Send by Taptalk
Uwagi do funkcjonowania forum
Czy wszystko jest w porządku z forum?
memberlist.php?mode=viewprofile&u=56599
Napisał dwa posty w CP, a pokazuje, że tylko jeden.
search.php?author_id=56599&sr=posts
memberlist.php?mode=viewprofile&u=56599
Napisał dwa posty w CP, a pokazuje, że tylko jeden.
search.php?author_id=56599&sr=posts
Nic szczególnego. Licznik postów może rozjechać się z ich faktyczną ilością np. w wyniku przenoszenia, usuwania itp. Do naprawiania tego służy opcja dostępna dla administratorów, która przelicza posty wszystkim użytkownikom.
the right man in the wrong place...
Jedna sprawa, to licznik pod awatarem – jest on keszowany, więc może dochodzić do rozbieżności, które jak napisałem wcześniej są synchronizowane ręcznie. Druga sprawa, to człowiek najprawdopodobniej jeden z dwóch swoich postów napisał pierwotnie w dziale, z którego posty nie zwiększają licznika. Niestety w phpbb przeniesienie takiego posta nie powoduje zmiany zasad jego (nie)naliczania.
the right man in the wrong place...
Moderator/rzy ogłoszeń znają regulamin?
Bo patrząc na tematy o sprzedaży aut, to śmiem wątpić (widać, że na pewno regulaminu nie znają różowi)
Bo patrząc na tematy o sprzedaży aut, to śmiem wątpić (widać, że na pewno regulaminu nie znają różowi)
Zwrócenie uwagi to wariowanie? I Tobie się udzieliło?
Ani jeden ani drugi różowy nie raczył podać roku w temacie.
Zresztą widzę że brak rocznika żadnemu modowi nie przeszkadza... Od dawna. Zwracałem już kiedyś na to uwagę zresztą.
Ani jeden ani drugi różowy nie raczył podać roku w temacie.
Zresztą widzę że brak rocznika żadnemu modowi nie przeszkadza... Od dawna. Zwracałem już kiedyś na to uwagę zresztą.
Nie sposób znaleźć na to optymalne rozwiązanie... Przez PW przynosi to mizerny skutek a dopisek pod postami nowicjuszy jest nieskuteczny – zresztą dziwnie by to wyglądało, gdyby user napisał post w określonym temacie a ja dodałbym mu w odpowiedzi "Uzupełnij profil"
Nadal zatem aktualne jest pytanie:
Nadal zatem aktualne jest pytanie:
stachan napisał(a):A jest możliwość ustawienia rejestracji a w zasadzie aktywacji konta dopiero PO uzupełnieniu tych danych?
- Od: 21 wrz 2006, 17:09
- Auto: Mazda6 GH 2.0 LF-DE
Czekam na info od moda. Pasuje Ci taka odpowiedź?
Zreszta, ja napisałem czego brakuje "wybrańcom" którzy zachowują się jak – co najmniej Hoffmann
A Ty przepraszam kim jesteś że robisz ot?
Zreszta, ja napisałem czego brakuje "wybrańcom" którzy zachowują się jak – co najmniej Hoffmann
A Ty przepraszam kim jesteś że robisz ot?