Brak światła w bagażniku
Strona 1 z 1
Witam a więc od pewnego czasu światło w bagażniku słabo świeciło a nieraz nie świeciło. Od pewnego czasu nie daje znaku życia i dzisiaj postanowiłem kupić żarówkę ale to nic nie zmieniło nowa żarówka też się nie świeci a w nocy jest to dokuczliwe.Jaka może być tego przyczyna ?
- Od: 23 wrz 2014, 21:26
- Auto: Mazda
może coś nie tak z włącznikiem?
przy zawiasach klapy chyba jest
przy zawiasach klapy chyba jest
Każdy, nawet najlepszy laptop lub komputer moze nas kiedyś zawieść. Wtedy, na szybko potrzebujemy kogoś kto się tym zajmie i naprawi potrzebny do pracy czy zabawy komputer. Wybierzmy dobry i zaufany serwis laptopów Grodzisk Mazowiecki Milanówek
https://www.instagram.com/lukkilx6/
https://www.instagram.com/lukkilx6/
Proponuję właśnie sprawdzić ten wyłącznik, może nie działa, a może wysunął się z mocowania (choć wtedy powinien cały czas świecić)
Jest przy zawiasach klapy po prawej stronie (trzeba się trochę nachylić)
Jest przy zawiasach klapy po prawej stronie (trzeba się trochę nachylić)
Sprzedam większość części do Mazdy Xedos 9 Millenii 2.5 V6 2001 2002

- Od: 16 mar 2009, 22:08
- Auto: Była Mazda Xedos 2.0 V6 KF 1994
Jest Mazda Millenia S 2.3 V6 KJ 2001
Nie wiem czy się śmiać czy płakać, że takie tematy powstają
probówka kosztuje 1,30zł 
Sprawdź czy w ogóle masz prąd w miejscu gdzie wtykasz żarówkę i jeśli nie to sprawdź przewody – dokąd prąd dochodzi.
Sprawdź czy w ogóle masz prąd w miejscu gdzie wtykasz żarówkę i jeśli nie to sprawdź przewody – dokąd prąd dochodzi.
- Od: 17 sie 2009, 11:45
- Auto: Xedos 6 (ex)
Lexus GS300 II (ex)
Mazda 6 GJ 2,5
Jak chcesz to się śmiej
, ale ja ten samochód mam dopiero miesiąc i nie znam go dobrze bo japońskimi autami nigdy nie jeździłem a tym bardziej nie serwisowałem. No ale problem jest zlokalizowany i jest to włącznik , bo jak go wcisnę to zaczęła działać lampka , ale jak zamknę bagażnik i otworze to znów nie działa lampka i muszę wcisnąć ten włącznik żeby zadziałała.
No to teraz składasz tylne siedzeni, nurkujesz do bagażnika i patrzysz dlaczego włącznik się załącza i pierwszy serwis masz za sobą.
Na pewno lepiej jak świeci , a po za tym poprzedni właściciel włożył niebieskiego LED-a to ledwie mogłem cos znaleźć teraz biała żarówka i jest lepiej. A włącznik się zacina i muszę nie raz palcem wcisnąć mocniej żeby załapał, nowy pewnie rozwiąże problem. Dzięki za porada , bo nie wiedziałem gdzie ten włącznik. 
Strona 1 z 1