RZESZÓW – spotkania regionalne
Ja mojej kobity pewnie nie dorwę na tygodniu, a żeby organizować przyjazd do Rzeszowa na weekend to muszę mieć ustalone na kilka dni wcześniej. Więc albo ja będę robił za groopies albo się coś innego załatwi, albo ustalimy termin "tydzień" wcześniej
(co jest raczej mało prawdopodobne po ostatnich spotach
)
- Od: 8 mar 2012, 20:50
- Auto: Mazda 3 Kintaro 2.0 150KM LF (BK)
była: 626 2.0 115KM FS (GF)
Ale jest poniedziałek, więc masz tydzień wcześniej ^^ Spoko, śliczne koleżanki załatwić to nie problem... Zna sie kilka studentek:D Tyle, że mój Xed w tym tyg nie da rady... Wylądował w warsztacie.
phoenx napisał(a):Ale jest poniedziałek, więc masz tydzień wcześniej ^^ Spoko, śliczne koleżanki załatwić to nie problem... Zna sie kilka studentek:D Tyle, że mój Xed w tym tyg nie da rady... Wylądował w warsztacie.
Wiem, sytuacja [tiiit] na maxa... ewentualnie można zrobić sesje "tyłków z jakiejś perspektywy z dołu z szerokokątnym obiektywem.
- Od: 8 mar 2012, 20:50
- Auto: Mazda 3 Kintaro 2.0 150KM LF (BK)
była: 626 2.0 115KM FS (GF)
Przyszła zima, spotów nima 
- Od: 2 mar 2011, 22:06
- Auto: Xedos 6 V6 98 r.
Były:
Focus II 2006 1.6 100 KM
Mazda 323f 1.5 99
Ano jakas stagnacja... Nic ten nasz kandydat nie organizuje:P Moze przyszla niedziela na cieplutkim MH? Chcialbym Was zobaczyc i sie pozegnac...
Chciałbym zaznaczyć iż już nie jestem kandydatem...
Ja w niedzielę nie mogę, może sobota ?
Były:
Focus II 2006 1.6 100 KM
Mazda 323f 1.5 99
A ja zawsze mogę 
Czy jeździ ktoś może w okolicę Żurawicy?
Chciałbym oddać tej firmie odbłyśniki do regeneracji http://www.povac.pl/uslugi.htm,pl
Chciałbym oddać tej firmie odbłyśniki do regeneracji http://www.povac.pl/uslugi.htm,pl
Były:
Focus II 2006 1.6 100 KM
Mazda 323f 1.5 99
kto chetny na spota w niedzile?
JA 
Tylko trzeba miejsce i godzinę uzgodnić. W MH może być problem z miejscem na weekend... Jak myślicie?
Może najpierw np. podpromie/plaza a później gdzieś kawka/herbatka ?
Tylko trzeba miejsce i godzinę uzgodnić. W MH może być problem z miejscem na weekend... Jak myślicie?
buczos napisał(a):JA
Szczerze myślałem iść na karty do icf i tam jest też ten lokal drift czy jakos tak... co wy na to?
jak dla mnie pomysł ok
Jak się zbierze ekipa to można by zadzwonić wcześniej i się zorientować czy nie ma rezerwacji na wyłączność, jeżeli są to o której, by nie jechać na darmo
Jak się zbierze ekipa to można by zadzwonić wcześniej i się zorientować czy nie ma rezerwacji na wyłączność, jeżeli są to o której, by nie jechać na darmo
buczos napisał(a):jak dla mnie pomysł ok![]()
Świeta racja
ee niedziela nie pasi ide do roboty na 22 ..
Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
- Od: 17 sty 2013, 19:09
- Auto: Mazda 6 GY 1.8 l 120 KM L8-DE Czarny metalik
STAG 300-premium
Wiejski tuning :)
kalesoon napisał(a):Ja się piszę, może nawet dwie dziewczyny wezmę
Kasia i Zosia Rączkowskie?
Ja też się pisze! Chciałbym Was zobaczyć przed wyjazdem:)