witam wszystkich mam takie pytanie czy da sie zastapic wskaznik paliwa w mazdzie mx3
a mianowicie zamontowac z np. poldka czy bylo by to mozliwe bo mam taki wskaznik a moj w mazdzie jest rozebrany nawijalem go na nowo ale nie dziala w aucie wszystko jest na 100% sprawne cala instalacja chyba ze dalo by sie zrobic jakis elektroniczny gdyby ktos wiedzial jak mozna by cos takiego zrobic to prosze o porade.z gory dziekuje
wskaznik paliwa
Strona 1 z 1

kup sobie i nie kombinuj. Poprost sobie przełuż. Chyba że mówisz o tym ze zbiornika to sorki
a kto mówi o przekłądaniu całej deski
Wskaźniki są takie same. Ja mam od paliwa od MX3, więc nie mów mi że do ciebie nie będzie pasował od 626 bo nie uwierze. A przypomnę ci że mój był produkowany kiedy MX3 było na desce projektantów
Przekłada się tylko sam hmm nie wiem jak to nazwać – ta cewka nawinięta drutem z bolczykiem na wskazówkę, bez tarczy i obudowy.
Chyba że mówisz o pływaku w zbiorniku to napewno nie będzie pasował. Ale jeśli o desce to nie ma bata że pasi
Wskaźniki są takie same. Ja mam od paliwa od MX3, więc nie mów mi że do ciebie nie będzie pasował od 626 bo nie uwierze. A przypomnę ci że mój był produkowany kiedy MX3 było na desce projektantów
Przekłada się tylko sam hmm nie wiem jak to nazwać – ta cewka nawinięta drutem z bolczykiem na wskazówkę, bez tarczy i obudowy.
Chyba że mówisz o pływaku w zbiorniku to napewno nie będzie pasował. Ale jeśli o desce to nie ma bata że pasi
Strona 1 z 1