Żadna tajemnica, wpisz sobie na fb "Reflektory Soczewkowe" tam będziesz miał wszystko opisane. A, że mieszkam niedaleko tego gościa to podjechałem i oddałem. Przy okazji zobaczyłem centrum dowodzenia, dookoła soczewki, reflektory itp.
u mnie w temacie zobaczysz jak to wygląda

[/quote]
Wszedłem na FB i oglądam. Dzięki za info
Dopisano 23 sty 2015, 23:42:kamilq777 napisał(a):W takim razie chyba sam się skuszę na taką przeróbkę świateł;) A jak to jest z instalacją? Bo w dieslach są lampy na H4.
W benzynie też są H4
Dopisano 23 sty 2015, 23:48:A takie pytanie z innej beczki, bo w moim temacie nikt mi nie odpowiedział, posiadam dokładki od sportiva ( progi + zderak tył) czy w dieslach są dziury od spodu samochodu na montaż progów? czy trzeba wiercić? Wiem ze najprosciej było by iśc i zobaczyc pod samochód ale przez najblizszy czas nie mam możliwości.
Edit.
Zapytałem z ciekawości jaki koszt na hidretrofit, w odpowiedzi dostałem:
"
- Kod: Zaznacz cały
Witam,
Najpraktyczniejszą opcją będzie montaż projektorów typu Mini D2S 3.0 wspartych zestawem HID X35 D2S np. 4300K.
Koszt takiej modyfikacji to 800zł.
"
Z tego co się orientuje to progi ze sporiva montując do Bj-tki musisz wiercić – gdzieś opisano tą sprawę. Nie wiem jak ze zderzakiem tylnym, pytałem na forum ale nie dostałem odpowiedzi a właśnie mnie to interesuje czy trzeba coś przerabiać.
Dzwoniłeś do hidretrofit? 800pln za wstawienie soczewek plus zestaw HID?
Dopisano 24 sty 2015, 00:04:benq323 napisał(a):Mazda 323F BJ OBECNIE
Mazda 323BG R.I.P.
Sprzedam ORI radio 2DIN Mazda 323F BJ ---> Info PW
Sprzedam części Mazda 323BG
Sorka takie pytanie jak wstawiasz ten tekst i jak można wstawić zdjęcia na dole ? Sorka ale nie wiem . Widzę że niektórzy wstawiają na dole zdjęcia , obrazki