kuperman napisał(a):Jeszcze jedno pytanie mam, czy ktoś jechał może trójką z fotelikiem dziecięcym i dwiema osobami z tyłu? Wiem, że tylna kanapa nie rozpieszcza jeśli chodzi o przestrzeń, ale mam prośbę o wypowiedź kogoś w temacie, kto to przetestował dokładnie.
Testowałem:
i30, ix35, ASX, Sportage, Mazda 3, CX-5, Quashai, Astra IV
w układzie 2 foteliki z tyłu i jedna średnia persona.
O minimalnym komforcie można mówić tylko przy CX-5 i ASX w reszcie odczucia są podobne czyli ciasno lub bardzo ciasno.
Optymalnie, jesli jest to możliwe przy jednym foteliku, jest umieszczenie go na środku. Wysoki tunel w BM powoduje, że nie jest zbyt wygodnie siedzieć dorosłej osobie okrakiem x godzin co z pewnościa potwierdzi grocek76
Dopisano 8 gru 2014, 13:03:ggrzesiek napisał(a):Motion, a kiedy odbierasz i w którym salonie? Ja czekam na odbiór w Odyssey i auto miało być do końca grudnia, a podobno może być nawet w styczniu. Z drugiej strony jeśli w innych salonach sa np. dostawy w połowie miesiąca to możliwe żeby druga dostawa była po dwóch tygodniach czyli na koniec miesiąca? Wiecie może jak często są dostawy nowych Mazd?
Mam odbiór na 15tego u Bołotowicza. Na razie nie dostałem inofrmacji aby termin się zmienił wręcz handlowiec go potwierdził. Co będzie zobaczymy

. Najlepsze jest to że szwagier zamówił CX-5 miesiąc poźniej, a odbiera w środę