna wiazke, jednak kilka pinow z oryginalnej wiazki auta rozni sie miejscami w stosunku do tej przejsciowki.
Wydaje mi sie ze ta wiazka byla do radia z mazdy 5 lub 3.
Ta nawigacja gra po podpieciu bezposrednio glosnika.
Czy trzeba tez cos w niej przekodowac??
Proszę o pomoc jak to ogarnąć. Nie chcę nic za darmo.
Dopisano 1 lut 2015, 17:39:
Witam
Znalazlem rozpiske tej istalacji do NVA-SD8110.
Czy da sie to podpiac pod moje radio z BOSE??
Ostatnio edytowano 5 mar 2015, 09:31 przez marcinpo, łącznie edytowano 1 raz
- Od: 1 mar 2012, 01:36
- Auto: Mazda 6 GH 2.0 DiSi 2011r
marcinpo napisał(a):Nikt nie pomógł cóż dałem rade sam.
bo nikt tego przed Tobą jeszcze nie przerabiał...
Może podasz na forum jak to zrobiłeś?
Arkana , Captur , Mii
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
Witam.
Mam takie pytanie, a nie chce nowego wątku otwierać a potrzebuje odpiąć akumulator w autku.
Czy seryjne radio bez Bose w M6 GH jest kodowane?
(Przypuszczam że tak ale niestety od poprzedniego właściciela nie dostałem żadnego kodu do radia, a on był zdziwiony i twierdził że nic takiego tu nie ma, niestety na forum nie znalazłem żadnego info).
Mam takie pytanie, a nie chce nowego wątku otwierać a potrzebuje odpiąć akumulator w autku.
Czy seryjne radio bez Bose w M6 GH jest kodowane?
(Przypuszczam że tak ale niestety od poprzedniego właściciela nie dostałem żadnego kodu do radia, a on był zdziwiony i twierdził że nic takiego tu nie ma, niestety na forum nie znalazłem żadnego info).
Strona 1 z 1