to zakładaj podkładki i wpadaj na spoty
Mazda 323F BJ RF4F 2001 2.0 DitD
1, 2
Ha czyli nie myliłem się
swoją drogą pierwszy raz na tym parkingu widziałem tyle bjtek zwłaszcza w tak małej odległości ;p
Niestety, dzisiaj podczas jazdy ulicą Aleksandrowską przy prędkości mniej więcej 70km/h, poczułem huk z lewej strony z tyłu. Po wstępnych oględzinach wraz z ojcem jesteśmy pewni, iż poszedł amortyzator pytanie czy gniazdo amorka też się urwało... Jak ruszam amorkiem to koło lata na lewo i prawo... Jutro jadę do mechanika, zobaczymy co powie.... Na pewno wymienię komplet z tyłu amorków...
- Od: 28 kwi 2013, 15:13
- Auto: Mazda 323F BJ 2.0 DITD 2001
Czy się urwało zależy pewnie od ilości rdzy która tam była (a oby jej tam nie było) bo poza kosztami amorka dojdzie jeszcze blacharz...
no moja właśnie u blacharza swoją drogą 
tomsimondj napisał(a):no moja właśnie u blacharza swoją drogą
Co tam robisz u niej
Po krótkich oględzinach mechanik powiedział, iż jest to najprawdopodobniej poduszka amortyzatora i pewnie coś tam zgniło
- Od: 28 kwi 2013, 15:13
- Auto: Mazda 323F BJ 2.0 DITD 2001
pewnie kielich czy cos ;/
standard
nadkola tyl + odrobinka podlogi bo mala dziurka byla w jednym miejscu ale jak juz sie pokazala to lepiej zapobiegac niz leczyc
standard
Identyczne objawy miałem jadąc siostry Mazda Premacy przy wjechaniu w nieduża dziure przy ok 70km/h coś huknęło i potem kolo latało na wszystkie strony . Okazało się, że poduszka była tak zardzewiała, że sie rozkruszyła w drobny mak
szybka wymiana i po sprawie
także nie powinno być tak źle u CIebie 
- Od: 7 paź 2012, 17:44
- Auto: BMW E46
1, 2