Witam!
Po 15 latach posiadania Mazdy323 kupiłem sobie Mazdę3... wersja amerykańska, która przypłynęła do kraju w roku 2008. Sedan, 150koni mechanicznych w benzynie i automacie. Od 3 dni próbuję bezskutecznie ustalić wersję pojazdu, tudzież pakietu. W przypadku Europy jest to proste. Po wczorajszej nocy wiem, że VIN mówi o samochodzie z 2008r, części i wyposażenie wskazuje na 2007r, a 150konny silnik i 4 stopniowa skrzynia raczej na 2006r. Przejrzałem dostępne od 2006r. pakiety i żaden nie odpowiada temu co posiadam.
Wobec tego pytanie, czy można bez odwiedzania ASO ustalić wersję pakietu? Tak jednoznacznie...
Jak ustalić dokładną wersję nadwozia/pakietu
Strona 1 z 1
W wersjach europejskich też nie jest tak łatwo ustalić wersji auta. Moja 3-ka jest niby w wersji Exclusive, i to nawet z "Olympic-Pakiet" (sugerując się poradnikiem viewtopic.php?f=114&t=123472) oraz lakier metalic (27A), ale brakuje w niej radia z CD
Z kolei znajomy ma prawdopodobnie wersję "Active" (posiada klimatyzację automatyczną) ale za to nie ma komputera pokładowego (radio z przyciskiem SET zamiast INFO)

Z kolei znajomy ma prawdopodobnie wersję "Active" (posiada klimatyzację automatyczną) ale za to nie ma komputera pokładowego (radio z przyciskiem SET zamiast INFO)
- Od: 18 wrz 2014, 08:38
- Auto: Mazda 3 BK Sedan, Z6 1.6, 2004
-
pol102
Strona 1 z 1