Mam dość śmieszny problem, lecz nigdzie nie znalazłem schematów ani informacji na ten temat
Przycisk do ustawiania wysokości pasa bezpieczeństwa
Strona 1 z 1
Witam
Mam dość śmieszny problem, lecz nigdzie nie znalazłem schematów ani informacji na ten temat
otóż któregoś bliżej nieokreślonego dnia (nie wiem też jakim cudem) odpadła obudowa wraz przyciskiem do blokowania wysokości napinacza pasa bezpieczeństwa w słupku przy siedzeniu kierowcy. Sama obudowa jest na zatrzask więc problemu nie ma, ale pozwólcie ze zadam pytanie
Jak przymocowany do mechanizmu jest przycisk? Nie chce rozbierać przeciwległej blokady, gdyż znając moje szczęście rozpadnie się i będe miał problem z dwiema
nie ma tam żadnego widocznego sposobu na przytwierdzenie przycisku a ten po umiejscowieniu na miejscu, po prostu wypada. Czy jest ktoś kto może rozbierał kiedyś ten słupek i wie jak to powinno być umocowane? (najpewniej zaginęła mi jakaś część)
-
ecik789
Również nie mam bladego pojęcia jak to jest złożone, ale może szybciej rozwiążesz swój problem kupując używkę?
Może da radę znaleźć cały panel z jakiegoś rozbitka?
Może da radę znaleźć cały panel z jakiegoś rozbitka?
Arkana , Captur , Mii
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
Strona 1 z 1