RADOM – spotkania regionalne
A pozostali co na decyzję Lukano mi pasuje wiec moze niech zostanie 12.30 kto będzie ?
-
tygrys36
12.30 super. jak ktoś ma możliwość powiadomić inne osoby za pomocą SMS to proszę to uczynić.
-
Moderator "3BK" -Paweł
- Od: 26 paź 2008, 10:23
- Auto: Mazda3 BK
była: 1,6 Y6 109KM 12.2006
jest: 2.0 LF 150KM 06.2008
Czarek bedzie D@amson nie odbiera tak jak i Kajol ale smsy wyslane Kazio bedzie troszkę później wiec moze cos z tego wyjdzie .
-
tygrys36
Mam kilka fotek wrzuce jak będę na kompie przez telefon sie nie da.Oby wiecej Spotow i konkretów
-
tygrys36
Na FB juz jakies fotki są 
- Od: 22 sty 2012, 16:09
- Auto: Jest: 6 MPS L3-VDT
Była: 323F BA KL
Lukano napisał(a):Jesteś chyba jedyny którego znam który tak pisze. Ja chyba wolę w 10 sekund wkręcić wlew, niż kłaść się na lodzie i podpinać pod zderzak(w saabie odkręcałem tylko jak tankowałem PB, za to mazda odwrotnie).
Jak dla mnie jedyny miejsce na które bym się zgodził. Jak to się mówi każda srok swój ogonek chwali![]()
A co do wiercenia, jak każda ingerencja, zabezpieczysz, zapominasz, gotowe.
Przypomniało mi się:P
U mnie to nie tak, że chwalę to miejsce, bo tu mam. Ja w tym samochodzie sam zakładałem gaz, więc mogłem zadecydować gdzie chcę zaworek. Wybrałem zderzak żeby nie ingerować w blachę tak jak napisałem, ale jeszcze z drugiego powodu: nie mieliście nigdy w zimie przez śnieg i lód problemów z otwarciem klapki wlewu paliwa? Bo ja w MX-3 wielokrotnie
Poza tym ja to mam dość wysoko w zderzaku, więc wystarczy się trochę schylić. Zresztą na statoilu albo orlenie panowie sami przychodzą i to ich problem. A jak nie przychodzą to tam jest taki guziczek

Nie mniej jednak pomijając wszystko powyższe trzeba przyznać, że ładniej wygląda autko z ukrytym korkiem
Kurna trzeba edytować zdjęcia bo za duży rozmiar gdzie wrzucacie żeby nie trzeba było sie bawić bo mnie się nie chce!
-
tygrys36
masz konto na gmailu? to na ich dysk
masz konto na dropboxie? to na ich dysk
Ustaw sobie, zeby wszystkie zdjecia, ktore robisz leciały automatycznie na jeden z tych dyskow (a później wyodrebniasz wybrane zdjecia do odrebnej galerii i linkujesz) i po problemie. Chyba, że robisz sobie fotki takie jak te pindy z holyłódź
masz konto na dropboxie? to na ich dysk
Ustaw sobie, zeby wszystkie zdjecia, ktore robisz leciały automatycznie na jeden z tych dyskow (a później wyodrebniasz wybrane zdjecia do odrebnej galerii i linkujesz) i po problemie. Chyba, że robisz sobie fotki takie jak te pindy z holyłódź
-
Moderator "3BK" -Paweł
tygrys36 napisał(a): trzeba edytować zdjęcia bo za duży rozmiar gdzie wrzucacie żeby nie trzeba było sie bawić
ja mam tu: http://photobucket.com/
w ustawieniach jest, na stale zmniejsza do 800x600 chyba. wyslij do mnie na maila,wstawie.
Mnie sie nudzi, mam urlop
lukano@poczta.fm
A ja wdrażam w życie stary dobry kawał
telefon:
– Co robisz?
– Nic. W pracy jestem
telefon:
– Co robisz?
– Nic. W pracy jestem
-
Moderator "3BK" -Paweł
Moja Kasia chyba miała parcie na szkło,
http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/ar ... hotostory8
bo w dzisiejszej wersji papierowej "Echa" byli jedyną parą na zdjęciu z całej szkoły, chyba, że policzyć jeszcze zdjęcie dwóch kolesi, ale nie wiem, czy to para...

http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/ar ... hotostory8
bo w dzisiejszej wersji papierowej "Echa" byli jedyną parą na zdjęciu z całej szkoły, chyba, że policzyć jeszcze zdjęcie dwóch kolesi, ale nie wiem, czy to para...
Zanim zaczniesz się kłócić, komuś dokuczać, wiedz, że nie warto. Przeczytaj:
"Przeminiesz.
Nie było Cię, na chwilę jesteś
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
"Przeminiesz.
Nie było Cię, na chwilę jesteś
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1