Witam,
Przychodze rano do auta a tam tylna szyba opuszczona !?
Czy to jest w ogóle możliwe żeby opadła sama ? czy była próba włamu ?
Nie działa podnoszenie , ani z przełącznika w drzwiach ani od kierowcy.
Sam przełącznik jest ciemny, brak podświetlenia.
Czy szyba jest tak montowana , że jak coś się urwie to opada ?
Gdzie znajde jakieś instrukcje , opis demontażu boku drzwi?
Dzieki z góry za pomoc, krzysiek
tylna szyba sama opadła?
Strona 1 z 1
Nie spotkałem się z"opadnięciem" szyby...
W dziale jest gdzieś tutaj opis demontażu przełącznika szyby... Jeżeli jest nieoświetlony, to prawdopodobnie nie dochodzi tam zasilanie...
Jeżeli było zwarcie w instalacji, to mogła się szyba uchylić
W dziale jest gdzieś tutaj opis demontażu przełącznika szyby... Jeżeli jest nieoświetlony, to prawdopodobnie nie dochodzi tam zasilanie...
Jeżeli było zwarcie w instalacji, to mogła się szyba uchylić
Arkana , Captur , Mii
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
U mnie tez czasami tak jest....ale tylko z samoczynnym otwieraniem sie szyb
Tyczy sie to jednych drzwi. Przytrzymując przycisk na pilocie w celu domknięcia którejś szyby jedna z szyb sie otwiera sama. Jeśli była zamknięta to sama się otworzy. Jeśli była otwarta to się domknie ale zaraz się otworzy z powrotem.
Tak samo jest z konsoli w drzwiach kierowcy. Przyciski sa 2 stopniowe gdzie drugi stopień automatycznie domyka lub otwiera cala szybę. Chcąc automatycznie zamknąć okno w drzwiach z ta felerna szyba dojedzie mi do końca i zaraz otworzy się z powrotem.
Tyczy sie to jednych drzwi. Przytrzymując przycisk na pilocie w celu domknięcia którejś szyby jedna z szyb sie otwiera sama. Jeśli była zamknięta to sama się otworzy. Jeśli była otwarta to się domknie ale zaraz się otworzy z powrotem.
Tak samo jest z konsoli w drzwiach kierowcy. Przyciski sa 2 stopniowe gdzie drugi stopień automatycznie domyka lub otwiera cala szybę. Chcąc automatycznie zamknąć okno w drzwiach z ta felerna szyba dojedzie mi do końca i zaraz otworzy się z powrotem.
Strona 1 z 1