LUBLIN – spotkania regionalne
Z przyczyn rodzinnych nie mogłem być. Chciałbym, żeby jeszcze w grudniu odbył się jakiś spot. Pozdrawiam.
- Od: 17 gru 2012, 02:02
- Auto: XC70 Cross Country '01
Xedos 6 '92 KF
mamy zamiar zrobić, ale jeśli już to bliżej nas np Janów Lub...
Bo pomimo pogody spraw i odległości ponad 100km pojechaliśmy we 3 z Janowa... a z Lublina przyjechało aż 2 osoby.... więc czy jest sens? Nie mam pretensji wiadomo praca sprawy nie zawsze można.. ale na tyle osób to trochę przykro
Bo pomimo pogody spraw i odległości ponad 100km pojechaliśmy we 3 z Janowa... a z Lublina przyjechało aż 2 osoby.... więc czy jest sens? Nie mam pretensji wiadomo praca sprawy nie zawsze można.. ale na tyle osób to trochę przykro
Mimo że jestem na miejscu nie będzie mi się chciało przyjeżdżać żeby spotkać się z jedną lub dwiema osobami i pokopać w koło, zmarznąć po czym rozjechać się do domu i rozchorować. Zawsze mogę zaprosić was do siebie do HG czy telefonicznie ugadać się nawet z Markiem z Chełma czy Sylwkiem z Janowa i podjechać, posiedzieć, pogadać, zrobić piwo a nie postać w pojedynkę na parkingu w mieście w którym wszyscy są baaardzo zapracowani, nie mają czasu, nie odpowiada czas, miejsce czy też sposób spędzenia czasu albo mają wszystko w
Jak ktoś chce to niech wyjdzie z jakąś inicjatywą na spędzenie czasu

Jak ktoś chce to niech wyjdzie z jakąś inicjatywą na spędzenie czasu

-
Benzin im Blut
- Od: 20 sty 2011, 00:16
- Auto: Mazda 323BG PN '94
Toyota Avensis T27 D4D '11- już wspomnienie
Mazda 626KL-ZE –> ;)
Mazda Xedos 6 KL-DE '99
Kiepska pora roku na organizowanie czegokolwiek ale może ktoś rzuci jakąś konstruktywną propozycję?
- Od: 17 sie 2009, 11:45
- Auto: Xedos 6 (ex)
Lexus GS300 II (ex)
Mazda 6 GJ 2,5
Panowie/Panie...
Z racji tego iż zostaje po 36 latch zamykany Tor Lublin jest organizowane to:
https://www.facebook.com/events/7379876 ... r=upcoming
I moim zdaniem z rozmową z Sylwo jest dobra inicjatywa na ostatniego spota na zakończenie roku.
Bo Tor Lublin przyczynił się do rozwoju Motorsportu w naszym województwie jak i mieście był to nasz jeden z zabytków.Fakt iż żaden z nas nigdy nie miał okazji wystąpić na tym Torze ,ale chołd trzeba złożyć więc Panowie/Panie "Mazda" jest marką wieloletnim uczestnikiem motorsportu po tym torze latały mx5,6,3 ;323f, xedosy itp. Więc dla motorsportu powinniśmy tam być.Ale tak jak napisałem złóżmy chołd Lubelskiemu Motorsportowi po raz ostatni.Dziękuje cozzi5...
Dopisano 20 gru 2014, 22:41:
Ps:Więc może raz w życiu ruszmy d..y na jakąś taką imprezę i pokarzmy że istniejemy a nie działamy w ukryciu!!!
Z racji tego iż zostaje po 36 latch zamykany Tor Lublin jest organizowane to:
https://www.facebook.com/events/7379876 ... r=upcoming
I moim zdaniem z rozmową z Sylwo jest dobra inicjatywa na ostatniego spota na zakończenie roku.
Bo Tor Lublin przyczynił się do rozwoju Motorsportu w naszym województwie jak i mieście był to nasz jeden z zabytków.Fakt iż żaden z nas nigdy nie miał okazji wystąpić na tym Torze ,ale chołd trzeba złożyć więc Panowie/Panie "Mazda" jest marką wieloletnim uczestnikiem motorsportu po tym torze latały mx5,6,3 ;323f, xedosy itp. Więc dla motorsportu powinniśmy tam być.Ale tak jak napisałem złóżmy chołd Lubelskiemu Motorsportowi po raz ostatni.Dziękuje cozzi5...
Dopisano 20 gru 2014, 22:41:
Ps:Więc może raz w życiu ruszmy d..y na jakąś taką imprezę i pokarzmy że istniejemy a nie działamy w ukryciu!!!
Piotr89 napisał(a):Jak ktoś chce to niech wyjdzie z jakąś inicjatywą na spędzenie czasu
Wpadnę po niedzieli
Generalnie dojadę wszędzie w Lubelskim. Nawet i do Janowa. W HG mam już złotą kartę
Xedos 6 '92 KF
Drugą zmiane mam ;/
"Jeżeli po zaparkowaniu auta pod domem nie obejrzysz się za nim idąc w kierunku domu, znaczy że wybrałeś nie to auto"
"(...)A zapytany dlaczego Xedos, odpowiedział:
-Jak to dlaczego? A czy jest jakikolwiek inny wybór dla ludzi chcących poważnie wyglądać ?"

-Jak to dlaczego? A czy jest jakikolwiek inny wybór dla ludzi chcących poważnie wyglądać ?"
- Od: 26 lut 2013, 00:31
- Auto: Xedos 6 2.0 V6 '93
Kaszel to dasz komuś swoje auto żeby na spota przyjechało
Jestem Za i wg mnie już postanowione!

Jestem Za i wg mnie już postanowione!

- Od: 17 sie 2009, 11:45
- Auto: Xedos 6 (ex)
Lexus GS300 II (ex)
Mazda 6 GJ 2,5
Chopaki możecie mi oblukać tą Magdę ? Bo kolega chce ją kupić i nie wiemy czy lecieć po nią
http://otomoto.pl/mazda-6-i-2004-2-0d-k ... 13431.html

... Nie każdy może jeździć Mazdą, niech jeździ Golfem jak każdy ...
"Z autem jest jak seksem: po co jechać na ręcznym jak można dać w pi...ę." :D
Wrzuć linka do działu Kupię Mazdę, tam obejrzy ja więcej osób, a może będzie ktoś kto kupował tam samochód. Po zdjęciach dużo nie widać, ale trzeba dobrze obejrzeć na pewno tylne nadkola w miejscu łączenia ze zderzakiem,pod podwozie zajrzeć. Nie ma w niej rolety bagażnika. 
Wrzuciłem tutaj bo sprowadzona i stoi w Lublinie, może ktoś jakoś już ją widział, albo ma nie daleko co by podjechać i obejrzeć 
... Nie każdy może jeździć Mazdą, niech jeździ Golfem jak każdy ...
To co spotykamy się w sobotę lub niedzielę i pojedziemy kolumną na Zemborzycką?– jestem za, bo już niestety nie będzie okazji aby tam polatać- byłem kilka razy zarówno w roli obserwatora jak i uczestnika i miło wspominam to miejsce
Szkoda że w kozim grodzie tak załatwia się sprawy- nowego toru nie ma( i nie będzie bo to tylko była kiełbasa wyborcza) więc zamknijmy stary bo mieszkańcom przeszkadza hałas( na który sami się zgodzili kupując wymarzone M3 po atrakcyjnej cenie)
Zaproponujcie godzinę i miejsce spotkania- postaram się być
Szadol podrzuć mi swój numer na PW, jak bym dzisiaj był gdzieś w okolicy to podjadę i zobaczę ile tam Mazda warta.

Szkoda że w kozim grodzie tak załatwia się sprawy- nowego toru nie ma( i nie będzie bo to tylko była kiełbasa wyborcza) więc zamknijmy stary bo mieszkańcom przeszkadza hałas( na który sami się zgodzili kupując wymarzone M3 po atrakcyjnej cenie)

Zaproponujcie godzinę i miejsce spotkania- postaram się być
Szadol podrzuć mi swój numer na PW, jak bym dzisiaj był gdzieś w okolicy to podjadę i zobaczę ile tam Mazda warta.
-
Benzin im Blut
Mazda 626KL-ZE –> ;)
Mazda Xedos 6 KL-DE '99
Chce ktoś kupić 15" seryjne z xedosa z zimówkami Michelin Alpin bodaj 4 ? Jakoś jeszcze te zimówki wyglądają, jak ktoś chętny to pocykam zdjęcia.
Xedos 6 '92 KF
Widzę ekipa się zbiera
Cozzi ty tam obserwuj na Facebooku w jakich to godzinach ma być bo ja tego komunikatora nie używam
Jakby odbywało się to w godzinach popołudniowych to na wieczór może pod Zamek byśmy się wybrali
Cozzi ty tam obserwuj na Facebooku w jakich to godzinach ma być bo ja tego komunikatora nie używam
Jakby odbywało się to w godzinach popołudniowych to na wieczór może pod Zamek byśmy się wybrali

-
Benzin im Blut
Mazda 626KL-ZE –> ;)
Mazda Xedos 6 KL-DE '99
Wybrałbym się z wami ale tak jak pisałem 14-22 jestem w pracy w weekend ;/
"Jeżeli po zaparkowaniu auta pod domem nie obejrzysz się za nim idąc w kierunku domu, znaczy że wybrałeś nie to auto"

- Od: 26 lut 2013, 00:31
- Auto: Xedos 6 2.0 V6 '93
Xedos 6 '92 KF