Mazda Xedos 6 CA KL '97 CZARNA MENDA!!
Nie zdradze wiele w dniu dzisiejszym. Po malych klopotach mysle ze bedzie ok. Wroce z gebelskiego kraju to odbiore juz pewnie gotową. Szykuja sie zmiany- zmiany i jeszcze raz duze zmiany:–) jednym sie spodobaja innym nie specjalnie. Z cala pewnoscia zostanie zmienione swiatlo w srodku, byc moze i na zewnatrz. Dolozone przynajmniej dwa dodatkowe wlaczniki. Zaczynam planowac modernizacje deski rozdzielczej, tunelu srodkowego jak i samych foteli. Planow duzo, na niektore potrzeba sporo gotowki na inne juz nie.

Nie jestem za matem zwlaszcza czarnym. Moj bedzie w polysku czy jak to sie zwie. Wroce z DE to zademonstruje. Najnowsza fotka dostepna u mnie na fb.

wrzucaj tutaj fotki, a nie tam na FB 
będzie kosa w tym kolorze
będzie kosa w tym kolorze

-
Keeper of the Art
- Od: 22 kwi 2012, 18:06
- Auto: Xedos 6 KF 98' – Sprzedany
Xedos 9 KJ 97' – Sprzedany
200SX SR20DET 89'
Przez ten kameleon uważałem Twojego Xeda za najbrzydszego jakiego kiedykolwiek widziałem. Teraz chociaż auto jeszcze nie gotowe bardzo mi się podoba. Trzymam kciuki. Wrzucaj fotki na bieżąco.
-
goju10
najs 

Każdy, nawet najlepszy laptop lub komputer moze nas kiedyś zawieść. Wtedy, na szybko potrzebujemy kogoś kto się tym zajmie i naprawi potrzebny do pracy czy zabawy komputer. Wybierzmy dobry i zaufany serwis laptopów Grodzisk Mazowiecki Milanówek
https://www.instagram.com/lukkilx6/
https://www.instagram.com/lukkilx6/
hmm trzeba będzie wybrać nowego najbrzydszego x6
(mnie również kameleon odpychał)
- Od: 5 lis 2013, 01:34
- Auto: Xedos 6 KF '98 +LPG
arafal21 napisał(a):No i czarny polysk bedzie bajeczka
Tylko to bie tylko czarny. Oczywiscie cos jest dlubniete przy lakierze aby byl deczko inny:–) widac minimalnie przy odbiciu lampy.
hikoo napisał(a):hmm trzeba będzie wybrać nowego najbrzydszego x6(mnie również kameleon odpychał)
To moj byl nieoficjalnie okrzykniety tym mianem? Tylko ze zadnej nagrody nie dostalem.
Crenshaw napisał(a):wrzucaj tutaj fotki, a nie tam na FB
Siedze w niemczech i neta mam przez telefon mlodego. Troche ciezko jest ogarnac pobranie na telefon i wrzucanie na kilka stron.

spoiler trochę nie pasi 
btw: mi od zawsze marzy się xedos z body rocket bunny
ale jeszcze nigdy nic takiego nie widziałem... 
btw: mi od zawsze marzy się xedos z body rocket bunny

-
Keeper of the Art
- Od: 22 kwi 2012, 18:06
- Auto: Xedos 6 KF 98' – Sprzedany
Xedos 9 KJ 97' – Sprzedany
200SX SR20DET 89'