Mazda6 GG RF5C '03 – Drugie życie – promocje nie istnieją...
Cisza tu... Nabyłeś już nowe autko

-
Daniel
- Od: 21 paź 2009, 20:04
- Auto: Mazda 6 GG 2.0 163km/191Nm 2007 rok
Mazda 626 GE FP 1,8 90 km 1996 rok
Opel Omega 2,6 V6 180 km 2002 rok
danmazda, sprawa już praktycznie dograna – szczegóły za kilka dni w nowym wątku
...w "autach zastępczych" 
Z drugiej strony nie chcę spamować w wątku Ganatnika, bo mam nadzieję, że nabywca pociągnie temat dalej... sumo129, jeśli nas czytasz, to napisz kilka słów!
Z drugiej strony nie chcę spamować w wątku Ganatnika, bo mam nadzieję, że nabywca pociągnie temat dalej... sumo129, jeśli nas czytasz, to napisz kilka słów!

- Od: 29 cze 2012, 11:06
- Auto: była:
Mazda 6
Honda Accord
jest: Subaru Outback

a gdzie wątek ja się pytam?
aha, no i gratki zakupu
A ja zapraszam 13 stycznia na spot 

-
Daniel
- Od: 21 paź 2009, 20:04
- Auto: Mazda 6 GG 2.0 163km/191Nm 2007 rok
Mazda 626 GE FP 1,8 90 km 1996 rok
Opel Omega 2,6 V6 180 km 2002 rok
a u nas jest jutro
tzn. dziś 
edit by stachan:
W związku z:
na podstawie:
oraz
temat zostaje zamknięty.
Dalsze losy Granatnika tutaj

edit by stachan:
W związku z:
mln napisał(a):Moja przygoda z tym samochodem trwała niespełna 2 lata. Przez ten czas sporo razem przeszliśmy, co znajduje odzwierciedlenie w treści pierwszych ponad 20 stron – zachęcam do lektury... Gdy przyszło do sprzedaży mej Mazdy bardzo dużą radość sprawiło mi, że kupił ją Forumowicz – sumo129. Moja przygoda z Granatnikiem dobiegła więc końca, wspominam ją mile, a Nabywcy życzę wielu pięknych chwil i tras Szerokości!!!
mln
na podstawie:
3.2. Zakładanie wątków
Każdy użytkownik może założyć po jednym wątku dla każdego posiadanego pojazdu. Nowy wątek należy założyć w dziale Poczekalnia, gdzie zostanie on oceniony przez moderatorów i po zaakceptowaniu przeniesiony do odpowiedniego działu.
oraz
3.7. Zamykanie i usuwanie wątków
Wątki aut sprzedanych zostają zamknięte. Wątki które nie mają opisu lub zdjęcia przestały się wyświetlać, po 2 tygodniach od zgłoszenia ich braku przez moderatora będą przenoszone do Poczekalni lub mogą zostać całkowicie usunięte, jeżeli autor wątku od dłuższego czasu nie loguje się na forum i nie odpowiada na korespondencję elektroniczną. W przypadku Projektów nowy właściciel samochodu może utworzyć nowy temat tylko pod warunkiem nowych zmian w projekcie.
temat zostaje zamknięty.
Dalsze losy Granatnika tutaj