www.mazdaspeed.pl
3Bart0n napisał(a):Siemka, widziałem na allegro ,że sprzedajesz. Jak wygląda sprawa z rdzą? Jest coś do zrobienia na teraz?
nyguz napisał(a):fakt fajny rarytas szkoda że jak swojej szukałem to nie sprzedawałeśno ale tak zwykle jest ze jak sie chce kupic konkretny model to nie ma nic ciekawego
Kris30cm napisał(a):Mam nadzieję, że do połowy lutego nikt jej nie kupi
Po sesji bd szukał 323f właśnie w 2.0
Jeżeli będzie nadal aktualne to na pewno po nią jadę
Kris30cm napisał(a): Przeglądając auta przed kupnem szperałem po forum i zobaczyłem ten egzemplarz. Pierwsza moja myśl: `Fajnie jak by teraz stała na sprzedaż`
Gdyby (nie daj boże) jednak ktoś ją kupił to daj znać.
Konrado2104 napisał(a):Piszecie tak specjalnie aby ruszyło mnie jeszcze bardziej sumienie i bylo mi ciężej ja sprzedać ?![]()
jestem mega z niej zadowolony ale niestety przyszedł ten czas na sprzedaż
gutek_wrb napisał(a):Porzuć sentymenty i sprzedawaj warto iść czasem z duchem nowinek i mieć młodsze i lepsze autko bo co nam z życia pozostaje jak nie odrobina luksusu na Koniec
Konrado2104 napisał(a):No ja wiem Gutek że tak powinno byćale sam wiesz że nie ma to jak stare sprawdzone konstrukcje i prostota niż nowoczesne wypchane po brzegi elektroniką samochody które w chwili awarii nadają się tylko do zrzucenia ich z mostu bo koszty naprawy są kolosalne
Na luksus nie stać człowiekawięc cieszy się tym co ma
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości