Mazda 323f BA Z5 97r Ruda! 17"ASA/ Kabummm....
chyb ori lexy by lepiej się prezentowały
Zdjęcia po stłuczce czy jeszcze przed
Bo madzia ładnie się prezentuje 
Zdjęcia po stłuczce czy jeszcze przed
Moje autko : http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=312&t=135174

Czy ja wien mi sie tak bardziej podobaja:) ten krom z kiernku mnie razi
Juz po zmianie drzwi:D we wtorek zmienialem, tylne drzwi wypolerowalem i prawie nie ma sladu:D przednie drzwi kosztowaly 150 zl z przesylka;) swojej roboty nie bd liczyl:P
Juz po zmianie drzwi:D we wtorek zmienialem, tylne drzwi wypolerowalem i prawie nie ma sladu:D przednie drzwi kosztowaly 150 zl z przesylka;) swojej roboty nie bd liczyl:P
- Od: 8 mar 2010, 19:20
- Auto: Mazda BA 323f 97' Z5 PB+LPG
Ford Focus 11' 1.6 tdci Titanium
Widac widac
Jak sie dobrze przyjrzec przednie drzwi sa nieco bardziej wisniowe
Mialbyc oryginal , a jak widac bylo odswiezane:) No wczoraj sie spuszczalem na tymi drzwiami i praktycznie nic nie widac:) Jedynie czego sie boje to teraz snieg, ponioslo mnie i jak widac wskoczyly letnie, a i przy okazji tylne bebny poszly na czarno .
arafal21 napisał(a): ponioslo mnie i jak widac wskoczyly letnie,
Ja śmigam cały czas na letnich

Madzi coraz lepiej się prezentuje, pomyśl może o pełnym pakiecie z GT bo tego tylko brakuję no i może jeszcze kilka drobiazgów do ideału

Gt dokladka jest chyba niemozliwa do dostannia.. Z pakietu MS fajne, ale jak widac na jedynym ze zdjec jest i tak nisko ,a wjechac w ulice jest jeszcze wyzszy prog
Przy wyjezdzaniu musze kombinowac a i tak hacze wahaczami
Ciagle mysle nad tylnymi chlapakami tylko wlew gazu trzeba by gdzies przeniesc
Aaa i tylne zawieszenie tez podniesione bo ciagle stabilizator ocieral i tlumik
No i ciagle chodza po glowie wieksze kola
Tylko, ze u mnie dzisiaj deszcz ze sniegiem zaczal padac, jutro niby snieg
Aaa i tylne zawieszenie tez podniesione bo ciagle stabilizator ocieral i tlumik
Tylko, ze u mnie dzisiaj deszcz ze sniegiem zaczal padac, jutro niby snieg
arafal21 napisał(a):ale jak widac na jedynym ze zdjec jest i tak nisko
Na którym?
arafal21 napisał(a):Aaa i tylne zawieszenie tez podniesione bo ciagle stabilizator ocieral i tlumik
gumka między sprężynę zawitała?
arafal21 napisał(a):No i ciagle chodza po glowie wieksze kola![]()
Szukaj szukaj, co najmniej 17', mam w sumie podobnie tylko, że ja zachorowałem na 18'

Przy krawezniku
P Teraz sobie wybraz ze jeszczy wyzej mam wjazd w ulice 
Pod sprezyne
Miedzy chyba strach ,zeby to nie peklo 
Jak bd w Rze podjade do Folley 16" przymierzyc
Hehe 18" duzo i mialo gumy 
Pod sprezyne
Jak bd w Rze podjade do Folley 16" przymierzyc
Jak dla mnie zero różnicy między twoim 4300 35w a 6000 55w
A zapnij żarniki 4300 z przetwornicą 55 ciekawe jaka barwa ci wyjdzie. A tak w ogóle czemu prawa lampa ci robi tęczę 2m przed autem? 

Nic dziwnego ze nie roznicy
to 6k:P moze w aparacir tego nie widac , ale przy 4300k mienily mi te kolory
a tu jest calosc biala,jutto wrzuce 4300k
A ta tecza to ogolnie jaks kosmos, nawet przy normlnej zarowce to bylo 
I nie ma czego takie w lampie jak na tym zdjeciu
Wg mnie jest roznca, wczesniej jak swiatło padalo na glebe bylo takie zolte z niebieskim a tu jest biale.
I nie ma czego takie w lampie jak na tym zdjeciu
ale różnicy między 4300 a 6000 nie widzę, a być powinna
Tą tęczę prawdopodobnie robi ci albo brudna soczewka, albo brudne szkło od środka albo masz odbłyśnik w soczewce brudny, u mnie było to samo, wypolerowaliśmy ściereczką bawełnianą klosz od środka i soczewkę od zewnątrz a od środka przez gniazdo żarówki sprężonym powietrzem przedmuchane i tęcza znikła
Tą tęczę prawdopodobnie robi ci albo brudna soczewka, albo brudne szkło od środka albo masz odbłyśnik w soczewce brudny, u mnie było to samo, wypolerowaliśmy ściereczką bawełnianą klosz od środka i soczewkę od zewnątrz a od środka przez gniazdo żarówki sprężonym powietrzem przedmuchane i tęcza znikła
Hehe
Noo powinno byc niebiesko
A jest bialo i to jest wlasnie ta roznica
Jakmialem wczensije 5k to juz bylo niebiesko
Kurde ale czyscilem to
nie chce mi sie znow rozklejac lampy...
Kurde ale czyscilem to
Nawet mocniejsza przetwornica nie daje rady :/ tak jak rozmawialiśmy soczewki z tamtych lat nie są równe dzisiejszym
jedynie co barwa się poprawiła i to by było na tyle. Jak widać na zdjęciu barwa światła już się kończy na płocie może trochę dalej, jeśli oczekujesz więcej światła wrzucaj lepszą soczewkę taka moja rada.
PS. Jak chcesz jutro może coś cyknąć?
arafal21 napisał(a):Ta strona do poprwy mocowanie, uyebalem srube mocujaca :/ a kurde gdzies mi nitownice wciagnelo zeby to zrobic jak nalezy :/ Wroce z Niemiec to zrobie
Rozwiązałeś już problem urwanej śruby mocującej ? Nitownica wystarczy, żeby zderzak wrócił na swoje miejsce i był prawidłowo spasowany?
- Od: 31 gru 2011, 09:34
- Auto: Mazda 323F BA 1.5 '98
wilusjdm napisał(a):Nawet mocniejsza przetwornica nie daje rady :/ tak jak rozmawialiśmy soczewki z tamtych lat nie są równe dzisiejszymjedynie co barwa się poprawiła i to by było na tyle. Jak widać na zdjęciu barwa światła już się kończy na płocie może trochę dalej, jeśli oczekujesz więcej światła wrzucaj lepszą soczewkę taka moja rada.
Jesli mozeez to cyknij
michal1983 napisał(a):arafal21 napisał(a):Ta strona do poprwy mocowanie, uyebalem srube mocujaca :/ a kurde gdzies mi nitownice wciagnelo zeby to zrobic jak nalezy :/ Wroce z Niemiec to zrobie
Rozwiązałeś już problem urwanej śruby mocującej ? Nitownica wystarczy, żeby zderzak wrócił na swoje miejsce i był prawidłowo spasowany?
Nie mialem czasu:( pasuje to ogranac moze w ten tydzien zrobie jak bd w miare cieplo:)