Mazda6 GG LF 2003 by swirek
szczerze nawet się nie przyglądałem czy mam ori ale już mam małe takie ryski jakby pęknięcia i dlatego trzeba będzie szukać innych muszę się jeszcze dowiedzieć czy po zalakierowaniu tego nie zniknie czas pokaże ale pewnie dopiero na wiosnę bo za 2 tyg wyjeżdzam
swirek napisał(a):No to rozpórka zamontowanaZdjęcia nie wrzucam bo straszny syf pod maską
. Dzięki Makmarc

-
WisniaUs
swirek napisał(a): Zdjęcia nie wrzucam
A to ja wrzucę za Ciebie zdjęcie, bo ten wynik to raczej nie dzieło przypadku.. ani promocji

a rozpórka siedzi – byłem widziałem
-
Maciek
- Od: 17 sie 2013, 20:33
- Auto: JEST
Mazda6 GJ Sky-G 2.5 '14 SkyPassion
BYŁA
Mazda3 1.6 BK MZ-CD '05

No wykrakaliście, wynik zacny
. Wracając do rozpórki po kilku kilometrach mam subiektywne odczucie że deska aż tak nie trzeszczy, ale zobaczymy co będzie dalej
. Co do prowadzenia jeszcze nie jestem w stanie się wypowiedzieć, chociaż na pewno na plus 

Ja tam nawet nie stawałem w szaranki – wyniki nie wykraczają u mnie za "trójkę"
Następnym razem robimy turniej w strzelaniu bąków z wydechu – z
Magdaleny ofkors 
Następnym razem robimy turniej w strzelaniu bąków z wydechu – z

-
Maciek
BYŁA
Mazda3 1.6 BK MZ-CD '05
makmarc napisał(a):Pamiętacie, jaki miałem wynik, bo nie pamiętam w ogóle
Z promocja czy bez????
-
WisniaUs
bez promocji, strzał z laczka bezkwarcowego coś w przedziale bodaj 680-690..
dokładnie to nie pamiętam zbyt mocno utkwiła mi w głowie ta słonica od testowania eibachów
dokładnie to nie pamiętam zbyt mocno utkwiła mi w głowie ta słonica od testowania eibachów
-
Maciek
BYŁA
Mazda3 1.6 BK MZ-CD '05
swirek napisał(a):Makmarc miałeś 684 chyba
Dopisano 17 sty 2015, 21:37:macvas napisał(a):słonica od testowania eibachów
a miała trąbke??
-
WisniaUs
Wisnia, bardziej to przypominało przerośnięty puzon albo całą sekcję dętą.. CX-9 byłby z deczka ciasny dla tej Pani.
-
Maciek
BYŁA
Mazda3 1.6 BK MZ-CD '05
macvas napisał(a):Wisnia, bardziej to przypominało przerośnięty puzon albo całą sekcję dętą.. CX-9 byłby z deczka ciasny dla tej Pani.
Ameryka panie ameryka pewnie ja dojechala.Hamburgery i cola DIET

-
WisniaUs
swirek napisał(a):A tak poza tym deska jak trzeszczała tak trzeszczy pomimo montażu rozpórki
A mówiłem ci ze przy tych objawach cza rwac bo rozporka nic nie da
-
WisniaUs
Ładne fotki
Wiesz co? Jak zerwiesz deskę może być jeszcze gorzej bo ruszysz ją całą... Także jakiś sylikon w sprayu lub jakaś uszczelka lub kawałek gumy
Sam walczę z tym problemem co Ty, ale nie planuje rwać deski

-
& Marta
- Od: 25 kwi 2014, 11:37
- Auto: Mazda6 GH '08
MazdaSpeed 3 BK '08
Namierzyłem już dokładnie miejsce w którym trzeszczy ta nieszczęsna deska i myślę jak zabrać się za to od wewnątrz (przez schowek). Pewnie musiałbym poduszkę pasażera wyciągnąć, już patrzyłem jak to zrobić i nie powinno być z tym problemu. Będę z tym walczył na wiosnę więc czas jeszcze jest. Chociaż wątpię że to coś da. Rwanie deski to ostateczność ale coś mi podpowiada że dopiero to załatwi sprawę