LUBLIN – spotkania regionalne
"BEZPIECZNA JESIEŃ – BEZPIECZNA ZIMA" – edycja 3
Po raz trzeci i ostatni w tym roku wspólnie z ODTJ Lublin i Automobilklubem Wschodnim zapraszamy na akcję mającą na celu poprawę bezpieczeństwa w ruchu drogowym.
W najbliższą niedzielę 7 grudnia 2014 w godzinach 11:00 – 18:00 zapraszamy wszystkich chętnych na jazdy-ćwiczenia na specjalnie skonfigurowanym torze oraz płytach poślizgowych w Ośrodku Doskonalenia Techniki Jazdy w Lubinie.
W ramach godzinnych pakietów będzie można sprawdzić i podnieść swoje umiejętności między innymi:
-w wyprowadzaniu samochodu z niespodziewanego poślizgu wywołanego za pomocą "szarpaka",
-w ominięciu nagłej przeszkody – tzw. "test łosia",
-w próbie awaryjnego hamowania z różnych prędkości i na różnych nawierzchniach,
-w próbie slalomowej podczas której instruktorzy wyjaśnią zasady bezpiecznego prowadzenia pojazdu.
Jazdy odbywać się będą w bezpiecznych warunkach, a niespodziewane przeszkody na drodze zasymulują kurtyny wodne.
Zapraszamy do ODTJ Lublin przy ul. Grygowej 32.
Dzięki dofinansowaniu akcji „Bezpieczna jesień- Bezpieczna zima” przez WORD w Lublinie, wpisowe wynosi jedynie 50 zł za godzinę ćwiczeń (standardowa cena to min. 150 zł ).
Zajęcia będą odbywały się w kilkuosobowych grupach i rozpoczynały o każdej pełnej godzinie. Pierwsza grupa wjedzie na tor o 11:00 natomiast ostania o godzinie 17.
Zajęcia skierowane są do osób posiadających prawo jazdy i odbywają się na samochodach uczestników.
Zapisy będą odbywały się na miejscu w ośrodku w dniu spotkania jednak należy pamiętać, że odbywają się w ograniczonych ilościowo grupach, natomiast wcześniejszego zgłoszenia i rezerwacji godzin można dokonać wysyłając e-mail na adres:
info@driveart.pl ( imię nazwisko, numer telefonu kontaktowego oraz godzina na którą chcieliby Państwo przybyć).
Więcej informacji można uzyskać pod numerami telefonów
607 664 936 lub 500 400 760.
Pamiętajmy, że wiedza teoretyczna nie wystarczy, a praktyczne ćwiczenia pozwolą nam w bezpieczny i pewny sposób poruszać się po drogach – zwłaszcza w nadchodzących warunkach zimowych.
Ponieważ jest to ostatnia nasza wspólna tego typu akcja w tym roku, a zainteresowanie jest bardzo duże informujemy, że jest możliwość zorganizowania specjalnie dla Was i waszych znajomych, tego typu zajęć. Jeśli jesteście zainteresowani śmiało dzwońcie, piszcie a wspólnie ustalimy dogodne warunki i terminy. Możliwe są zajęcia w dowolne dni tygodnia również w godzinach popoludniowych.
Do zobaczenia!
Po raz trzeci i ostatni w tym roku wspólnie z ODTJ Lublin i Automobilklubem Wschodnim zapraszamy na akcję mającą na celu poprawę bezpieczeństwa w ruchu drogowym.
W najbliższą niedzielę 7 grudnia 2014 w godzinach 11:00 – 18:00 zapraszamy wszystkich chętnych na jazdy-ćwiczenia na specjalnie skonfigurowanym torze oraz płytach poślizgowych w Ośrodku Doskonalenia Techniki Jazdy w Lubinie.
W ramach godzinnych pakietów będzie można sprawdzić i podnieść swoje umiejętności między innymi:
-w wyprowadzaniu samochodu z niespodziewanego poślizgu wywołanego za pomocą "szarpaka",
-w ominięciu nagłej przeszkody – tzw. "test łosia",
-w próbie awaryjnego hamowania z różnych prędkości i na różnych nawierzchniach,
-w próbie slalomowej podczas której instruktorzy wyjaśnią zasady bezpiecznego prowadzenia pojazdu.
Jazdy odbywać się będą w bezpiecznych warunkach, a niespodziewane przeszkody na drodze zasymulują kurtyny wodne.
Zapraszamy do ODTJ Lublin przy ul. Grygowej 32.
Dzięki dofinansowaniu akcji „Bezpieczna jesień- Bezpieczna zima” przez WORD w Lublinie, wpisowe wynosi jedynie 50 zł za godzinę ćwiczeń (standardowa cena to min. 150 zł ).
Zajęcia będą odbywały się w kilkuosobowych grupach i rozpoczynały o każdej pełnej godzinie. Pierwsza grupa wjedzie na tor o 11:00 natomiast ostania o godzinie 17.
Zajęcia skierowane są do osób posiadających prawo jazdy i odbywają się na samochodach uczestników.
Zapisy będą odbywały się na miejscu w ośrodku w dniu spotkania jednak należy pamiętać, że odbywają się w ograniczonych ilościowo grupach, natomiast wcześniejszego zgłoszenia i rezerwacji godzin można dokonać wysyłając e-mail na adres:
info@driveart.pl ( imię nazwisko, numer telefonu kontaktowego oraz godzina na którą chcieliby Państwo przybyć).
Więcej informacji można uzyskać pod numerami telefonów
607 664 936 lub 500 400 760.
Pamiętajmy, że wiedza teoretyczna nie wystarczy, a praktyczne ćwiczenia pozwolą nam w bezpieczny i pewny sposób poruszać się po drogach – zwłaszcza w nadchodzących warunkach zimowych.
Ponieważ jest to ostatnia nasza wspólna tego typu akcja w tym roku, a zainteresowanie jest bardzo duże informujemy, że jest możliwość zorganizowania specjalnie dla Was i waszych znajomych, tego typu zajęć. Jeśli jesteście zainteresowani śmiało dzwońcie, piszcie a wspólnie ustalimy dogodne warunki i terminy. Możliwe są zajęcia w dowolne dni tygodnia również w godzinach popoludniowych.
Do zobaczenia!
Teraz wypatrujcie mnie za kierownica " czerwonej japoneczki" 
Kiedy ostatni raz po prostu wstałeś i poszedłeś na przejażdżkę ? Bez celu, bez przyczyny, po prostu pojeździć ? To jest genialne. Żadnych telefonów, żadnych dzieci, żadnych przerw. Tylko ja w mojej metalowej puszce. To czas na przemyślenia. To czas aby odstawić pracę na bok – Jeremy Clarkson
- Od: 1 maja 2013, 12:36
- Auto: Toyota Celica 1,8 '00
Było:Mazda MX-6 2.5 V6 96
Za tydzień spot, może by było trzeba określić liczbę osób chętnych na jazde gokartem i ewentualnie zarezerwować tor ?
Jaki model tej "japoneczki" ? ;D Czy to ściśle tajne i dowiemy się dopiero na spocie ?
Bounty napisał(a):Teraz wypatrujcie mnie za kierownica " czerwonej japoneczki"
Jaki model tej "japoneczki" ? ;D Czy to ściśle tajne i dowiemy się dopiero na spocie ?
Na pewno pojawi sie w jakims dziale dzis lub jutro 
Kiedy ostatni raz po prostu wstałeś i poszedłeś na przejażdżkę ? Bez celu, bez przyczyny, po prostu pojeździć ? To jest genialne. Żadnych telefonów, żadnych dzieci, żadnych przerw. Tylko ja w mojej metalowej puszce. To czas na przemyślenia. To czas aby odstawić pracę na bok – Jeremy Clarkson
- Od: 17 gru 2012, 02:02
- Auto: XC70 Cross Country '01
Xedos 6 '92 KF
Ja też prawdopodobnie do 16-stej pracuję
ale to się jeszcze okaże
... Nie każdy może jeździć Mazdą, niech jeździ Golfem jak każdy ...
"Z autem jest jak seksem: po co jechać na ręcznym jak można dać w pi...ę." :D
"Z autem jest jak seksem: po co jechać na ręcznym jak można dać w pi...ę." :D
Xedos 6 '92 KF
Lublin ponoć ładnie wystrojony na święta to można by połazić wieczorem... jeśli mi się uda wrócić do kraju 

- Od: 17 sie 2009, 11:45
- Auto: Xedos 6 (ex)
Lexus GS300 II (ex)
Mazda 6 GJ 2,5
Czerwona japoneczka doczekala sie tematu;) zapraszam do dzialu pojazdy zastepcze;)
Xedos 6 '92 KF
Wpadne moze na nastepny spot sie pochwalic ;D
Bounty napisał(a):Wpadne moze na nastepny spot sie pochwalic ;D
Rozumiem że mówisz o tym spocie co będzie w niedzielę ? ;D Wiesz, chętnie obejrzał bym tę "japoneczke" z bliska ;D
A to w ta niedziele juz ? Uu to nienwiem czy bede ;D myslalem, ze w nastepna jest ;d
Bounty świetny zakup
Bałem się że będzie to Audi
Postaram się być w niedzielę
rezerwować tor? czy na miejscu zrobimy rezerwację?

Postaram się być w niedzielę

-
Benzin im Blut
- Od: 20 sty 2011, 00:16
- Auto: Mazda 323BG PN '94
Toyota Avensis T27 D4D '11- już wspomnienie
Mazda 626KL-ZE –> ;)
Mazda Xedos 6 KL-DE '99
Piotrek chcialem audi ;D ale jestem mega zadowolony auto jest w super stanie nawet facet w speedcar na przegladzie powiedzial ze stan cyt. "Laleczka" ;D
A więc Panie i Panowie tor zarezerwowany wstępnie dla 4 osób( bo tak naprawdę nie wiem ilu będzie chętnych) na godzinę 15.30.
Możliwe będzie dopisanie na miejscu na przejazd
Czy później idziemy coś zjeść?
Możliwe będzie dopisanie na miejscu na przejazd
Czy później idziemy coś zjeść?
-
Benzin im Blut
- Od: 20 sty 2011, 00:16
- Auto: Mazda 323BG PN '94
Toyota Avensis T27 D4D '11- już wspomnienie
Mazda 626KL-ZE –> ;)
Mazda Xedos 6 KL-DE '99