Mazda 323C BH Z5 '98 sprzedana :(
Ja już się ciesze, że nie będę wisiał na wjeździe do siebie jak nie odśnieżą
A i kratery które się pojawią pewnie po pierwszym mrozie większym nie będą mordercze, w sumie na próbę podkręciliśmy na samą górę gwint, ale wyszło wyżej jak seria chyba tego bym nie zniósł 

Masz jakies foto po tym max podniesieniu?

- Od: 29 sie 2009, 14:10
- Auto: Mazda3 BL Z6 Alu Silver
Była: Mazda 3 2 3 F GT
Tak setup już zimowy, w weekend zrobiona konserwacja i ocynkowanie podwozia, podłoga w stanie bdb, 2 drobne naloty rdzawe przy tylnym i tyle
Progi tylko zeszlifowane od gleby, ale tragedii nie ma 
No i gazetabomb na 2015

No i gazetabomb na 2015

Zostaw, zapoczatkujesz nowy gazetowy styl 

- Od: 22 sty 2012, 16:09
- Auto: Jest: 6 MPS L3-VDT
Była: 323F BA KL
ostatnio widziana na parkingu przy PŁ i czegoś tam z tyłu brakowało, czy mi się zdawało?

- Od: 2 lis 2010, 22:25
- Auto: była: Mazda 323f BJ '99 1.8 16v 114km, Mazda 3 BK '06 2.0 LF, Ford Focus MK3 FL 1.5 EcoBoost '18 ST-Line 182KM RaceRed
jest: Ford Focus MK4 ST '20 RaceRed
wydawało mi się że przy zderzaku coś grzebałeś ale chyba auto było brudne i taka schiza pzdr 

- Od: 2 lis 2010, 22:25
- Auto: była: Mazda 323f BJ '99 1.8 16v 114km, Mazda 3 BK '06 2.0 LF, Ford Focus MK3 FL 1.5 EcoBoost '18 ST-Line 182KM RaceRed
jest: Ford Focus MK4 ST '20 RaceRed
a co trafiły sie RH? ze promocje na swoje Borbety zrobiłes?
-
Dawid

- Od: 13 sty 2009, 00:13
- Auto: 323F BA Z5-->KL 95r
626 GE KL 92r
323F BA BP 94r
Dokładnie, jak tylko ludzie słyszeli, że za 1000zł nie dostaną w cenie kompletu 2 letnich opon w drogim rozmiarze 195/40/17 to zero kontaktu. Dlatego ludzie ciągną z niemiec krzywe w caly świat felgi z 10 letnimi oponami "na 2 sezony" i rozchodzą się jak ciepłe bułeczki.
Ale sa kupione za kilka stowek i ciesza sie jak murzyn bateryjka
Sam probowalem sprzedac z oponami i porazka po calaku, pajace, niech kiep jeden z drugim popatrzy po ile chodza opony to moze zmienia myslenie
Choc i tak pewnie pojedzie na wulkanizacje po uzywki za 50zl/szt
A o prostowaniu felg nie wspomne
Ja swoje tez wystawilem bo chcialem wieksze, ale normlanie co telefon to smieje sie zywcem i rozlaczam
Sory a\za OT
Sam probowalem sprzedac z oponami i porazka po calaku, pajace, niech kiep jeden z drugim popatrzy po ile chodza opony to moze zmienia myslenie
A o prostowaniu felg nie wspomne
Ja swoje tez wystawilem bo chcialem wieksze, ale normlanie co telefon to smieje sie zywcem i rozlaczam
Sory a\za OT

- Od: 8 mar 2010, 19:20
- Auto: Mazda BA 323f 97' Z5 PB+LPG
Ford Focus 11' 1.6 tdci Titanium
moje przyjechały z niemiec i wszystkie 5 sztuk były proste
a co do to zawsze ciężko sprzedać bo każdy szuka żeby było jak najtaniej i kupi felgi za 500-600 wyciorane które i tak będzie musiał odnowić i wyjdzie ta sama suma praktycznie ale on będzie twierdził i tak że byla okazja bo tanio kupił- taka mentalność w naszym kraju
jakbyś je wcześniej wystawił w takiej cenie to sam bym je łyknąą
a że się trafiła
okazja w rozstawie 5x114,3
a i tak w planach był swap hamulców z m6 to było mi obojętnie
a co do to zawsze ciężko sprzedać bo każdy szuka żeby było jak najtaniej i kupi felgi za 500-600 wyciorane które i tak będzie musiał odnowić i wyjdzie ta sama suma praktycznie ale on będzie twierdził i tak że byla okazja bo tanio kupił- taka mentalność w naszym kraju
jakbyś je wcześniej wystawił w takiej cenie to sam bym je łyknąą
a że się trafiła
To tak jak ja OZ'ty z MX-3 sprzedawałem, chciałem 600 za felgi bez opon – ok przyniszczone trochę są, jedna do lekkiego prostowania, ale odrestaurowane chodzą po 2x tyle i więcej, a mi gość pisze czy to jest cena z oponami i że daje 500 za komplet z oponami i bierze
a dodam że opony po 8mm bieżnika przód rainsporty 2 tył rainsporty, napisałem mu ile dałem za same opony i już więcej nie napisał 
a dodam że opony po 8mm bieżnika przód rainsporty 2 tył rainsporty, napisałem mu ile dałem za same opony i już więcej nie napisał