Co dzisiaj zrobiłeś (zrobiłaś) przy swoim aucie?
Wymieniłem tuleje wahaczy z przodu (cztery).
Wymieniłem wahacze z tyłu. Dwa sam (wleczone), cztery poprzeczne w warsztacie (nie dałem rady odkręcić śrub regulacyjnych ani tych długich w zwrotnicach).
Wymieniłem wahacze z tyłu. Dwa sam (wleczone), cztery poprzeczne w warsztacie (nie dałem rady odkręcić śrub regulacyjnych ani tych długich w zwrotnicach).
- Od: 17 kwi 2013, 09:32
- Auto: MX6 GE 92 2,5i V6 KL
Spasowałem zderzak przedni:

Włożyłem prezent urodzinowy – dywaniki:

Umyłem:

Włożyłem prezent urodzinowy – dywaniki:

Umyłem:

- Od: 24 lis 2013, 02:00
- Auto: MX-6 KL-DE
Wyprowadziłem z ciemnego garażu na słonko i pojechałem do pracy niech pogada na parkingu z innymi 
-
Moderator "3BK" -Paweł
- Od: 26 paź 2008, 10:23
- Auto: Mazda3 BK
była: 1,6 Y6 109KM 12.2006
jest: 2.0 LF 150KM 06.2008
150 km.na zegarze i idący pies poboczem,chciałem go ominąć i pupę mi zarzuciło a później tylko chałas.Jestem cały,troche poobijany ale cały.Niestety AC nie mam,wydatki za lawete i sprzątanie drogi 477 euro ponieważ w Niemczech to było no i czekam na mandat i rachunek za jakieś zniszczone znaki i jakieś pierdoły.
- Od: 17 paź 2014, 11:57
- Auto: mazda6 diesel kombi 2L 136 koni 2004r.
No to jak na 150 km/h to madzia ładnie cie obroniła,szkoda jej.A i Tobie współczucie bo kupa kasy poszla sie jeb.ć.Szkoda ze nie da sie jej reanimowac

-
WisniaUs
Cholera... Troszkę na wlasne życzenie... Współczuje...
-
Blue inside & red outside!
- Od: 12 lis 2011, 14:36
- Auto: Jest: Mazda 6 2.5 Sky-G SkyPassion 2016
Była: Mazda 3 1.6 MZR Kirei 2011
brencik napisał(a):marcin11 napisał(a):idący pies poboczem,chciałem go ominąć
Błąd.
Lub odruch,ja bym hamowal na maxa ale walil prosto w psa,trudno,stalo sie ehh
-
WisniaUs
Następnym razem będę walił prosto w psa a nie chamował,szkoda szczególnie że mazde kupiłem z 5 miesięcy temu.Teraz laweta do polski 250 euro i co dalej z tym mam zrobić bo nie mam pojęcia.ile za silnik mógłbym dostać?jeśli wogule działa.Lub kupić bude bez silnika i mój przełożyć?nie mam pomysłów.
- Od: 17 paź 2014, 11:57
- Auto: mazda6 diesel kombi 2L 136 koni 2004r.
Widzę, że Mazdy oddają nam poświęcony czas i włożone uczucie/pracę
chroniąc nas ...niedawno Marianek wyszedł cało z barier teraz Ty 150 i jest ok... ochłoniesz to wymyślisz co z tym zrobić...
wiadomo, że szkoda auta ale ciesz się zdrowiem bo przy tej prędkości można było skończyć w szkatułce... metr pod trawą... Trzymaj się, ochłoń i do dzieła, odbudowy lub szukania nowej...
wiadomo, że szkoda auta ale ciesz się zdrowiem bo przy tej prędkości można było skończyć w szkatułce... metr pod trawą... Trzymaj się, ochłoń i do dzieła, odbudowy lub szukania nowej...
- Od: 5 mar 2014, 20:17
- Auto: Mazda 6 GY, LF, 2007
marcin11 napisał(a):150 km.na zegarze i idący pies poboczem,chciałem go ominąć i [tiiit] mi zarzuciło a później tylko chałas
Taaa. Jak walnąłeś miałeś pewnie na liczniku coś koło 40km/h sądząc po uszkodzeniach. Przy 150km.h jest prawie tak: https://www.youtube.com/watch?v=vFYHovJEUBg
Kolegi Skoda wyglądała gorzej po stłuczce na rondzie...