SZCZECIN – spotkania regionalne
Ja jestem chętny – piątek jestem wolny od 21, a w sobotę i niedzielę – godziny wieczorowo-dowolne. 

Jutro u was będę od 15 bo mam spotkanie. Wiec jak byście coś planowali na jutro w sensie spota to mogę troszkę przedłużyć pobyt i zawitać 
Nightfallówna
Jutro jest spotkanie ze Zbigniewem Stonogą – jeśli ktoś jest chętny zapraszam – Klub 5 Peron, godzina 13;00
to proponuje o 18 na wałach przy schodach – atrakcja głowna: Nightfall 
Przed kontaktem ze mną skonsultuj się ze swoim lekarzem lub farmaceutą gdyż każda rozmowa nie właściwie przeprowadzona zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu
Zatem przypominam Panom i Paniom: o 13 Zbigniew Stonoga a o 18 Nightfall Tefal na Wałach przy schodach 
Dopisano 6 gru 2014, 19:26:
Jakby ktoś nas szukał jesteśmy na kostce na dole
Dopisano 6 gru 2014, 19:26:
Jakby ktoś nas szukał jesteśmy na kostce na dole
Przed kontaktem ze mną skonsultuj się ze swoim lekarzem lub farmaceutą gdyż każda rozmowa nie właściwie przeprowadzona zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu
Niestety – robota mnie "dopadła" i nie zanosi się na skończenie jej w rozsądnym czasie... Sorry, następnym razem.
Night
Mało nas było ale klimacik jak zawsze rodzinny
Korzystając z okazji i tworząc małe OT, może czas najwyższy wybrać nowego PR-a ?
Ja osobiście widzę na tym stanowisku Zdravka, który chyba jest najbardziej dyspozycyjny w regionie.
Jak się na to zapatruje reszta zachodnio-pomorskich mazdomaniaków ?

Mało nas było ale klimacik jak zawsze rodzinny
Korzystając z okazji i tworząc małe OT, może czas najwyższy wybrać nowego PR-a ?
Ja osobiście widzę na tym stanowisku Zdravka, który chyba jest najbardziej dyspozycyjny w regionie.
Jak się na to zapatruje reszta zachodnio-pomorskich mazdomaniaków ?
dojadę dziś do domu to wrzucę fotkę ze spociku ^^ dzięki Panowie
Tony, żaden problem
a propos OT, oddaje się do dyspozycji 
Panie i Panowie ! 
11 stycznia 2015 – 12 stycznia 2015
11 stycznia 2015 o 09:00 do 12 stycznia 2015 o 21:00
https://www.facebook.com/events/1508781379388141/?ref=notif¬if_t=plan_user_joined
Gorzów zaprasza, kto się pisze ?!

11 stycznia 2015 – 12 stycznia 2015
11 stycznia 2015 o 09:00 do 12 stycznia 2015 o 21:00
https://www.facebook.com/events/1508781379388141/?ref=notif¬if_t=plan_user_joined
Gorzów zaprasza, kto się pisze ?!
Siemanko.
Robicie w najbliższym czasie jakiś spocik? W okresie przedświątecznym będę miał trochę więcej czasu, więc mógłbym podjechać. Czekam na propozycje.
Pozdrawiam
Robicie w najbliższym czasie jakiś spocik? W okresie przedświątecznym będę miał trochę więcej czasu, więc mógłbym podjechać. Czekam na propozycje.
Pozdrawiam

Jasne
coś się postara zorganizować żeby było jak najwięcej osób
może np. coś w przedziale 19-21 grudnia? co myślicie o tym?
Jestem zainteresowany. Czekam na konkrety.
Zatem sobota (20 grudnia) o godzinie 18:00. Miejsce podam do środy (jak znajdę coś fajnego
)
Też się wstępnie piszę na spocik