Nie mam jeszcze pomysłu jak ją zamontować, bo fabryczne uchwytu są uszkodzone i zastanawiam się czy malować czy oddać na oklejanie z racji bardzo miękkiego materiału z jakiego jest wykonana ta lotka. Samo przyklejenie może nie wystarczyć, więc nie obejdzie się bez wierceniu w klapie
Jak wysyłałem to waga z kartonem(opakowaniem) lekko ponad 9kg, także 4 zeszło. Jutro montaż bo w końcu zgubię wszystki olej z silnika przez trafiony uszczelniacz
No to taka niskobudżetowa wymiana, bo do skrzyni z B3 dochodzi jeszcze multum części a tak ta skrzynia co jest, jest w dobrej kondycji i wcale nie ma takich długich przełożeń
Zamachówka, uszczelniacz, łożysko, osłony przegubów, poduchy na zregenerowane i tulejki drążka biegów wymienione Odczucia na lekkim kole są bardzo pozytywne BG i tak był żwawy lecz teraz jest piorunem, reakcja na gaz rewela a obroty od dołu do góry świetnie się pną Przed
Dzięki ale chyba aż tak mocno nie będę wysuwał końcowego jak na foto wyżej Określiłem na ten rok parę planów w 1str i oby nie były za ambitny=nie do wykonania czas pokaże...