Nieuczciwy sprzedawca (investment1)
Co oznacza TYLKO ZA TE? Lacznie ponad 50osob oszukanych.Mial cukierka za to dostac?

Z tego co wiem oszukiwał nie tylko na naszym forum i tylko rok dostał? To jakaś kpina!

- Od: 15 gru 2011, 13:57
- Auto: 323f BA, 1.5l, '95r
mialem na mysli tylko oszukanych z tego forum a z tego co wiadomo to na innych tez robil wałki. Dla mnie wyrok   mimo że swojej 100 nie odzyskałem
  mimo że swojej 100 nie odzyskałem

- Od: 30 sty 2012, 19:14
- Auto: M6 GY FL 2.0 benzyna
siemka,
mnie tez ten ciol oszukal...
Pare tygodni temu zaczely przychodzic do mnie pisemka z prokuratury ze go znalezli i ze siedzi juz..
proponuje zalozyc zbiorowa sprawe cywilna i jak wygramy to oddac dlug do komornika – napewno mu nie odpuszcza jak kasa bedzie konkretna do sciagniecia..
zapraszam: sancho80@interia.pl

mnie tez ten ciol oszukal...
Pare tygodni temu zaczely przychodzic do mnie pisemka z prokuratury ze go znalezli i ze siedzi juz..
proponuje zalozyc zbiorowa sprawe cywilna i jak wygramy to oddac dlug do komornika – napewno mu nie odpuszcza jak kasa bedzie konkretna do sciagniecia..
zapraszam: sancho80@interia.pl

- Od: 17 kwi 2007, 22:06
- Auto: 323BA P
zgadza sie,ze siedzi i to chyba po mojej sprawie.Na rozprawe sie nie zglosil do gdanska a dwa tygodnie pozniej dostalem info,ze juz siedzi.Dostalem tez pismo,ze ma mi oddac ta kase.Tylko jak?????Skoro siedzi,jest ulomkiem,gnojkiem bez szkoly i roboty

ja rowniez otrzymalem  pisemko z prokuratury
znaleźli goscia (Jakubka W.) i jest w arszcie śledczym w Łodzi....
sprawa karna na dniach
jednoczesnie gratuluje wszystkim za odwage opisania swojej wpadki 

tylko przez te dzialania i masowe zgaszanie sprawy na poilcji sprawa nie spadla z biurka prokuratury z braku czegokolwiek tam ...
pozdr.
E

znaleźli goscia (Jakubka W.) i jest w arszcie śledczym w Łodzi....
sprawa karna na dniach
jednoczesnie gratuluje wszystkim za odwage opisania swojej wpadki

tylko przez te dzialania i masowe zgaszanie sprawy na poilcji sprawa nie spadla z biurka prokuratury z braku czegokolwiek tam ...
pozdr.
E
oferuje silnik i części do Mazdy 6 + MPV CiTD Diesel z gwarancją sprawności, nie tylko tą obligatoryjną tzw. rozruchową
		Ooo to może i mi odda moje 120  

Soul of Motion ...791 791 600...
		Ja też mam juz postanowienie sadu , że ma mi zwrócić moją 100 i teraz co , czekam na listonosza czy czekam az wyjdzie z pierdla? 

no ja nie,  ale informacje o uaktualnieniu sprawy i miejscu nocowania tego cymbala otrzymalem kilkakrotnie z prokuratury..
E

E
oferuje silnik i części do Mazdy 6 + MPV CiTD Diesel z gwarancją sprawności, nie tylko tą obligatoryjną tzw. rozruchową
		U mnie od wczoraj sprawa zamknieta. Dostałem przekaz zez Zduńskiej Woli od jakiejś kobiety jako naprawa szkody 

czy moge otrzymac jej namiary przez PW, bo mojej szkody jak narazie nikt nie chce uregulowac a w sprawie okreslilem sie jako oskarzyciel posilkowy i otrzmalem juz dawno prawomocny wyrok.
czyli moje prawa cywilne do odszkodowania sa zapewnione.. 

pozdr.
E

czyli moje prawa cywilne do odszkodowania sa zapewnione..

pozdr.
E
No ja ponoc tez kase odzyskam.Najpierw przyszlo pismo,ze ma mi oddac,pozniej drugie pismo,ze mam podac namiary gdzie wplacic a we wtorek dostalem list od samego winowajcy recznie pisany piorem,jutro wrzuce skana,bo beka troche.

ja po tym jak wyslalem na adres, chyba matki tego cymbala, kopie wyroku z podanym moim kontem bankowym, otrzymalem przelew i sprawa dla mnie jest zamknieta,
choc mam odczucie, ze to matka reguluje jego sprawy a on to ma gleboko w D.
ale chociaz wyrok powienn dac mu do myslenia...
pozdr.
E

choc mam odczucie, ze to matka reguluje jego sprawy a on to ma gleboko w D.
ale chociaz wyrok powienn dac mu do myslenia...
pozdr.
E