Tutaj się witamy
Witam wszystkich Forumowiczów. Podczytywałem od dawna, właścicielem jestem od 26 tysięcy km, pora się ujawnić 
-
antigalacticos
Chciałem powitać wszystkich uczestników forum bardzo serdecznie ;–)
Od niedawna jestem właścicielem rocznej Mazdy 6 2.2 150 SEL-NAV 2013 kolor biały obecnie 19.000km
Edit by stachan: załącznik usunąłem – nasze samochody przedstawiamy tutaj
Chciałbym zdobyć tutaj dzięki Wam wiedzę , móc dzielić się swoimi doświadczeniami oraz wiedzą.
Poprzednio, byłem uczestnikiem FORUM TOYOTA AVENSIS, albowiem byłem dumnym właścicielem
TOYOTA Avensis 2.0 D4-D 116 2013 kolor złoty na liczniku 260.000 km
Od niedawna jestem właścicielem rocznej Mazdy 6 2.2 150 SEL-NAV 2013 kolor biały obecnie 19.000km
Edit by stachan: załącznik usunąłem – nasze samochody przedstawiamy tutaj
Chciałbym zdobyć tutaj dzięki Wam wiedzę , móc dzielić się swoimi doświadczeniami oraz wiedzą.
Poprzednio, byłem uczestnikiem FORUM TOYOTA AVENSIS, albowiem byłem dumnym właścicielem
TOYOTA Avensis 2.0 D4-D 116 2013 kolor złoty na liczniku 260.000 km
- Od: 9 gru 2014, 22:35
- Auto: Mazda 6 2.2 Diesel 150 SEL NAV 2013
Witajcie,
mam na imię Michał, mazdą nie jeździłem od dawna, a chciałbym się uzależnić!
Dopiero szukam autka, mam kilka na oku, w najbliższych dniach do sprawdzenia.
Mam nadzieję, że za jakiś czas będę mógł się powitać z Wami ponownie, już ze zdjęciami nowego nabytku
mam na imię Michał, mazdą nie jeździłem od dawna, a chciałbym się uzależnić!
Mam nadzieję, że za jakiś czas będę mógł się powitać z Wami ponownie, już ze zdjęciami nowego nabytku
- Od: 8 gru 2014, 20:48
- Auto: Mazda 3 BK Top Sport, 2.0 LF, 2004 r.
Cześć. Zarejestrowałem się na forum, aby dowiedzieć czegoś więcej o moim samochodzie.
Na razie nie mam z nim problemów, ale moje autko wchodzi już w średni wiek, więc może się coś wkrótce wydarzyć i chciałbym mieć dostęp do informacji innych użytkowników tych pięknych samochodów. 
- Od: 10 gru 2014, 16:23
- Auto: Mazda 6 II / 1.8 MZR
Witam wszystkich!
Mieszkam w Wrocławiu i od kilku dni jestem właścicielem Mazdy 3 2.2 MZR-CD Sports-Line (185KM) z 2010 roku w kolorze czarnym. Zakochałem się w tym aucie od pierwszej chwili kiedy tylko przyjechałem ją oglądać przed kupnem. A radość z jazdy – wiadomo
Poprzednio jeździłem Alfą Romeo 147 1.9 JTD '03 (140KM), która już się dość mocno zestarzała. Mimo to obawiałem się, że pod względem prowadzenia i przyjemności z jazdy trudno będzie znaleźć godnego następcę, ale moja nowa Mazda spełnia wszystkie moje oczekiwania z ogromną nawiązką! Nabyty przeze mnie egzemplarz został wyprodukowany w Japonii także liczę na długą i bezproblemową ekploatację, a na forum będę zaglądać jedynie w celach towarzyskich
Wkrótce, jak czas i okoliczności pozwolą zrobię kilka zdjęć i zaprezentuję auto w odpowiednim dziale.
Pozdrawiam,
Maciek.
Mieszkam w Wrocławiu i od kilku dni jestem właścicielem Mazdy 3 2.2 MZR-CD Sports-Line (185KM) z 2010 roku w kolorze czarnym. Zakochałem się w tym aucie od pierwszej chwili kiedy tylko przyjechałem ją oglądać przed kupnem. A radość z jazdy – wiadomo
Poprzednio jeździłem Alfą Romeo 147 1.9 JTD '03 (140KM), która już się dość mocno zestarzała. Mimo to obawiałem się, że pod względem prowadzenia i przyjemności z jazdy trudno będzie znaleźć godnego następcę, ale moja nowa Mazda spełnia wszystkie moje oczekiwania z ogromną nawiązką! Nabyty przeze mnie egzemplarz został wyprodukowany w Japonii także liczę na długą i bezproblemową ekploatację, a na forum będę zaglądać jedynie w celach towarzyskich
Pozdrawiam,
Maciek.
antigalacticos napisał(a):Witam
mawrel napisał(a):Witam
WitMix napisał(a):Witam
Adrian79 napisał(a):powitać wszystkich
mimsky napisał(a):Witajcie
maksiumazda napisał(a):Cześć
velandil napisał(a):Witam wszystkich
koperkrk napisał(a):Siemanko

- Od: 21 wrz 2006, 17:09
- Auto: Mazda6 GH 2.0 LF-DE
Witam i zarazem żegnam.
Gdzie tu się usuwa profil bo na fonie nie mogę znaleźć?
Napisałem jeden post i ani jednej odpowiedzi, tu w ogóle ktoś zaglada?
Pozdrawiam
edit by stachan: proszę o odczytanie PW – dziękuję.
Gdzie tu się usuwa profil bo na fonie nie mogę znaleźć?
Napisałem jeden post i ani jednej odpowiedzi, tu w ogóle ktoś zaglada?
Pozdrawiam
edit by stachan: proszę o odczytanie PW – dziękuję.
Witam serdecznie,
Planuje zakup Mazdy 6 MPS stąd postanowiłem się tu zapisać o podpytać o kilka informacji.. no i oczywiście po zakupie opiszę nowy nabytek (ale to dopiero w marcu)
Planuje zakup Mazdy 6 MPS stąd postanowiłem się tu zapisać o podpytać o kilka informacji.. no i oczywiście po zakupie opiszę nowy nabytek (ale to dopiero w marcu)
Witam wszystkich mam na imię Mariusz od kilku godziń jestem posiadaczem Mazdy 323F BJ mam nadzieję że wszystko będzie ok 
-
mkkostel
Witam serdecznie! Mam na imię Marcin, mam 25 lat. Od 2 tygodni jestem posiadaczem Mazdy 3 BK silnik LF 2004r. Jest to moja pierwsza Mazda – mam nadzieję że będzie w porządku
Pozdrowienia dla wszystkich forumowiczów!
- Od: 13 gru 2014, 17:13
- Auto: Mazda 3 BK 2004r (sedan) 2.0 Benzyna
Cześć.
Jestem Łukasz i mam 25 lat.
Po 3 latach jazdy clio II 1.4 16V 98km przesiadłem się ( miesiąc temu) w Mazdę 3 KB 2004r 2.0 150Km i dopiero teraz czuję, że mam samochód. Mam nadzieję, że będzie służyła długo i bezboleśnie
Pozdrawiam
Po 3 latach jazdy clio II 1.4 16V 98km przesiadłem się ( miesiąc temu) w Mazdę 3 KB 2004r 2.0 150Km i dopiero teraz czuję, że mam samochód. Mam nadzieję, że będzie służyła długo i bezboleśnie
Pozdrawiam
-
lukaszberdzik.krk
darodg111 napisał(a):Witam
torek napisał(a):Witam serdecznie
MegaZmiya napisał(a):Cześć
mkkostel napisał(a):Witam
RockySB napisał(a):Witam
lukaszberdzik.krk napisał(a):Cześć.
szmalec2406 napisał(a):Witam

- Od: 21 wrz 2006, 17:09
- Auto: Mazda6 GH 2.0 LF-DE
RockySB napisał(a):Witam serdecznie! Mam na imię Marcin, mam 25 lat. Od 2 tygodni jestem posiadaczem Mazdy 3 BK silnik LF 2004r. Jest to moja pierwsza Mazda – mam nadzieję że będzie w porządkuPozdrowienia dla wszystkich forumowiczów!
lukaszberdzik.krk napisał(a):Cześć.
Pozdrawiam
Panowie zakładajcie więc swój temat w dziale "nasza Mazda" Pochwalcie się swoimi pociechami!
-
Axela!
- Od: 5 maja 2014, 22:14
- Auto: Mazda3 BK Z6 2004r, HB. Winning Blue 27B <-- Było.
Jest Mazda 3 BP SKYACTIV G 2019 HIKARI. https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtop ... 2&t=212463