Ponieważ od listopada jestem posiadaczem Mazdy (moja pierwsza) i jestem z Rzeszowa to chętnie przyjadę zobaczyć wasze samochodziki.
Także jeżeli lista na spot jeszcze nie jest zamknięta i będzie miejsce na parkingu
Pozdrawiam
Łukasz
www.mazdaspeed.pl
tradee napisał(a):Witam wszystkich Forumowiczów w szczególności tych z Rzeszowa i okolic (mam nadzieję, że wypełniłem obowiązek pierwszego posta).
Ponieważ od listopada jestem posiadaczem Mazdy (moja pierwsza) i jestem z Rzeszowa to chętnie przyjadę zobaczyć wasze samochodziki.
Także jeżeli lista na spot jeszcze nie jest zamknięta i będzie miejsce na parkinguto pojawię się na chwilę koło 16.
Pozdrawiam
Łukasz
phoenx napisał(a):I z tapatalk też mi forum znikneło... Oo... Albo coś psują na forum albo dostałem jakiegoś bana:D
edit
Nowa wersja tapatalk nie ma w wyszukiwarce forum mazdaspeed. Jeśli ktoś ma starą wersje i mu działa to NIE AKTUALIZUJCIE!Więcej info tutaj:
viewtopic.php?f=96&t=99105&start=160
Adek311092 napisał(a):Rozmawiałem z prezesem forum mazdaspeed i poinformowałem go iż opuszczasz nas więc nie potrzebujesz wiedzieć co dzieje się w wątku Podkarpacieco za tym idzie powiadomienia nie będą do Ciebie wysyłane.
Adek311092 napisał(a):Ja jestem chętny na obie daty![]()
Może do tego czasu Daniel straci trochę na wadze to na kartach się odgryzie
tomekV6 napisał(a):Wczoraj po wejściu do garażu okazało się że GT gubi płyn chłodniczyPo ściągnięciu osłon rozrządu wyszło, że przecieka pompa wody. Tak że dopiero w poniedziałek wymiana bo w sobotę nie ma dostaw
Co do gokartów na spocie to jak najbardziej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd