Przyłącz się do Klubu MazdaSpeed!
Gratulacje! 
-
& Marta
- Od: 25 kwi 2014, 11:37
- Auto: Mazda6 GH '08
MazdaSpeed 3 BK '08
jarekM78 napisał(a):Miło mi wejść prawie do waszego grona
Miło to będzie na zlocie

- Od: 17 sie 2009, 11:45
- Auto: Xedos 6 (ex)
Lexus GS300 II (ex)
Mazda 6 GJ 2,5
Nie do końca jestem pewien, czy tak też to działa, ale chciałem zwrócić uwagę na forumowicza WiśniaUS, który bardzo aktywnie udziela się na forum, pojawia się na spotach regionalnych, a mało tego jest naprawdę pomocną dłonią niemalże w każdej sprawie, mimo, że jeszcze nie mieliśmy okazji się poznać osobiście, to tyle razy mi pomógł wisząc na telefonie, na PW itp że nachwalić się go nie mogę.
A o status klubowicza wiem, że już występował, więc jeśli moje zdanie coś wniesie do jego tematu, to będę bardzo happy, bo takich klubowiczów nam potrzeba
Dziękuję za uwagę 
A o status klubowicza wiem, że już występował, więc jeśli moje zdanie coś wniesie do jego tematu, to będę bardzo happy, bo takich klubowiczów nam potrzeba

-
makmarc
Popieram przedmówcę!
Takiego fana nam trzeba! 
-
& Marta
- Od: 25 kwi 2014, 11:37
- Auto: Mazda6 GH '08
MazdaSpeed 3 BK '08
Wojtek napisał(a):makmarc napisał(a):WiśniaUS
![]()
A nie tego użytkownika?
memberlist.php?mode=viewprofile&u=58064
Sorry, moja pomyłka, ale ja zawsze staram się pisać poprawnie stąd ten błąd
-
makmarc
oki... teraz wszystko jasne 
dokładnie tak...
matthies napisał(a):Ale panowie, to Wisnia sam musi zawnioskować...
dokładnie tak...
Arkana , Captur , Mii
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
No z tego co pamietam bylo to ok 2-3 miesiecy temu jak startowalem na Klubowicza. Niestety doklanej daty nie pamietam a tez nie moge tego znalezc w wiadomosciach. Poszlo gdziesik w Eter 
-
WisniaUs
Wisniaus napisał(a):No z tego co pamietam bylo to ok 2-3 miesiecy temu
Przepraszam ciebie bardzo, ale takiego zgłoszenia nie widziałem... Również nie byłeś pośród ocenianych od lutego zeszłego roku... Jestem pewny, że zaszła jakaś pomyłka i Twoje zgłoszenie zaginęło...
Jedynie co mi przychodzi do głowy, to prośba byś jeszcze raz wysłał swoje zgłoszenie...
Arkana , Captur , Mii
Wojtek napisał(a):Wisniaus napisał(a):No z tego co pamietam bylo to ok 2-3 miesiecy temu
Przepraszam ciebie bardzo, ale takiego zgłoszenia nie widziałem... Również nie byłeś pośród ocenianych od lutego zeszłego roku... Jestem pewny, że zaszła jakaś pomyłka i Twoje zgłoszenie zaginęło...
Jedynie co mi przychodzi do głowy, to prośba byś jeszcze raz wysłał swoje zgłoszenie...
Ok nie ma problemu,postaram sie dzisiaj wieczorkiem wyslac ponownie zgloszenie.Dzieki Pozdrawiam
-
WisniaUs
A moje zgłoszenie też zaginęło w podobnych okolicznościach jak Wisniaus ?
Otrzymałem e-mail takiej treści
Miesiąc upłynął później następny i jakoś nie znalazłem tam wyników mojej oceny.
Otrzymałem e-mail takiej treści
Dziękuję za wiadomość i chęć przyłączenia się do naszej społeczności.Twoje zgłoszenie zostało przyjęte.
W tym wątku pod koniec miesiąca będą ogłoszone wyniki Twojej oceny.
viewtopic.php?f=84&t=283&start=1700
Miesiąc upłynął później następny i jakoś nie znalazłem tam wyników mojej oceny.
Wojtek napisał(a):już, już nadchodzą