MAZDA 323F BA KL-DE '97 (sprzedam str 19)
Jesli 22m Ci podchodza to mniejsze 19mm tez podejda. W druga strone tylko to nie dziala, gdy masz mniejsze stożki w feldze to nie wejda Ci wieksze nakretki
"Dziura" w feldze na srube jest taka sama zazwyczaj, tylko pozjniej stozki moga byc inne i kanały na nakretke moga miec inna srednice. Wiec jak szerokie nakretki Ci wchodza to tym bardziej waskie wejda 
- Od: 22 sty 2012, 16:09
- Auto: Jest: 6 MPS L3-VDT
Była: 323F BA KL
wielkie dzięki 
X LIVE IS YOUR GAME X
- Od: 6 paź 2009, 15:23
- Auto: Mazda 323f BA v6
Mazdaspeed Touring Kit A-Spec
Nissan Skyline r34 GTT
Honda civic 6g 1.6 vti
dzisiaj wpadł mały gadżet sam nie wiem co o nim myśleć
ale zawsze można go zdjąć, a mianowicie małe dokładki po bokach zderzaka.

pomysł zaczerpałem z tej mazdy

a tak mazda zmieniła się w przeciągu prawie dwóch lat ale to nie koniec
2012

2014

pomysł zaczerpałem z tej mazdy

a tak mazda zmieniła się w przeciągu prawie dwóch lat ale to nie koniec
2012

2014

X LIVE IS YOUR GAME X
Nissan Skyline r34 GTT
Honda civic 6g 1.6 vti
zgodzę sie z wami ze biała felga jest lepsza w tym przypadku ale jazda na co dzien to utrapienie islandzka pogoda tez nie pomaga w utrzymaniu ich w czystości dlatego wpadły czarne ale docelowo są w planach inne koła a mianowicie takie ale to plan dopiero na przyszły rok jak zawitam do polski autem

myślę o czarnych bądź ciemnym graficie na pewno czymś ciemnym

myślę o czarnych bądź ciemnym graficie na pewno czymś ciemnym
X LIVE IS YOUR GAME X
Nissan Skyline r34 GTT
Honda civic 6g 1.6 vti
Witam wszystkich w nowym roku po dość długiej przerwie
z tego ze zaczął się nowy rok przyszły oczywiście nowe plany co do mazdy, jeden z większych udało mi sie jeszcze zrealizować w starym roku a dokładnie listopadzie a był to swap na kl-de po generalce. autko zaczęło sie teraz jakoś odpychać
a to cieszy jak każdy wie, ale na tym nie koniec planów na ten rok trochę jest a mianowicie
-malowanie całego auta
-kolektory 6-2-1
-strojenie silnika za pomocą jakieś świnki
-oczywiście nowe koła wybór padł na JAPAN RACING JR3 17/8 do tego oponki 225/45
-nowa przednia dokładka mazdaspeed bo stara odleciał
-nowe progi mazdaspeed
-fotele z mazdy RX-8 (zakupione)
-nowa końcówka wydechu (zakupione)
-swap hamulców z mazdy 6 286mm (zakupione)
-nowe sprzęgło exedy
-nowe halogeny (zakupione)
jest jeszcze kila dupereli ale nie będę ich wymieniał szkoda czasu, wszystkie plany zostaną wykonane prawdo podobnie w okresie wakacyjnym stawiam na sierpień-wrzesień bo wtedy zawitam do Polski trochę późno ale za to przynajmniej mam dużo czasu na zbieranie fantów do mazdy, pewnie za jakiś czas będę szukał osób które zajmą się powyższymi rzeczami czyli strojeniem i malowaniem auta szukać będę osób godnych zaufania jeśli ktoś kogoś zna może dać znać.
-malowanie całego auta
-kolektory 6-2-1
-strojenie silnika za pomocą jakieś świnki
-oczywiście nowe koła wybór padł na JAPAN RACING JR3 17/8 do tego oponki 225/45
-nowa przednia dokładka mazdaspeed bo stara odleciał
-nowe progi mazdaspeed
-fotele z mazdy RX-8 (zakupione)
-nowa końcówka wydechu (zakupione)
-swap hamulców z mazdy 6 286mm (zakupione)
-nowe sprzęgło exedy
-nowe halogeny (zakupione)
jest jeszcze kila dupereli ale nie będę ich wymieniał szkoda czasu, wszystkie plany zostaną wykonane prawdo podobnie w okresie wakacyjnym stawiam na sierpień-wrzesień bo wtedy zawitam do Polski trochę późno ale za to przynajmniej mam dużo czasu na zbieranie fantów do mazdy, pewnie za jakiś czas będę szukał osób które zajmą się powyższymi rzeczami czyli strojeniem i malowaniem auta szukać będę osób godnych zaufania jeśli ktoś kogoś zna może dać znać.
Nissan Skyline r34 GTT
Honda civic 6g 1.6 vti
BLACK666PL napisał(a): oczywiście nowe koła wybór padł na JAPAN RACING JR3 17/8 do tego oponki 225/45
Wybrałeś już kolor? Biały, czarny czy gun metal
BLACK666PL napisał(a):nowe progi mazdaspeed
Co się stało z progami, że chcesz je wymienić?
- Od: 31 gru 2011, 09:34
- Auto: Mazda 323F BA 1.5 '98
michal1983 napisał(a):BLACK666PL napisał(a): oczywiście nowe koła wybór padł na JAPAN RACING JR3 17/8 do tego oponki 225/45
Wybrałeś już kolor? Biały, czarny czy gun metal?
BLACK666PL napisał(a):nowe progi mazdaspeed
Co się stało z progami, że chcesz je wymienić?
co do kół zastanawiam sie pomiędzy złotymi bać czarnymi ale stawiam na złote
i co do progów to muszę je wymienić bo pierwszy komplet jaki przyszedł do mnie z polski był przecięty na pół bo tak długich elementów nie chcieli mi wysłać na islandie
Nissan Skyline r34 GTT
Honda civic 6g 1.6 vti
sewo napisał(a):Masz ją w PL czy u siebie? Jak tam nismo?
autem poruszam sie po islandi ale jak pisałem wyżej po wakacjach zawitam do polski na wszystkie przeróbki
nissan ma sie dobrze w tym samym czasie co przyjadę na wakacje auto zostanie wysłane tez do Polski a dokładnie do Łodzi do firmy LHDcars na przekładke kierownicy wiec jak widzicie planów na ten rok jest. dla zainteresowanych dodam ze nie dawno zrobiłem mały test mianowicie niektórzy mówili ze po swapie z KF na KL-DE i przy kompie kf auto pali wiecej ale z tego co ja za obserwowałem spalanie nie podskoczyło nawet leciutko spadło przy bardzo oszczędnej zejdzie KF-em ledwo schodziłem do 12L a gdy KL-em wyszło 11.6L ale to nie wszytko to samo mówiono ze gdy się otworzy obydwa vrisy spalanie pójdzi bardzo w gorę co jest prawdą ale nie tak straszą bo dzisiaj spalanie na otwartych obydwu vrisach i skaczącymi obrotami (popsuty silniczek korkowy) wyszło 12.7L wiec nie jest tak strasznie jak niektóry mówią
Nissan Skyline r34 GTT
Honda civic 6g 1.6 vti
Ciekawa sztuka 
Zdjęcia w pierwszym poście Ci padły, możesz wrzucić jako załączniki na forum, chętnie bym obejrzał te pierwsze fotki
Zdjęcia w pierwszym poście Ci padły, możesz wrzucić jako załączniki na forum, chętnie bym obejrzał te pierwsze fotki
Mazda 626 coupe '90 / Mazda 626 Coupe '89 / Mazda 323 BA GT '94
Mazda 6 2.0 MZR-CD '04 / Mazda 6 1.8 ELPIDŻI '03 / i inni... :D
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
Mazda 6 2.0 MZR-CD '04 / Mazda 6 1.8 ELPIDŻI '03 / i inni... :D
------------------------
Marcin / aka Roxygenium