Aktualne ceny Pb/ON/LPG w Waszym mieście?
Siedlce ul.Brzeska. LPG
Shell 2.04zł
Orlen 1.99zł
Axan 1.88zł
Stacja no name 1.73zł
Shell 2.04zł
Orlen 1.99zł
Axan 1.88zł
Stacja no name 1.73zł
Na wiosnę 1,50 zł jest to realne 

-
Daniel
- Od: 21 paź 2009, 20:04
- Auto: Mazda 6 GG 2.0 163km/191Nm 2007 rok
Mazda 626 GE FP 1,8 90 km 1996 rok
Opel Omega 2,6 V6 180 km 2002 rok
danmazda napisał(a):Na wiosnę 1,50 zł jest to realne
Sądzie, że nie realna. Bardziej realna na wiosnę to 1,70-1,80 ale o auto się nie założę
- Od: 8 kwi 2011, 20:15
- Auto: Mazda 323F Bj 1,5 ZL 1999r.+Stag
Moja Bejota:)
Byłem dzisiaj w Krk. Tak jak w Rzeszowie średnio po 2,20 tak w Krakowie bez problemu poniżej 2 zł...
Stacja Arge Kraków/Pasternik LPG 1,95 zł/l
Stacja Arge Kraków/Pasternik LPG 1,95 zł/l

-
makmarc
makmarc napisał(a):U nas znowu w dół, nic tylko jeździć. Dystrybutor 2,09zł/l a po rabacie 1,72zł/l![]()
Przyslij trochu kurierem
-
WisniaUs
A żeby to się dało zatankować jak benzynkę w baniaczki to Madzia stałaby na podwórk, bo w garażu miejsca by zabrakło 

-
makmarc
makmarc napisał(a):A żeby to się dało zatankować jak benzynkę w baniaczki to Madzia stałaby na podwórk, bo w garażu miejsca by zabrakło
Dlatego ja mam dwa garaże
-
WisniaUs
Chyba się przeprowadzę do Łomży 
misiek1 napisał(a):Chyba się przeprowadzę do Łomży
Akurat sąsiedzi mieszkanie sprzedają obok

Ciekawe, czy do świąt w kraju cena jeszcze znacząco spadnie? Jakbym tankował po 1,50zł to byłby szczyt

-
makmarc
W moich okolicach 1,66 w hurcie z podatkiem- kwestia narzucenia marży- przy 2,3 na dystrybutorze
$pytam czy nie przesadzają
$ Paaanie drogi hurt, parę groszy nam zostaje na czysto.
$ jak powiedziałem, że wiem skąd mają i po ile, kiedy mieli dostawę i nazwisko kierowcy to usłyszałem, że to ja jestem ten ZŁY
no normalnie EVIL
To i tak nic- w mieścinie Marka kilka lat temu był przypadek, że pewna firma mająca własne wagony, cysterny itd- jak cena szła w górę to oni też, jak cena poszła w dół oni dostosowali się do konkurencji, a im w hurcie LPG wychodził ~1zł a sprzedawali po 2 z haczykiem- można?
$pytam czy nie przesadzają
$ Paaanie drogi hurt, parę groszy nam zostaje na czysto.
$ jak powiedziałem, że wiem skąd mają i po ile, kiedy mieli dostawę i nazwisko kierowcy to usłyszałem, że to ja jestem ten ZŁY

To i tak nic- w mieścinie Marka kilka lat temu był przypadek, że pewna firma mająca własne wagony, cysterny itd- jak cena szła w górę to oni też, jak cena poszła w dół oni dostosowali się do konkurencji, a im w hurcie LPG wychodził ~1zł a sprzedawali po 2 z haczykiem- można?
Niestety, każdy kombinuje jak może, skoro nadarza się okazja dobrze zarobić, to czemu by nie, tak? Dosotował się do konkurencji zapewne będąc 3-5gr tańszy i schodziło mu jak świeże bułeczki. U nas też tak jest, podobno obecna sytuacja na rynku paliw szybko się nie zmieni, tzn. na pewno już nie będzie takiego przyrostu cenowego jak było, a cena za baryłkę ropy nie wróci do astronomicznych sum 80-100$.
-
makmarc
a u mnie dalej 2.44 ;(
– Fiat 126p 650 'RED Diabloo"
– Peugeot 405 1.9 + lpg
– Hyundai Coupe 2.0 + lpg "Senioritta"
– Peugeot 406 2.0 HDI "Klekocica"
A teraz czas na Japan Style – Mazda 323F Bj 1.5 + lpg
– Peugeot 405 1.9 + lpg
– Hyundai Coupe 2.0 + lpg "Senioritta"
– Peugeot 406 2.0 HDI "Klekocica"
A teraz czas na Japan Style – Mazda 323F Bj 1.5 + lpg
makmarc napisał(a):...U nas też tak jest, podobno obecna sytuacja na rynku paliw szybko się nie zmieni, tzn. na pewno już nie będzie takiego przyrostu cenowego jak było, a cena za baryłkę ropy nie wróci do astronomicznych sum 80-100$.
Jak potaniało, to transport w jakiejkolwiek branży nie spadł ani o złotówkę- czekam jak paliwo podrożeje o 10-20gr to ceny poszybują znów w górę, "bo przecież paliwo podrożało"
Obama wydał przepis, że wszystkie auta federalne mają mieć LPG:D może przebije turcję, w której 37% pojazdów ma LPG, a sprzedaż gazu przerosła sprzedaż benzyny- fajna polityczna zagrywka BTW.
Co do cen- w Warszawie mniej jak 2.2 nie widziałem
Dzisiejsza cena jaką widziałem to 1.98zł
Krosno – ulica Pużaka