Mazda 323f BA KL '94 wściekła
Myślałem, że było na odwrót, że to Raysy były inspiracją dla OZ Futura hehe.
- Od: 31 gru 2011, 09:34
- Auto: Mazda 323F BA 1.5 '98
Do felg Keskina brakuje dekli przez co śruby są widoczne. Nie wiem czy tak ma zostać czy z czasem dekle będą dodane ?
- Od: 31 gru 2011, 09:34
- Auto: Mazda 323F BA 1.5 '98
Bartg napisał(a):Trzeba będzie na zlocie zrobić konkurencję na najniższe auto zlotu w 2015
Jestem za
Felgi są podobne to fakt tylko że nie chciałem się upodabniać do ms poprostu ten rotor w futurze zawsze bardziej mnie jarał

Jeżeli chodzi o dekielki to prawda i tak jest ładnie i tak, waham się czy je zakładać
Przed sezonem miałem bardzo wiele planów związanych z BA lecz ślub mnie opóźni, priorytetem teraz jest włożenie wałków, strojenie i detaling lakieru reszta może za rok
Teraz pytanie czy lotka GT na klapę będzie w tamburyn z resztą?

tym bardziej że nie mam wycieraczki i anteny
no zobaczymy może zrobię jakąś przymiarkę
notorycznie sypią mi się przeguby wew będę musiał wyciągnąć to ustrojstwo i dobrać coś z nowych części bo dość mam używek
notorycznie sypią mi się przeguby wew będę musiał wyciągnąć to ustrojstwo i dobrać coś z nowych części bo dość mam używek
BA na Keskin'ie wygląda dobrze
tylko zastanawia mnie dla czego wybrałeś Stance mając taki motor?
Tzn. nie lepiej było pójść w kierunku mechanicznym? Godny silnik jest tylko trochę zmodyfikować co nie co, i cieszyć się np. z przejazdów os'owych, lub 1/4
Tzn. nie lepiej było pójść w kierunku mechanicznym? Godny silnik jest tylko trochę zmodyfikować co nie co, i cieszyć się np. z przejazdów os'owych, lub 1/4
Silnik też się modyfikuje a na oes i 1/4 mam drugi komplet kapci
Z lotką aż tak źle nie wygląda
no i z dekielkami
no i z dekielkami
Lotka robi robotę.
Dekielki bym wywalił,za bardzo german sie robi.Ladne anodowane nakrętki z długimi łbami i będzie miód z benzyną
Dekielki bym wywalił,za bardzo german sie robi.Ladne anodowane nakrętki z długimi łbami i będzie miód z benzyną
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
Niby fajnie z tą lotką i mi się podoba, ale jednak bardziej mi się widzi albo bez niczego, albo z taką mini lotką jak u jaaco
Z daleka wygląda świetnie, ale z bliska jakoś średnio mi pasują te felgi
Tak czy siak dobrze wygląda, ale szkoda że potencjał auta się zmarnuje.
Lotkę wrzucaj bo daje radę.

Tak czy siak dobrze wygląda, ale szkoda że potencjał auta się zmarnuje.
Lotkę wrzucaj bo daje radę.

- Od: 23 wrz 2005, 14:02
- Auto: Burbo Astina
Insane Y60
Lotka na plus
a dekle tak jak ktos wyżej pisał wywalić niech leżą bo jakos takie żywcem wyjęte z bmw a bez lepiej plus te nakrętki fajne i jest malina:)
Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
Mazda 323F (BA) V6 GT !