Centralny zamek zawierza się 3BL
Strona 1 z 1
Witam, Czcigodni... podpowiedzcie o co chodzi. Bywa tak, że nie codziennie używam auta. Po kilku dniach stania w garażu centralny jakby się zawieszał. Klikam pilotem aby otworzyć auto, na pilocie miga dioda ale nic się nie dzieje. Po kilku dobrych kliknięciach auto się otwiera. Jak się już otworzy to później nie ma żadnych kłopotów. Słaba bateria? Co to może być?
U mnie dokładnie tak samo jak u Tytana. Wymiana baterii jest łatwa i problem zniknął.
Możliwe też, że coś zakłóca sygnał radiowy (jakieś mocne nadajniki). Miałem tak, że w jednym miejscu zawsze był problem z otwarciem/zamknięciem z większej odległości.
Możliwe też, że coś zakłóca sygnał radiowy (jakieś mocne nadajniki). Miałem tak, że w jednym miejscu zawsze był problem z otwarciem/zamknięciem z większej odległości.
-
Blue inside & red outside!
- Od: 12 lis 2011, 14:36
- Auto: Jest: Mazda 6 2.5 Sky-G SkyPassion 2016
Była: Mazda 3 1.6 MZR Kirei 2011
mam pytanie
kupiłem nową baterię do pilota i czasem otworzą się drzwi a czasem nie, bagażnik w ogolę sie nie otwiera
przy starej baterii wszystko dzialła normalnie
czy trzeba jakoś skalibrować pilot?
kupiłem nową baterię do pilota i czasem otworzą się drzwi a czasem nie, bagażnik w ogolę sie nie otwiera
przy starej baterii wszystko dzialła normalnie
czy trzeba jakoś skalibrować pilot?
- Od: 13 kwi 2012, 21:07
- Auto: Mazda 3 2010r. 1.6 105 km Sedan
Nie. Ja wymieniałem baterię i wszystko ok od strzała.
-
Blue inside & red outside!
- Od: 12 lis 2011, 14:36
- Auto: Jest: Mazda 6 2.5 Sky-G SkyPassion 2016
Była: Mazda 3 1.6 MZR Kirei 2011
Strona 1 z 1