Mazda3 BM PE Skyactiv-G 2014 SkyMotion HB 120KM Deep Blue Crystal Blue
Łał!! Świetna sprawa z tą skóra! Idealnie wpasowana, bardzo dobrze uszyta! Bajka!! 
-
Axela!
- Od: 5 maja 2014, 22:14
- Auto: Mazda3 BK Z6 2004r, HB. Winning Blue 27B <-- Było.
Jest Mazda 3 BP SKYACTIV G 2019 HIKARI. https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtop ... 2&t=212463
Wow
Wymieniałeś czy sam obszywałeś 

Moje dziewczyny: Kasia Agatka Alinka exMazda3 BK i Mazda6 GL
Tak z ciekawości – jaki to koszt? Stare zostawione czy oddane?
-
Blue inside & red outside!
- Od: 12 lis 2011, 14:36
- Auto: Jest: Mazda 6 2.5 Sky-G SkyPassion 2016
Była: Mazda 3 1.6 MZR Kirei 2011
Jeżeli chodzi o koszt to wypatrzenie oferty na allegro ( w chwili obecnej jest aukcja na siedzenia + boczki za 3500zł) i samodzielna wymiana.
Materiałowe wystawiłem na aukcję, może się sprzedadzą do jakiegoś rozbitka z wybitymi poduszkami.
Materiałowe wystawiłem na aukcję, może się sprzedadzą do jakiegoś rozbitka z wybitymi poduszkami.
fajny mod
wlasnie chcialem namowic rodzicow na ten zestaw z allegro ale narazie wazniejsze sa felgi na lato
wlasnie chcialem namowic rodzicow na ten zestaw z allegro ale narazie wazniejsze sa felgi na lato
Piękna tapicerka. Dodaje wiele wnętrzu tego auta. Sam mam taką samą tapicerkę, świetnie się prezentuje, dodaje luksusu 

A co na to ASO, MMP i warunki gwarancji 
Moje dziewczyny: Kasia Agatka Alinka exMazda3 BK i Mazda6 GL
sordyl18, gratuluję pięknej tapicerki. Wygląda naprawdę godnie. Możesz zdradzić, czy wymiany foteli dokonałeś sam, czy też zleciłeś ją komuś? Pytam, bo chyba nie jest to taka prosta sprawa jakby się wydawało 

ASO niech się cmok...e. Co najwyżej na trzeszczące plastiki w boczkach może się doczepić w razie co. W nic innego nie ingerowałem.
Wymiana jest banalnie prosta. Odkręcamy w przednich siedzeniach po 4 śruby i wsadzamy nowe krzesła. Tył podobnie, oparcia mają po 2 śruby, kanapa pozioma tylko na zatrzaskach. Boczki odkręcić po 2 śrubki i mocno szarpnąć. Jedno popołudnie roboty.
Wymiana jest banalnie prosta. Odkręcamy w przednich siedzeniach po 4 śruby i wsadzamy nowe krzesła. Tył podobnie, oparcia mają po 2 śruby, kanapa pozioma tylko na zatrzaskach. Boczki odkręcić po 2 śrubki i mocno szarpnąć. Jedno popołudnie roboty.
A jak sterowanie fotelem kierowcy. Skóra ma przecież elektrykę a Ty wcześniej miałeś sterowanie manualne. Jak to rozwiązałeś?
Taki bajer
Fajnie to pomyślane 
mi sie to przydawalo do siegania laptopa w slozbowych wyjazdach i nic pozatym
ladnie zrobione
(nie tracisz gwarancji na srodek przez to??)
ladnie zrobione
(nie tracisz gwarancji na srodek przez to??)
- Od: 10 sty 2013, 13:17
- Auto: Była:
Mazda 3 BK Y6 ‘07 1.6
Mazda 3 BL R2 '10 2.2
Mazda MX-5 NC '08 2.0
Jest:
MPS BL3 '13 2.3