(Koniec historii) Mazda Xedos 6 CA "Calafiornia"
Ja sie juz doczekać nie mogę aż twój Xedzik wróci na drogi a wiwm ze zbliża się już ten moment wielkimi krokami
Będzie petarda

Będzie petarda

Nightfallówna
Ty 2 msc robisz swapa z kf na kl? przeciez to 2 dni roboty;p
Coraz więcej nas KLów

- Od: 5 gru 2013, 20:11
- Auto: Xedos 6 ®isto ©oncept, Mazda 323F 2,0 '01 ,
SIMSON SR 2 '59r ,
Suzuki GR650 '83r
Były: Trabant Polo, Fiat 125p, Xedos 6 KF '96
Bashan 250 – skradziony,
Colt '99 1,3,
TDM 850 '01
Nie doczytałem. To znaczy, że KL nie wypalił 
SIMSON SR 2 '59r ,
Suzuki GR650 '83r
Bashan 250 – skradziony,
Colt '99 1,3,
TDM 850 '01
Wielka szkoda bo z doświadczenia KLa mogę polecić
Widzę że z Gorzowa Jesteś. Mój pierwszy Xedos był stamtąd.
Widzę że z Gorzowa Jesteś. Mój pierwszy Xedos był stamtąd.
SIMSON SR 2 '59r ,
Suzuki GR650 '83r
Bashan 250 – skradziony,
Colt '99 1,3,
TDM 850 '01
mi też bardzo przykro z tej sytuacji
znajdziemy Ci coś Maksiu! 
Przed kontaktem ze mną skonsultuj się ze swoim lekarzem lub farmaceutą gdyż każda rozmowa nie właściwie przeprowadzona zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu
Pokrzywione to on może miał korbowody a nie tłoki a jeszcze powiedz co to znaczy że nie da się ustawić rozrządu albo gość nie umie albo ja tępy jestem
Przecież to są bezkolizyjne silniki

I tu sie mylisz
Kiedy krecilismy walem to byl moment w ktorym pprzeskakiwalo. Poltora obrotu i przeskok itd itd.
Dopisano 23 lut 2015, o 02:00:
Do kolejnych przeboi dolaczam wymiane pompy paliwa gdyz ta nie dziala w ogole.... Brak mi slow na opisanie jaka nienawiscia zaczynam darzyc juz ten samochod...
Dopisano 23 lut 2015, o 02:00:
Do kolejnych przeboi dolaczam wymiane pompy paliwa gdyz ta nie dziala w ogole.... Brak mi slow na opisanie jaka nienawiscia zaczynam darzyc juz ten samochod...
Maksiu , a może nie trzeba winić auta , tylko tego, kto tam pcha swoje łapska. No wybacz, ale jeśli pompa paliwa działała przed swapem , to teraz też powinna. Do tego muszę zaznaczyć, że te pompy nie działają tak jak to ma miejsce bardzo często w innych autach od razu po przekręceniu zapłonu , tylko dopiero gdy kręcisz rozrusznikiem. Xedos długo stał może paliwo się cofnęło i trzeba trochę pokręcić aż zaskoczy.
A tak nawiasem mówiąc to podziwiam Cię za cierpliwość , bo ja bym tyle na auto czekać nie mógł, żeby stało u jakiegoś 'mechanika"nawet gdybym miał remont za darmo.
A tak nawiasem mówiąc to podziwiam Cię za cierpliwość , bo ja bym tyle na auto czekać nie mógł, żeby stało u jakiegoś 'mechanika"nawet gdybym miał remont za darmo.

- Od: 6 gru 2009, 12:35
- Auto: Mazda Xedos 9 TA Kl 95 r. +LPG
Xedos 9 TA KL 99 r. LPG :)
Za darmo nie jest. A druga sprawa Przemcio ze tutaj jest problem, bo pompa nie dzialala mimo w ciul długiego krecenia, a przed swapem tez nie odpalil nam wlasnie.... Sadzikismy ze to wina taniego paliwa ktore zatankowalem pierwszy i ostatni raz. Wtedy juz nam cos nie pasowalo
ale dzieki Nisstech nowa pompa dzisiaj bedzie w Madzi 
Jednym słowem miałeś za mało paliwa jak jezdziłeś na gazie i pompa dostała po
zrób se odcięcie pompy żeby nie pracowała jak na gazie jezdzisz