danmazda napisał(a):To w takim razie zobaczymy z czasem czy będą się zsuwały, może za krótko je użytkuje
Wiesz u Ciebie może być ok,bo to moja żonka jest taka zdolna
www.mazdaspeed.pl
danmazda napisał(a):To w takim razie zobaczymy z czasem czy będą się zsuwały, może za krótko je użytkuje

danmazda napisał(a):Co tym myślicie
i zastanawiałem się nad czymś takim, bo gdzieś to wcześniej widziałem. Ale chyba mimo wszystko trochę rzeźbienie
poza tym nie za taką cenę
bo to już prawie lampy można kupić 
danmazda napisał(a): Co tym myślicie

makmarc napisał(a):Fakt, czarne US są ładne, ale też jest tego sporo, jedynie co mógłbym powiedzieć to to, że od MPS-a miażdżą wszystkoJa pozostaję przy swoich, nigdzie ich jeszcze nie widziałem
Wisniaus napisał(a):Czarne US masakruja na starcie ledowe Makmarca jak i moje ledy też

xRafalx napisał(a):W moich lampach wystawaly same kable, więc trzeba lutować. A jeśli chcesz zrobić lampy A-spec to tu czeka Cię ciągnięcie kabli do środkowych lamp

danmazda napisał(a):Też muszę w końcu zrobić światła A-spec. Ale chyba podjadę z tym do elektryka. Z lampami to się jednak wstrzymam do wiosny i zdecyduje jakie kupić, a może zostanę przy tych

xRafalx napisał(a):Więc dla relaksu browar i zrobisz to samemu

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości