LUBLIN – spotkania regionalne
To może zróbmy listę, aby wiedzieć ile osób będzie chętnych
Wtedy się zastanowimy czy jedziemy się szkolić na torze czy idziemy na gokarty albo coś innego
1. Piotr89
2. ....
3. ....
Wtedy się zastanowimy czy jedziemy się szkolić na torze czy idziemy na gokarty albo coś innego
1. Piotr89
2. ....
3. ....
-
Benzin im Blut
- Od: 20 sty 2011, 00:16
- Auto: Mazda 323BG PN '94
Toyota Avensis T27 D4D '11- już wspomnienie
Mazda 626KL-ZE –> ;)
Mazda Xedos 6 KL-DE '99
Mnie nie będzie na spocie 
- Od: 8 kwi 2012, 13:05
- Auto: M6 GG LF-DE '06
Eloo
Do sprzedania mój Mx6 jak by ktoś był zainteresowany
Do sprzedania mój Mx6 jak by ktoś był zainteresowany
Kiedy ostatni raz po prostu wstałeś i poszedłeś na przejażdżkę ? Bez celu, bez przyczyny, po prostu pojeździć ? To jest genialne. Żadnych telefonów, żadnych dzieci, żadnych przerw. Tylko ja w mojej metalowej puszce. To czas na przemyślenia. To czas aby odstawić pracę na bok – Jeremy Clarkson
- Od: 1 maja 2013, 12:36
- Auto: Toyota Celica 1,8 '00
Było:Mazda MX-6 2.5 V6 96
Jedna mazda z Lubelskiego mniej 
Kiedy ostatni raz po prostu wstałeś i poszedłeś na przejażdżkę ? Bez celu, bez przyczyny, po prostu pojeździć ? To jest genialne. Żadnych telefonów, żadnych dzieci, żadnych przerw. Tylko ja w mojej metalowej puszce. To czas na przemyślenia. To czas aby odstawić pracę na bok – Jeremy Clarkson
Koledzy mam problem... Czy ktoś może polecić jakiegoś mechanika z Lublina lub okolic, gdyż byłem już u 3 serwismenów i żaden nie potrafi powiedzieć co stuka na poprzecznych nierównościach... Wydałem 1000 zł pewnie na dobre części i nic się nie zmienia od paru miesięcy. Byłem również na szarpakach...
Czy istnieje możliwość, że poduszka silnika daje takie objawy? Na postoju jak położyć rękę na kierownicy to są wyczuwalne lekkie drgania.
Czy istnieje możliwość, że poduszka silnika daje takie objawy? Na postoju jak położyć rękę na kierownicy to są wyczuwalne lekkie drgania.
- Od: 2 paź 2009, 19:09
- Auto: Mazda 6, 1.8 GG, 2002 r.
Widzę że dużego zainteresowania grudniowym spotem nie ma...szkoda bo pogoda sprzyja do polatania po torze 
-
Benzin im Blut
- Od: 20 sty 2011, 00:16
- Auto: Mazda 323BG PN '94
Toyota Avensis T27 D4D '11- już wspomnienie
Mazda 626KL-ZE –> ;)
Mazda Xedos 6 KL-DE '99
Ja pracuje, wiec odpadam
"Jeżeli po zaparkowaniu auta pod domem nie obejrzysz się za nim idąc w kierunku domu, znaczy że wybrałeś nie to auto"
"(...)A zapytany dlaczego Xedos, odpowiedział:
-Jak to dlaczego? A czy jest jakikolwiek inny wybór dla ludzi chcących poważnie wyglądać ?"

"(...)A zapytany dlaczego Xedos, odpowiedział:
-Jak to dlaczego? A czy jest jakikolwiek inny wybór dla ludzi chcących poważnie wyglądać ?"
- Od: 26 lut 2013, 00:31
- Auto: Xedos 6 2.0 V6 '93
Ja wpadne moze jak cos kupie zeby sie pochwalic, jak cos znajde dontej pory ;d
- Od: 8 kwi 2012, 13:05
- Auto: M6 GG LF-DE '06
Ja się piszę o ile praca pozwoli, ale z toru rezygnuję 
... Nie każdy może jeździć Mazdą, niech jeździ Golfem jak każdy ...
"Z autem jest jak seksem: po co jechać na ręcznym jak można dać w pi...ę." :D
Ja przyjade napewno ale jesli chodzi o wypad na ODTJ to troszke mi nie pasuje ze wzgledu na to ze grudzien jest miesiacem dosyc duzych wydatkow. No ale jak juz sie uprzecie to sie jakos dostosuje ewentualnie podjade popatrzec 
DeviS napisał(a):Ja przyjade napewno ale jesli chodzi o wypad na ODTJ to troszke mi nie pasuje ze wzgledu na to ze grudzien jest miesiacem dosyc duzych wydatkow. No ale jak juz sie uprzecie to sie jakos dostosuje ewentualnie podjade popatrzec
To tak jak ja
... Nie każdy może jeździć Mazdą, niech jeździ Golfem jak każdy ...
szadol1 napisał(a): a tak na marginesie jak byś cisnoł z parczewa to możemy się jakoś zabrać razem
Tak, będę jechał z Parczewa