Mazda Xedos 6 CA KL '97 CZARNA MENDA!!
przeczytaj poprzedniego posta. Muszę fakturę odebrać żeby mieć dowód na dłoni.
Fotki są wrzucane na google+ ale Neostrada szwankuje.
Fotki są wrzucane na google+ ale Neostrada szwankuje.

Wygląda to kiepsko
Chyba bym mu z
nogi powyrywał

-
Daniel
- Od: 21 paź 2009, 20:04
- Auto: Mazda 6 GG 2.0 163km/191Nm 2007 rok
Mazda 626 GE FP 1,8 90 km 1996 rok
Opel Omega 2,6 V6 180 km 2002 rok
Ranty drzwi w ogóle nie domalowane lub przebija stary lakier? Tak samo przy listwach chromowych na ostatnim foto, nie pęka już czasem lakier? O mega cytrynie nic nie wspomnę. Stary nie chcę Cie dobijać ale za tą pracę nie dałbym nawet namiastki $$ tego co dostał ten partacz.
Ponawiam prośbę
Proszę nie nagłaśniajcie teraz tego wszystkiego bo pójdzie to na moją niekorzyść.
Jutro jadę do Łodzi.
Proszę nie nagłaśniajcie teraz tego wszystkiego bo pójdzie to na moją niekorzyść.
Jutro jadę do Łodzi.

spoko 

-
Keeper of the Art
- Od: 22 kwi 2012, 18:06
- Auto: Xedos 6 KF 98' – Sprzedany
Xedos 9 KJ 97' – Sprzedany
200SX SR20DET 89'
DamianSzatan666 napisał(a):Tylko proszę nie nagłaśniajcie teraz tego wszystkiego bo pójdzie to na moją niekorzyść.
Nic nie pójdzie na Twoją niekorzyść. Jak będzie poprawione i zrobione zgodnie ze sztuką, wszystko można odkręcić.
Na dzień dzisiejszy: je...ać, karać nie wyróżniać.
Z tą fakturą to rzeczywiście Poczekaj i w tedy wojna na całego ale grzecznie. Bez bijatyk i tego typu "zabaw"
PS. Trzymam kciuki za szybkie i pozytywne zakończenie całej sprawy.
- Od: 5 gru 2013, 20:11
- Auto: Xedos 6 ®isto ©oncept, Mazda 323F 2,0 '01 ,
SIMSON SR 2 '59r ,
Suzuki GR650 '83r
Były: Trabant Polo, Fiat 125p, Xedos 6 KF '96
Bashan 250 – skradziony,
Colt '99 1,3,
TDM 850 '01
risto77 napisał(a): Bez bijatyk i tego typu "zabaw".
Już nie te lata aby tak się zachowywać.
Jeśli się za bardzo nagłośni może mi nie wydać faktury na której mi najbardziej zależy.
Napisałem do pewnej poradni, która zajmuję się różnymi sprawami motoryzacyjnymi.
Na razie mazda stoi przykryta w "garażu" i nie ruszam nic.
A tu tylko przetarłem pacem

A może lubicie "fale Dunaju"??

A jak wygląda mazda bez uszczelki??
właśnie tak

DamianSzatan666 napisał(a):risto77 napisał(a): Bez bijatyk i tego typu "zabaw".
Już nie te lata aby tak się zachowywać.
A to ciekawe
SIMSON SR 2 '59r ,
Suzuki GR650 '83r
Bashan 250 – skradziony,
Colt '99 1,3,
TDM 850 '01
Pewien znajomy policeman wyjaśnił mi, że często lepiej jest w interesach wszystko na spokojnie załatwić gdyż lepiej się na tym wychodzi. Przechodził niedaleko w czasie gdy miałem zamiar rzucić się na gościa, który był mi winny dość sporą kwotę. Wyszło na to, że dostałem moją kasę bez zbędnych ceregieli.
Wiecie co. Teraz to każdy mówi że zna lakierników znających się na fachu, ale gdy szukałem to nikt nie wiedział.
Wiecie co. Teraz to każdy mówi że zna lakierników znających się na fachu, ale gdy szukałem to nikt nie wiedział.
Ostatnio edytowano 6 sty 2015, 21:52 przez DamianSzatan666, łącznie edytowano 1 raz

No i te fale dunaju potwierdzają że ci robił glutowarstwe, a nie warstwami cienkimi, taki lakier jednowarstwowy to nawet nie ma swoich właściwości po "wyschnięciu".
- Od: 5 lis 2013, 01:34
- Auto: Xedos 6 KF '98 +LPG
DamianSzatan666 napisał(a):
Nie sądziłem, że Chciałbyś przyjechać do Wrocławia
SIMSON SR 2 '59r ,
Suzuki GR650 '83r
Bashan 250 – skradziony,
Colt '99 1,3,
TDM 850 '01
Do łodzi mam ponad 100km więc jeśli byłby dobry to czemu nie... Zwłaszcza że mam jak dojechać i jak wrócić.
Zaprowadzam jak jadę do Niemiec a z lakierni odbiera mnie znajomy, odbieram gdy wracam... Lub jadę ze znajomym który kursuje PL-DE i nie ma problemu.
Zaprowadzam jak jadę do Niemiec a z lakierni odbiera mnie znajomy, odbieram gdy wracam... Lub jadę ze znajomym który kursuje PL-DE i nie ma problemu.

Powiem jedno, przykro mi, że w Łodzi tacy partacze nazywają się lakiernikami, mało tego wyzywają innych lakierników od nieudaczników robiąc po nich "poprawke" 

- Od: 14 lut 2010, 22:32
- Auto: Mazda 626 GE KL sedan 93r.
Mazda 626 GE KL liftback 96r.
była
Mazda 323F BG
MX-6 2.5 V6 KL
Damian , nie chcę Cię już tutaj dołować , bo wierzę że gdy patrzysz na to auto , to myślisz chyba o jakimś Sepuku, ale jak już dostaniesz tą fakturę , to obiecaj nam wszystkim tutaj obserwującym twój wątek , że zrobisz wszystko, żeby ten człowiek zajął się np plewieniem kwiatków na łódzkich rondach , albo niech zgłosi się do wojska , jako wycior do armaty , a auta niech zostawi fachowcom.

- Od: 6 gru 2009, 12:35
- Auto: Mazda Xedos 9 TA Kl 95 r. +LPG
Xedos 9 TA KL 99 r. LPG :)
Więc jeśli się Zdecydujesz to Wal jak w dym. Lakierowałem u niego 2 auta, w całości i mogę polećić z czystym sumieniem. Ma komorę bezpyłową i piec ( komorę ) w której suszy swoją robotę. Moja poprzednia była u niego lakierowana bo w kilku miejscach schodził klar i miałem szkodę na całej lewej stronie.
Po tym zabiegu u niego wyglądała jakby lakier był na nią wylany. Żadnej falbanki czy pomarańczowej skórki:
Słaba fotka bo robiona telefonem ale Uwierz mi, że kiedy jechałem przez miasto to ludzie się oglądali:
Po tym zabiegu u niego wyglądała jakby lakier był na nią wylany. Żadnej falbanki czy pomarańczowej skórki:
Słaba fotka bo robiona telefonem ale Uwierz mi, że kiedy jechałem przez miasto to ludzie się oglądali:
SIMSON SR 2 '59r ,
Suzuki GR650 '83r
Bashan 250 – skradziony,
Colt '99 1,3,
TDM 850 '01
łooo matko i córko brak słów po tych fotkach
Damian, a tak w ogóle to nie widziałeś tego wszystkiego przy odbiorze?

Damian, a tak w ogóle to nie widziałeś tego wszystkiego przy odbiorze?

Każdy, nawet najlepszy laptop lub komputer moze nas kiedyś zawieść. Wtedy, na szybko potrzebujemy kogoś kto się tym zajmie i naprawi potrzebny do pracy czy zabawy komputer. Wybierzmy dobry i zaufany serwis laptopów Grodzisk Mazowiecki Milanówek
https://www.instagram.com/lukkilx6/
https://www.instagram.com/lukkilx6/
Jak wczesniej wspomnialem mazde odbieralem wczoraj o 18. Zawierzylem w zapewnienia ze wszystko jest ok.
A powiem wam cos jeszcze. Polakierowal klamki ktore byly na dzwiach kupionych (srebrnych). Teraz zeby wszystko pasowalo musze zmienic na te w kolorze kameleon bo wkladki nie wymienie gdyz nie posiadam kluczyka. Mazda bedzie stala przykryta pod dachem i czekala na rozwiazanie sprawy.
Edit: zapomnialem o polakierowanych czujnikach parkowania, ktore teraz pokazuja jak chca.
A powiem wam cos jeszcze. Polakierowal klamki ktore byly na dzwiach kupionych (srebrnych). Teraz zeby wszystko pasowalo musze zmienic na te w kolorze kameleon bo wkladki nie wymienie gdyz nie posiadam kluczyka. Mazda bedzie stala przykryta pod dachem i czekala na rozwiazanie sprawy.
Edit: zapomnialem o polakierowanych czujnikach parkowania, ktore teraz pokazuja jak chca.
Ostatnio edytowano 7 sty 2015, 12:37 przez DamianSzatan666, łącznie edytowano 1 raz

Współczuje Ci, że ten pseudo majster tak [tiiit]..
a czy nie widział przy odbiorze? Może nie..po tak długim czasie czekania na auto które miało być odmienione..
jak ja odbierałem swoją spokojnie obejrzałem dopiero na drugi dzień bo tak się cieszyłem na nowy lakier;P mam jednak nadzieję, że sprawa rozwiąże sie szybko i bedziesz miał swoja czarnulkę
a czy nie widział przy odbiorze? Może nie..po tak długim czasie czekania na auto które miało być odmienione..
jak ja odbierałem swoją spokojnie obejrzałem dopiero na drugi dzień bo tak się cieszyłem na nowy lakier;P mam jednak nadzieję, że sprawa rozwiąże sie szybko i bedziesz miał swoja czarnulkę
- Od: 25 mar 2014, 23:51
- Auto: Mazda Xedos 6 2.0 v6 1993
Potwierdza się niestety, że w tym kraju nie ma dobrego lakiernika za normalne pieniądze, to kolejna z tysiąca i jednej historii malowania auta w Polsce w cenie poniżej 5-6k zł. Czytałem już na wielu forach, że "tanich" lakierników po prostu się nie poleca, bo wtedy to masz ruletkę czy auto będzie zrobione jak trzeba czy nie. Jeden napiszę, że super malował dwa auta i igiełka, drugi odda auto i dostanie takie coś, całe Twoje szczęście, że miejmy nadzieję dostaniesz fakturę i będziesz mógł dochodzić jakoś swoich praw, bo większość ludzi daje kaskę na gebę i potem mogą co najwyżej uciec się do przemocy.
Bartg napisał(a): w tym kraju nie ma dobrego lakiernika za normalne pieniądze
Podejmuję wyzwanie
Na wiosnę spróbuję skusić Piotrka by mazną moją X6.
Napewno takiej kaszany by mi nie oddał
"Jeżeli po zaparkowaniu auta pod domem nie obejrzysz się za nim idąc w kierunku domu, znaczy że wybrałeś nie to auto"
"(...)A zapytany dlaczego Xedos, odpowiedział:
-Jak to dlaczego? A czy jest jakikolwiek inny wybór dla ludzi chcących poważnie wyglądać ?"

"(...)A zapytany dlaczego Xedos, odpowiedział:
-Jak to dlaczego? A czy jest jakikolwiek inny wybór dla ludzi chcących poważnie wyglądać ?"
- Od: 26 lut 2013, 00:31
- Auto: Xedos 6 2.0 V6 '93