GORZÓW WIELKOPOLSKI – SPOT – 16.05.20 godz. 18:00 Gorzów Wielkopolski parking Kaufland
Maksiu921 napisał(a):* najniższy samochód zlotu (Adam)
nie ma szans, na zimę jest podniesiony
a w car audio to tylko bym się skompromitował, bo ja mam tylko wzmacniacz i gówniany głośnik
także bez jaj panowie

-
Keeper of the Art
- Od: 22 kwi 2012, 18:06
- Auto: Xedos 6 KF 98' – Sprzedany
Xedos 9 KJ 97' – Sprzedany
200SX SR20DET 89'
To o 11 się spotkamy czy wbijamy bardziej w południe? 
Siema chłopaki dawno nie zaglądałem i musiałem nadrobić 3 strony. I tak sobie czytam o zlocie w Szczecinie i innych spotach i aż mnie krew zalewa że nie mogę w tym uczestniczyć.
Niestety jestem na poligonie od 8 stycznia do 26 stycznia
I pochwale sie że też miałem długie wolne w święta od 23.12 do 06.01
Fajnie że na nowy rok już od samego początku planujecie takie fajne imprezy tak 3 mać
Pozdrowienia z Poligonu Trzebień kolo Świętoszowa
Niestety jestem na poligonie od 8 stycznia do 26 stycznia
I pochwale sie że też miałem długie wolne w święta od 23.12 do 06.01
Fajnie że na nowy rok już od samego początku planujecie takie fajne imprezy tak 3 mać

Pozdrowienia z Poligonu Trzebień kolo Świętoszowa
No to Mayki walcz tam dzielnie za ojczyznę
Jeszcze będzie czas się spotkać 
Dopisano 10 sty 2015, 16:27:
Jeśli chodzi o jutro to rozmawiałem z Maksiem i bedziemy w granicach godziny 11. Nie wiem jak Adam bo nie odbiera. Zdravko ma już jakieś plany na jutro a Maku pracuje. Kali się dostosuje do nas i przyjedzie tez
Dopisano 10 sty 2015, 17:15:
Adam tez będzie po 11 tak więc spokojnie możemy się już umówić żeby się spotkać pod Jyskiem właśnie o tej godzinie
Dopisano 10 sty 2015, 16:27:
Jeśli chodzi o jutro to rozmawiałem z Maksiem i bedziemy w granicach godziny 11. Nie wiem jak Adam bo nie odbiera. Zdravko ma już jakieś plany na jutro a Maku pracuje. Kali się dostosuje do nas i przyjedzie tez
Dopisano 10 sty 2015, 17:15:
Adam tez będzie po 11 tak więc spokojnie możemy się już umówić żeby się spotkać pod Jyskiem właśnie o tej godzinie
Nightfallówna
Właśnie wróciłem teraz z Gorzowa ,ale nie miałem czasu bo z Marzeną Szymkiem i koleżanką na zakupach byliśmy, Tefalek przechodziłeś obok naszego stolika pod KFC , poszedłeś z 'kims"dalej pod Berlin Kebaba:) Krzyczałem za tobą ale nie słyszałeś.

- Od: 6 gru 2009, 12:35
- Auto: Mazda Xedos 9 TA Kl 95 r. +LPG
Xedos 9 TA KL 99 r. LPG :)
A widziasz Kaliego może bym nie poznał , w każdym razie Tefalek sie odwrócił i Marzena pierwsza Go zauważyła i wołała:)
Ostatnio edytowano 11 sty 2015, 16:31 przez deejay27, łącznie edytowano 1 raz

Maksiu921 napisał(a):Fakt!!!! ktoś krzyczal " Lukasz " a Kali jeszcze powiedzial "o wolaja Ciebie"
Maksiu nie "o wołają Ciebie" tylko "ktoś Cię woła" :p
Deejay, trzeba się kiedyś zgadać ostatnim czasy, co miesiąc jestem u Adasia w sklepie na pogaduchach :p

A tu parę zdjęć zgromadzonych autek z Classic Cars Gorzów, Vag'ów ,Mazdaspeed oraz grupy BMW i Vw na Moto Orkiestrze

Dopisano 11 sty 2015, 15:49:
Dzięki chłopaki za spotkanie

Nightfallówna
No nawet ja czasem sturlam sie z górki do Niego do sklepu:)
A tak wg to jakimś dziwnym trafem chcę se piwko razy N wypić a nie ma z kim. Wszyscy potencjalni pochłaniacze złocistego trunku przepadli sie akurat dzisiaj
A tak wg to jakimś dziwnym trafem chcę se piwko razy N wypić a nie ma z kim. Wszyscy potencjalni pochłaniacze złocistego trunku przepadli sie akurat dzisiaj

Łukasz widzę, że nawet mój biały błotnik się złapał na zdjęcie

Nie widać auta, widać błotnik i wiadomo od razu czyje
=