Brak oświetlenia w bagażniku
Strona 1 z 1
Hej wszystkim mam mały problem z lampką w bagażniku która nie świeci, auto już z taką usterką kupiłem, oczywiście kupiłem nową żarówkę i wymieniłem nic z tego, hmm może to kwestia spalonego bezpiecznika ? Tylko gdzie go szukać bo słyszałem, że znajdują się 3 skrzynki w tym modelu, ma ktoś jakieś pomysły ?
U mnie również przesatała działać. tzn. działa kiedy jej się podoba. Żarówka jest ok.
Jeszcze nie znalazłem przyczyny. Podejrzewam, że coś z przewodami. Mozę trzeba zajrzeć do tej gumowej osłony przegubowej przy suficie jak się otworzy klapę bagażnika...
Jeszcze nie znalazłem przyczyny. Podejrzewam, że coś z przewodami. Mozę trzeba zajrzeć do tej gumowej osłony przegubowej przy suficie jak się otworzy klapę bagażnika...
Krystek07 napisał(a):Spróbujcie poruszać śrubokrętem w zamku od klapy i sprawdźcie czy przypadkiem nie mruga lampka ja u siebie właśnie obstawiam zepsutą lampkęa najprościej by było sprawdzić u kogoś kto ma m3
Obstawiasz zepsutą lampkę czy przełącznik?
hmm trudno mi powiedzieć ale wydaje mi się, że problem leży po stronie przełącznika ale no nic wszystko okaże się jak przyjdzie mi druga lampka i dam znać 
up;
u mnie problem rozwiązany
pogrzebałem troche płaskim śrubokrętem w zamku klapy i nastała jasność więc tam coś nie łączyło ciekawe jak długo podziała ale już wiem gdzie leży przyczyna. Pozdrawiam 
up;
u mnie problem rozwiązany
Strona 1 z 1