Czesc!
Nastal czas by wymienic wahacze. Nosze sie z zamiarem kupna zestawu Ruville + Moog. Co do ruville jestem przekonany tak do mooga troszke mniej. Wyczytalem w internetach ze moog sie zgorszyl. Macie jakies wrazenia tudziez przejscia z moogiem i ruvillem, a no i jeszcze moze cos wiadomo Wam nt Yamato? O yamato opinie 50/50, a jak to wyglada u Was?
Pozdrowki.
Przednie wahacze M6
Strona 1 z 1
Wlasnie, duzo przechulales na tym i jak dawno zalozyles?
Na forum Civica czy cos takiego wyczytalem ze org czesci Yamato na opakowaniu maja pomaranczowa naklejke, a podrobki niebieska. U Ciebie widniala jakas vlepka jakiegokolwiek koloru?:>
Na forum Civica czy cos takiego wyczytalem ze org czesci Yamato na opakowaniu maja pomaranczowa naklejke, a podrobki niebieska. U Ciebie widniala jakas vlepka jakiegokolwiek koloru?:>
- Od: 26 lut 2013, 23:59
- Auto: Mazda 6 GG, 2003 r., 1.8 benzyna 120km (L813).
[waaaco?] zakladalem jakos w listopadzie dokladnie nie pamietam.do tej pory przelatalem na nich jakies 2 do 3 tysiecy i nic sie nie dzieje.w popdzednich moich japoncach tez uzywalem czezci tej firmy i nie mialem z nimi problemow.
Na forum mozna napisac wszystko.w moim temacie sa zdjecia pudelka i czesci przed zalozeniem to sobie zobacz jaki kolor tam jest naklejki.chociaz jak dla mnie to bajka bo nigdy nie spotkalem sie z czesciami tej firmy z naklejka niebieska.zawsze byla czerwona.a jak chcesz oryginalne i pewne czesci proponuje nauczyc sie japonskiego i wyskrobac maila do producenta to napewno przysla ci oryginalne czesci pytanie tylko za ile
Ja polecam bo jak juz wczesniej napisalem nie mialem nigdy problemu i mowie to ze swojego doswiadczenia.a forum jest po to zeby podpytac zasiegnac opini a decyzje i tak podejmuje sie samemu
Sebcio napisał(a):Wlasnie, duzo przechulales na tym i jak dawno zalozyles?
Na forum mozna napisac wszystko.w moim temacie sa zdjecia pudelka i czesci przed zalozeniem to sobie zobacz jaki kolor tam jest naklejki.chociaz jak dla mnie to bajka bo nigdy nie spotkalem sie z czesciami tej firmy z naklejka niebieska.zawsze byla czerwona.a jak chcesz oryginalne i pewne czesci proponuje nauczyc sie japonskiego i wyskrobac maila do producenta to napewno przysla ci oryginalne czesci pytanie tylko za ile
Ja polecam bo jak juz wczesniej napisalem nie mialem nigdy problemu i mowie to ze swojego doswiadczenia.a forum jest po to zeby podpytac zasiegnac opini a decyzje i tak podejmuje sie samemu
- Od: 11 kwi 2014, 18:23
- Auto: Mazda 6 02r GG 2.0 B+LPG 141KM
Ja kupiłem skośny używkę, a prosty nowy SRL. Przejechałem 8 tyś, w większości po mieście. Używka już puka, SRL jest ok.
Strona 1 z 1